De varer jeg har købt er både smukke og af god kvalitet. Derfor positiv oplevelse ved mit første køb. Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller hos BY Elines☺️
Hurtig levering og modtaget mine vare som var pakket meget fint så der er passet godt på mine skrøbelige julestjerner under transporten. De er så smukke og fine og god kvalitet - stor anbefaling herf... Vis mer
Dejlig butik, dejlig overskuelig hjemmeside🤩 Og en rigtig god betjening. Lidt for en hver smag, især med smykkerne, der er også lidt at vælge imellem til den yngre generation.
Jeg er SUPER’TILFREDS 🦢🦢🦢 Mine glas’ting var pakket ind til den store guldmedalje og alt var helt og aldeles i orden og TAK for det 💐💐💐 Anbefaler helt sikkert jeres dejlige WebShop 💐💐💐
BY Elines er en webshop og livsstilbutik med lækker keramik, unikke malerier, bolig design, kurve flet, fairtrade produkter samt strikke tilbehør. Hos os er kunden og den gode oplevelse altid i centrum. Vi er drevet af passionen til lækkert design, godt håndværk samt bæredygtige produkter. Alle er ting som går godt hånd i hånd og er grundlaget bag BY Elines. Vi bestræber os på at vælge produkter der matcher den nordiske stil og de nuværende trends til glæde for vores kunder. Vi har bla. forhandlingen af Fairtrade Bolga kurve fra Hammershus Fairtrade, Faitrade smykker fra KAZURI Scandinavia, bæredygtige kurve/tasker fra Madam Græskar og de lækre uldplaider fra bySkagen. Vi glæder os til at byde jer velkommen som kunde i vores shop og butik. Se mere på www.byelines.dk
Egevej 11, Abild, 6270, Tønder, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Varen levede helt op til forventning, og var pakket godt og forsvarligt ind
Anbefales herfra.

Svar fra BY Elines
Nemt at bestille og kom 2 dage efter, kan kun anbefale dem.

Svar fra BY Elines
Rigtig fin service og hurtig levering af vare.

Svar fra BY Elines
Go service og kommunikation både ved modtagelse af vare samt ved retur af vare :)

Svar fra BY Elines
Flot hjemmeside, nemt at finde rundt i, flotte kurve og en super indpakning af indkøbte varer 😉👍
Vh. Birthe

Svar fra BY Elines
Yderst venlig og serviceminded betjening.
Kan kun anbefale BY Elines

Jeg er SUPER’TILFREDS 🦢🦢🦢
Anbefaler helt sikkert jeres dejlige WebShop
💐💐💐

Svar fra BY Elines
Det er god pris, søde ansatte og rigtig god mad

Svar fra BY Elines
Varen levede op til forventningen og blev leveret lynhurtigt

Svar fra BY Elines
Fin butik og hjemmeside med gode varer i god kvalitet til en fornuftig pris.
Service og betjeningen er helt i top.
Dejlig butik, dejlig overskuelig hjemmeside🤩
Og en rigtig god betjening.
Super hyggelig butik, med lidt for enhver smag. Rigtig god betjening og et godt prisleje 👌