Bardzo polecam sklep. Duży wybór pieknych odmian, szybka wysyłka, ładnie zapakowana i miły prezent niespodzianka w środku - z dużą przyjemnością wrócę ponownie na zakupy do Letniska :)
Se hva andre synes
Ponowny zakup i jak zwykle zachwyt - na pewno wrócę wszystkie nasionka pięknie wykiełkowały, zgodne z opisem - piękne. Przesyłka ekspresowa pięknie zapakowana - mogłaby być prezentem
Wasz sklep jest dla mnie odkryciem, szybka obsługa, odmiany które nie są zwyczajne a wyjątkowe, piękne opakowania nasion, cudnie zapakowana paczka, ogromna uczta dla oczu! Smaczkiem jest zawsze niespo... Vis mer
Zakupy w tym sklepie to bardzo miłe doświadczenie. Wysyłka była błyskawiczna, a w paczce znalazł się mały upominek, co dodatkowo umiliło zakupy. Wybór produktów jest imponujący, zwłaszcza jeśli szuka... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Butik Ogrodniczy "Letnisko" to coś więcej niż sklep. To wyjątkowe miejsce, w którym dzielimy się radością, spokojem i pięknem. Ożywiamy najpiękniejsze wspomnienia kontaktu z Naturą i inspirujemy do celebrowania każdego dnia!
Kontaktopplysninger
Mickiewicza 81/3, 87-100, Toruń, Polen
- +48537127817
- sklep@butikogrodniczy.pl
- butikogrodniczy.pl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super firma
Wysyłka ekspresowa. Kontakt z firmą wspaniały. Nasiona bardzo dobrej jakości i odmiany, których nie nigdzie indziej nie dostaniecie. 😁
Efekty możecie zobaczyć u mnie na IG @ostoja.serce.do.roslin
Zrealizowanie zamówienia w szybkim…
Zrealizowanie zamówienia w szybkim terminie .Nasionka wysłane czekam na efekty
Polecam zakupy w Letnisku
Polecam zakupy w Letnisku. Szybka dostawa. Ciekawe i po prostu ładne produkty do ogrodu. No i nasionka kwiatów w cudownie pastelowych kolorach :) Czekam na wspaniałe łany floksów i kolorowe buraczki :)
Wyjątkowa
Niespotykane, trudno dostępne gatunki nasion kwiatów i warzyw, szybka realizacja zamówienia, estetyczna i bardzo ładna strona internetowa, gratis nasionka zawsze nawet do najmniejszego zamówieniea🌸
Dobrze zapakowane produkty
Dobrze zapakowane produkty, szybka wysyłka, nasiona bardzo dobrej jakości.
Interesujące prezentacje produktów
Interesujące prezentacje produktów, wyczerpujące opisy uprawy, bardzo szybka przesyłka. Niesatysfakcjonujące braki artykułów w magazynie.
Nie ma lepszego sklepu z tak…
Nie ma lepszego sklepu z tak indywidualnym podejściem i super asortymentem.
Bardzo polecam!!!
Bardzo polecam!!!! szeroki wybór nasion, to już kolejne zamówienie i nie ostatnie , za każdym razem przy zamówieniu dostaje się prezent w postaci nasionek .
Warto tu kupować
Przesyłka pięknie zapakowana, a miłe podziękowanie za zakup trafione w punkt!
Piękna paczuszka dostałam gratisik z…
Piękna paczuszka dostałam gratisik z czego się bardzo cieszę wszystko takie słodziaśne co do nasion to dam znać jak posieje
To moje pierwsze doświadczenie z…
To moje pierwsze doświadczenie z Letniskuem. Bardzo czytelna strona . Pięknie skomponowana. Ogromny wybór nasion. Niektóre że standardowymi opakowaniami inne w cudnej szacie graficznej. Wysyłka szybką i bezproblemiwa.
Wszystkie produkty są najwyższej…
Wszystkie produkty są najwyższej jakości, zamówienie bardzo szybko do mnie dotarło i jak zawsze w środku czekała na mnie niespodzianka w postaci nasion kwiatów.
Polecam super wybór nasion zamówiłam i…
Polecam super wybór nasion zamówiłam i dostałam od firmy gratisa za którego bardzo dziękuję.
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka , pięknie zapakowane, dostałam zniżkę na następne zakupy i nasionka w gratisie. Dorota
Wspaniały sklep.
Nasionka dobrej jakości. Wszystko pięknie zapakowane. Wewnątrz prezent i to wszystko na czas. Polecam. Można znaleźć prawdziwe perełki.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.