Vi fik renset og malet vores tag til perfektion, resultatet taler for sig selv. Sten har været super behjælpelig og grundig i forklaringen samt vejledningen. De kan klart anbefales til alle andre!
Jeg har fået renset og malet vores tag samt udskiftet tagryggen og et par plader. Samtalerne med ejeren Steen Hanson før arbejdet blev bestilt, gav mig et godt billede af en kvalificeret virkso... Vis mer
Fik renset og malet tag af Byens Tagrens. Super resultat og grundighed, perfekt vejledning forud og under projektet ift. div. valg. Venligt og kompetent personale, der gav sig tid til at forklare de e... Vis mer
Jeg har haft byens tagrens til at male tag og rense fliser begge dele med pris garanti. Arbejde blev udført hurtigt og effektivt og ser virkelig godt ud. Rigtigt god rådgivning af Steen Hanson der t... Vis mer
Langøre 4, 4200, Slagelse, Danmark
- www.byenstagrens.dk
- byenstagrens.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Vi fik renset og malet vores tag til…
Vi fik renset og malet vores tag til perfektion, resultatet taler for sig selv.
Sten har været super behjælpelig og grundig i forklaringen samt vejledningen.
De kan klart anbefales til alle andre!
Har fået renset og malet vores tag
Har fået renset og malet vores tag. Perfekt arbejde og oprydning derefter.
Jeg vil aldrig bruge dem efter den…
Jeg vil aldrig bruge dem efter den oplevelse jeg lige har haft.
De har dog ikke lavet noget ved mit tag, men idiot i trafikken er der en der er. Ligger og overhaler utallige biler i træk på Slagelse landevej i høj fart, ligger og presser den forankørende bil hele vejen til Kalundborg og slingrer fra side til side, om det er med vilje eller fordi han bare er total uopmærksom i trafikken vides ikke. Uanset er det en rigtig dårlig bilist.
Nr plade ED 54082…

Anbefaling af Byens Tagrens
Giver Byens Tagrens v/Steen og hans medarbejdere den bedste anbefaling.
Valgte firmaet ud fra at det har eksisteret i 12 år, medlem af Dansk Byggeri m.v. og får gode anmeldelser. Arbejdet blev udført som aftalt m.h.t. afdækning og oprydning. God dialog under udførelsen af arbejdet både med Steen, og hans medarbejdere som var venlige og imødekommende. Byens Tagrens giver garanti for arbejdet og materialer. Nu kan vi nyde vores flotte tag i mange år.
5 velfortjente stjerner herfra.
Flot arbejde
Det hele begyndte med et klik på nettet, og Bum! - som en tagfe i cyberspace dukkede Steen fra Byens Tagrens op med et tilbud, der var så attraktivt, at jeg et kort øjeblik overvejede at få renset taget to gange – bare fordi jeg kunne. 😃
Min opgave: “rensning og maling af betontag” – Steens svar: “Det klarer vi, hurtigere end du kan sige ‘skidtet skal væk!’”
Og vupti – før jeg nåede at google “hvordan maler man et tag selv” (og fortryde det), stod der pludselig et hold glade tagtroldmænd på matriklen, klar til at forvandle vores slidte tag til noget, der mest af alt ligner et showroom for nye tage.
Resultatet? Et tag så pænt, at jeg hilser på det hver morgen – og overvejer at hænge julelys op allerede nu, bare for at vise det frem.
Søde folk, super service, ingen bøvl og et resultat, der får både sol og skyer til at smile.
Så ja – klokkeklar anbefaling herfra!
Byens Tagrens lover “garanti for kvalitet og godt håndværk” – og det leverer de.
Med glans. Og muligvis lidt tryllestøv. 🤩
Fin service,100 procent tilfreds
Fin service,100 procent tilfreds
Langt mere service end hvad jeg kunne forvente…
Skulle bruge noget tagmaling til reparation og efterlyste det på Fb. Den eneste som tilbyder sin hjælp og til og med bringer det ud til mig, er Steen fra Byens tagrens i Slagelse. Han havde tidligere lavet et rigtig godt tilbud på maling af mit tag, som jeg dog ikke benyttede, da jeg forsøger at sælge mit hus, så steen, du er da et fantastisk og hjælpsomt menneske. Kan godt forstå at du får så mange gode anmeldelser. Tak for dig og din venlighed.
Vh. Anne Lindboe

Svar fra Byenstagrens
Kan kun varmt anbefale Byens Tagrens!
Kan kun varmt anbefale Byens Tagrens.
Indehaver Steen var forbi for at besigtige vores tag, hvor han fandt et par små utætheder som han sagde, vi ikke skulle være nervøse for. Når hans folk havde renset taget - inden maling - ville de gå hele taget igennem for at sikre sig, at der ikke var nogen utætheder eller flækkede tegl. Og kan kun sige at de folk der var på projektet var omhyggelige. De fandt faktisk flere steder i tagrygningen, som skulle tætnes. Dette blev også fikset. Til sidst kom tagmaler Andreas på, som helt tydeligt tog sit arbejde seriøst og leverede et super resultat, som vi er meget glade for.
Så går du/I og overvejer at få renset og malet jeres tag - så kan vi kun varmt anbefale Byens Tagrens!
Virkelig flot arbejde
Virkelig flot arbejde. Dygtige og søde folk. Vi fik renset og malet taget, og nu ser det ud som nyt. Vi fik tilbud fra flere, men Steen var den eneste, der var ude og besigtige taget, inden han afgav tilbud. Kan varmt anbefale Byens Tagrens :-)
God service og flot resultat efter rens…
God service og flot resultat efter rens og maling.
Efter bestilling af tagerens og maling
Efter bestilling af tagerens og maling, fik jeg fra Steen besked om, at rygninger skulle udskiftes. Det gjorde firmaet, men efterlod et hul på ca10×10 cm, hvorfor der kom vandskade på loft. Ved henvendelse fil jeg at vide, at der ikke er tæthedsgaranti i aftalen, og at jeg ikke skulle true dem og kunne henvende mig til deres advokat. Jeg er lige blevet ringet op af firmaet for at høre, om "det var tid til en tagrens". Tøhø. Kan langtfra anbefales.

Nyt tag
Vi har fået skiftet tagplader på vores sommerhus. Hele vejen igennem rigtig godt samarbejde med Byens Tagrens og der blev rydtet fint op efter arbejdet. Vi er meget glade for vores nye tag.
Tagmaling
Vi har fået renset, malet samt fået lavet tagrygning.Super høflige medarbejdere og firma holder hvad der bliver lovet - kan varmt anbefales.

Dygtige folk!
Vi fik ordnet vores tag og er super tilfredse med Steen og hans dygtige medarbejdere. Byens Tagrens holdte hvad de lovede og vi er super tilfredse med den service vi fik.
Vi kan med god samvittighed anbefale Byens Tagrens! De er super professionelle!
God oplevelse
På baggrund af samtale fik jeg et udførligt skriftligt tilbud. Jeg havde et par spørgsmål og fik tilfredsstillende svar. Da der viste sig at være plader der skulle skiftes fik jeg også en pris på det på skrift. Selve opgaven blev udført at to omgange. Begge gange ankom et sjak af søde, friske og godt sammenarbejdede folk, som lagde sig i selen og svarede beredvilligt og venligt på de spørgsmål der dukkede op undervejs. Jeg oplevede processen som grundig og gedign og præget af faglig stolthed og resultatet blev flot. Jeg kan afgjort anbefale Byens Tagrens!

Fra skrot til slot...
Fra skrot til slot...
Steen og hans dygtige folk har netop afsluttet projekt tag hos os, og jeg simpelthen bare SÅ lykkelig for resultatet.... dét blevet flottere end jeg turde håbe på. Opgaven var ikke nem, men Steen tog den på sig og hele vejen har dialogen været fantastisk. Jeg er løbende blevet informeret og hele tiden været tryg ved vores samarbejde. Ét kæmpe tak til jer for at gøre drøm til virkelighed.

Svar fra Byenstagrens
Stor anbefaling af Byens Tagrens…
Stor anbefaling af Byens Tagrens herfra! Vores gamle eternittag har fået nyt liv efter diverse reparationer og en smuk sort finish, som bare gør det en fornøjelse at se på! Vi har nu et fremtidssikret tag, som vi er meget trygge ved.
Vi har i forløbet sat stor pris på meget imødekommende (og tålmodig) kundepleje fra hele holdet omkring Byens Tagrens, som løbende har kunnet forklare alle de spørgsmål og tvivl, vi måtte have undervejs.
5 fuldt fortjente stjerner herfra!
Byens Tagrens er de bedste.
Byens Tagrens er virkelig at anbefale. De laver et super godt stykke arbejde og er der spørgsmål eller andet, så er de altid til at få fat på.
Vi fik renset og malet taget i vores sommerhus. Nu har huset fået et løft uden lige, det er blevet så flot.
Tusind tak for et virkelig godt og profesionelt stykke arbejde.
Mvh Inge
Ikke bare byens men i vores øjne Danmarks bedste tagrens/maler
Fra dag et af var vi meget trygge ved byens tagrens god dialog med Steen mht opgaven og nogle super friske og dygtige unge mennesker der kom og rensede vores tag og efter nogle uger retur og fik malet taget vi er meget tilfredse med det arbejde de har udført kan kun rose og anbefale byens tagrens herfra