ByFrisenholm - Exclusive Jewellery Anmeldelser

4,7

Jesper hjalp mig hele vejen igennem mit køb. Han vejleder og guider så jeg aldrig var i tvivl. Smykket lever 100% op til det Jesper beskrev. Vil gerne anbefale at handle her. Trygt og godt

Lækker onlinebutik, lynhurtig levering og en kundeservice helt i top. Har skrevet til dem nogle gange og altid fået svar indenfor 1 time, selv udenfor normal kontortid. Har også prøvet at returnere... Vis mer

Godt udvalg af smukke kvalitetssmykker. Super flot og sikker indpakning. Du får den bedste kundeservice, du kan få. Jeg vil gerne takke ByFrisenholm og særligt Iben for den fantastiske kundeservice. J... Vis mer

Jeg fik de fineste ByFrisenholm øreringe af min kæreste til min fødselsdag. Han havde valgt dem med hjælp fra en super kompetent medarbejder 😍 Jeg har også et smukt lille armbånd, som på trods af at... Vis mer

1. Smykkeforretning

Vi har altid et stort udvalg af kvalitets smykker til nogle af markedets bedste priser. Vi gør vores bedste for altid af præsentere de bedste smykker indenfor Ringe, Armbånd og Øreringe. Cvr nummer: 35246428 GARANTI: Diamonds by Frisenholm ind...

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

17 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jeg er glad...

Meget smukke øreringe og rigtig fin kundeservice forud for bestilling. Smuk indpakning og hurtig levering. Glæder mig til at give gaven videre

31. mai 2026

Hurtigt Byt

Købte en rigtig fin ring, der var noget problem med størrelsen, men det gik rigtig fint med at få den sendt tilbage og så få den rigtige størrelse

5. mars 2026

God og prof. betjening

Købte den fineste ring, der desværre var for stor. Kontaktede straks firmaet som hurtig svarede og hjalp med mine spørgsmål. Jeg har nu modtaget den fineste ring, i den rigtige størrelse, inkl et fint certifikat. Super god og professionel betjening ⭐️

21. januar 2026

Very happy with my recent purchase on…

Very happy with my recent purchase on order 46770 as well as quick delivery. I did have to exchange initial purchase, since that was wrong size to the new one. All was done smooth with me getting new return label and replacement earings within 3 days from initial purchase. Recommend

11. november 2025

Bedste oplevelse ever!

Jeg vil absolut til en hver tid anbefale at købe smykker hos byfrisenholm. Jeg er fuldt ud tilfreds, med beskrivelsen, med smykkerne, med leveringen og med den sympatiske kontakt jeg efterfølgende har haft brug for. Jeg har indtilvidere købt tre par øreringe og er slet ikke færdig!

Tak for jer!

20. april 2025