Byggers Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Informasjon om virksomheten

1. Programvareselskap

Skrevet av virksomheten

Alt-i-én platform til salg, drift og ledelse for danske håndværkere. Med smart teknologi samler vi tilbud, fakturering, projekter og tidsregistrering på ét sted, så du kan fokusere på dit håndværk. I Byggers har du hele forretningen samlet: henvendelser, kunder, projekter, tilbud, fakturaer, tidsregistrering og kvalitetssikring. I stedet for regneark, løse sedler og fem forskellige programmer har du én oversigt, både på kontoret og ude på pladsen. Tilbud er der, hvor pengene bliver tjent eller tabt. Derfor bygger du et professionelt tilbud på få minutter, med dine egne priser, materialer fra leverandørkataloget og dine leverandørrabatter regnet med automatisk. Kunden godkender med ét klik, og du får besked med det samme. Når arbejdet er i gang, holder Byggers styr på timer, materialer og økonomi per projekt, så du kan se, om sagen giver overskud, mens den kører, og ikke først når regnskabet er lavet. Fakturaen bygges på det, der allerede er registreret, og kan sendes videre til dit regnskabsprogram. Mester er vores indbyggede AI-assistent. Den hjælper med at skrive tilbudstekster, prissætte opgaver og finde svar i din egen forretning, på dansk og med forstand på byggebranchen.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Efter jeg startede med at bruge Byggers…

Efter jeg startede med at bruge Byggers har det gjort mit arbejde foran computeren nemmere.
Det har sparet mig meget tid og givet mig et større overblik på opgaverne.
Ud over det, har jeg aldrig haft problemer med at få hjælp da de er hurtige til at vende tilbage med rådgivning.

29. september 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

God håndværks platform

Byggers har gode ambitioner og er helt sikkert bygget med håndværker for øje. Der er stadig opstartsfejl, og deres AI løsning mangler stadig en god portion træning for at fungere optimalt. Dog er Byggers teamet nemme at kontakte, og er hurtig til at optimere de fejl eller forbedringsmuligheder, som vi observerer. Så god start på platformen, og er sikker på det nok skal blive endnu bedre i fremtiden.

28. september 2026

Svar fra Byggers

Tak for den ærlige anmeldelse, og tak fordi I tog jer tid til at skrive den.

Det glæder os, at I kan mærke, at Byggers er bygget til håndværkere. I har ret i, at der stadig er ting, vi skal have på plads, også i AI-delen, og jeres feedback er med til at gøre den bedre for hver uge. Bliv endelig ved med at sende os det, I støder på.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Utrolig god brugeroplevelse der gør det…

Utrolig god brugeroplevelse der gør det nemt at være selvstændig, alle værktøjer du skal bruge samlet et sted. Fungere som det skal, kun gode anbefalinger herfra.

28. september 2026

Hej Esben!

Tusind tak for din anmeldelse, det varmer vores hjerte når håndværkere er glade for noget vi har bygget.

Fungerer rigtig godt

Fungerer rigtig godt. Nemt at finde rundt i efter en lille time med at klikke rundt :) Glæder mig til appen kommer :)

12. august 2026

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse, vi arbejder hårdt på at få appen færdig. Det en ret stor omgang med fede funktioner men den er lige på trapperne!

Jeg bruger Byggers i min IT-virksomhed

Jeg bruger Byggers i min IT-virksomhed. Trods det primært er lavet til håndværkere synes jeg også at det fungerer rigtigt godt i min virksomhed. Flowet med henvendelse til tilbud, projekt og til sidst faktura passer også rigtigt godt i min forretning.
Systemet har mange funktioner men er samtidigt nemt at finde ud af.
kan klart anbefales.

24. september 2026

Svar fra Byggers

Tusind tak, Anders. Vi har bygget Byggers til håndværkere og havde ærligt talt aldrig forestillet os, at det også kunne bruges i en IT-virksomhed!

Derfor varmer det helt ekstra at høre, at flowet fra henvendelse til tilbud, projekt og faktura passer så godt til din forretning. ☺️

Nemt og finde ud

Nemt og finde ud, samt giver et enormt godt overblik over alt i virksomheden. Kan varmt anbefales

9. september 2026

Svar fra Byggers

Tusind tak for din anbefaling Benjamin!
Fortsæt med at give den gas på Byggers 💪🏻

Simon | Byggers

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv