Minder dan 1 ster Terug betaling 21,98€ is mij belooft via e-mail en nog niets ontvangen. Waar blijft mijn geld 21,98€ is met e-mail belooft , dit naar aan leiding van mijn bestelling ontharing... Vis mer
Se hva andre synes
Bestelling van 28 juli 2025, nog niet binnen, veel mailtjes gestuurd en steeds dezelfde standaardberichten terug: bestelling onderweg, vertraging… Het is nu 1 september 2025 nog steeds geen mijn bes... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had goederen besteld, maar door de ervaringen had ik die geannuleerd ( 14 dagen herroeprecht) omdat ik dacht dat het nep site was. Ik kreeg de volgende dag een mail waarin stond dat ik een reden... Vis mer
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Minder dan 1 ster
Minder dan 1 ster
Terug betaling 21,98€ is mij belooft via e-mail en nog niets ontvangen. Waar blijft mijn geld 21,98€ is met e-mail belooft , dit naar aan leiding van mijn bestelling ontharing crème #UTT29494 deze was waardeloos , geen resultaat. Heb ik met PayPal betaalt en nog geen storting ontvangen. Wel oplichten om deze verkoop door buttebuy.
Juist een bericht ontvangen van PayPal: het geld word terug gestort
Ik dank PayPal om af en toe in mijn voordeel om tussenkomst te verlenen.
Verzending
Dit is de tweede keer dat ik bij hen bestel. De eerste keer werd de bestelling perfect geleverd. De tweede keer kwam de bestelling echter niet aan. Het was nu een cadeau dat niet is geleverd en ik ben erg teleurgesteld. De betrouwbaarheid is hier niet zo goed. Het positieve is dat de klantenservice snel reageerde en het ontbrekende cadeau opnieuw heeft verzonden, maar het komt nu niet meer op tijd aan.
Daar de goederen niet paste op onze…
Daar de goederen niet paste op onze machines is er een correcte oplossing gegeven en alles 100% teruggestort.
Waarvoor dank 👍👍
Lily made my day
Waardeloos werkt echt niet
Waardeloos werkt echt niet
Weggrgooid geld

Svar fra Buttebuy
Paid and no product
Paid and no product . Scam; don’t order here!
Excellent produit
Excellent produit, nettoyé parfaitement bien les oreilles
verkeerd geleverd
Goede middag,
Ik heb een probleem met de levering van het product
dat Buttebuy geleverd heeft, het is nl een goedkopere
versie dan dat ik besteld heb.
Besteld 10/12 betaald 24,89 op 18/12 bij Klarna
Negatieve ervaring door goede respons omgekeerd naar positief
In 1e instantie verbaasd over de slechte kwaliteit van wat ik ontvangen had in tegenstelling tot de presentatie van het product in de advertentie. Maar de costumerservice is heel goed. Ik kreeg een mooiere uitgebreidere set ter compensatie opgestuurd en daar ben ik heel blij mee.
Bedankt dat jullie de klacht hebben opgepakt en iets nieuws hebben opgestuurd.
Bestelling niet ontvangen en geld niet…
Bestelling niet ontvangen en geld niet terug gekregen.
Waardeloos en onbetrouwbaar bedrijf!
slechte qualitijd nu al bot
slechte qualitijd nu al bot alleen spek mee gesneden
Besteld en ontvangen
Ik kreeg de volgende dag een mail waarin stond dat ik een reden moest opgeven voor annulering. Dezelfde dag heb ik mijn bestelling ontvangen. Dus , ik had in paniek gehandeld. Heb dan ook een mail teruggestuurd om mij te excuseren. Ik heb geen klagen van de service.
Das nächste Mal lieber neu kaufen
Habe mir bei betterbuy eine gebrauchte ps4 pro gekauft.
Funktioniert alles soweit, aber wenn sie läuf stinkt nach kurzer Zeit mein Zimmer nach kaltem Zigarettenrauch und der Lüfter fängt an schön laut aufzudrehen...
Na ja...war mal ein Versuch sowas gebraucht zu kaufen, aber kommt nicht wieder vor. Lieber ein paar Euro mehr und schön neu.
In augustus de verlengde mascara…
In augustus de verlengde mascara besteld, bevestiging ontvangen, betaald…… tot op heden niets mogen ontvangen. Gemaild, gemaild, geen enkele reactie.
Besteld via adv van Instagram
Besteld via adv van Instagram. Blijkt uit China te komen. Is echt alie expres kwaliteit. Lang moeten wachten tot bestelling er was. Nu wil ik het door de kwaliteit terug sturen ; moet het ws naar China?!
Zou toch belachelijk zijn?! Nog geen reactie op mijn mail.
Dropshipping pffff
Blijkbaar is dit dropshipping 'hun spullen komen uit China daarom moet je lang wachten 'retour sturen kost bijna net zoveel als het product zelf 'trap er niet in 'bestel hier niks 'bestel dan zelf bij temu of alie dan heb je het een heel stuk goedkoper en die reageren nog sneller als deze buttebuy 'een grote teleurstelling en geldplukkerij
ik heb ook besteld via buttebuy en ook…
ik heb ook besteld via buttebuy en ook ik heb nog niets binnen .
ook ik krijg dit via email binnen.
Hello sandra jans:
Thanks for your email .
We have received your email and our Customer Service Representatives will be in touch with you soon. We're here to help Monday through Friday, 8 a.m. to 8 p.m. (PST) and do our best to reply within 24 business hours (business hours do not include weekends or holidays).
It may be a little delayed due to excessive emails, but we will definitely reply as soon as possible and solve your problem.Please do not send multiple emails as this could delay our response time.
Thank you for your support
Customer Service Center
en dit kreeg ik ook
Je bestelling is onderweg
Je bestelling is onderweg. Volg je verzending om de bezorgingsstatus te zien.
Je bestelling bekijken
of Bezoek onze winkel
Other trackingnummer: JVGL06379283001613208127

Svar fra Buttebuy
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.