Busbooking.dk Anmeldelser 910

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service! Vi bestilte en bus, ved en meget kort varsel. Men Rikke fra 3bustilbud skaffede os en bus, selvom vi troede at vi ikke kunne nå det. Kæmpe anbefaling herfra! Vores næste tur skal v... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Første gang vi som skole har lejet bus hos Busbooking. Vi var i sidste øjeblik, og alligevel fik de fremtryllet en bus til os. Vi vil helt sikkert benytte dem igen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Raske tilbakemeldinger, fine busser, fikk gjort en endring i siste liten uten problem. Gruppen var selvsagt fornøyd med å få kjøpe seg en øl ombord.

Informasjon om virksomheten

1. Bussutleie
  2. Turistbusselskap
  3. Busselskap
  4. Bussreiseselskap
  5. Turoperatør
  6. Samarbeidsplattform på nett

Skrevet av virksomheten

Busbooking blev stiftet i 2018 med visionen om at gøre busbranchen lettere tilgængelig for den almindelige bruger. Og gennem digitalisering blev resultatet en beregningsplatform, hvor alle, der kender sine rejsedetaljer, kan få en strakspris på ganske få minutter, og hvor de er total transparens iht. faciliteter, prisstruktur osv. Og hvor mindre lokale busselskaber får muligheden for at eksponere sig og sin forretning i et marked, der ellers ofte er domineret af de større markedsaktører. Vores platform bliver i dag benyttet af flere tusinde brugere. Og gennem tiden har vi booket mere end 30.000 busrejser for vores kunder, der alle har haft særlige og forskelligartede behov i forhold til netop deres behov.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Veldig hyggelig bussjåfør

Veldig hyggelig bussjåfør, veldig lett å bestille!

6. desember 2025

Hei Ingrid

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du opplevde både bestillingsprosessen som enkel og bussjåføren som hyggelig 🙌

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og håper å få gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Med vennlig hilsen,

Tilbakemelding er udelt positivt

Tilbakemelding er udelt positivt. Takk for en god leveranse

12. november 2025

Svar fra Busbooking.dk

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med leveransen, og gleder oss til å hjelpe deg igjen framover. 🙏😊

Venlig hilsen,
Alexander

Kom presis

Kom presis, helt topp

24. mai 2025

Heisan Regine

Takk for tilbakemeldingen! Kjempefint å høre at alt var presist og helt i toppklasse 🙌

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen!

Med vennlig hilsen,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bussen kom til tiden og chaufføren var…

Bussen kom til tiden og chaufføren var behaglig. Vi kom godt frem til destinationen:-)

28. november 2024

Hej Frida,

Vi er glade for at høre, at bussen kom til tiden, og at chaufføren bidrog til en behagelig rejse. Det er vigtigt for os, at vores passagerer føler sig trygge og godt behandlet undervejs 🤩

Din feedback hjælper os med at opretholde og forbedre vores service. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord igen snart. Tak for at vælge os til din rejse! 😊

Med venlig hilsen,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bussen kom til tiden og meget stor ros…

Bussen kom til tiden og meget stor ros til chaufføren. Han mødte med stor humør og jeg tror, han også nød turen. Tak for det

2. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Hanne,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at bussen kom til tiden, og at chaufførens gode humør gjorde turen ekstra behagelig. Det betyder meget for os, at vores samarbejdspartnere bidrager til en positiv oplevelse, og vi sørger selvfølgelig for at viderebringe rosen 🤩

Tak fordi du valgte at rejse med os, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

Med venlig hilsen,

Flinke og rare

13. april 2024

Hej Martin,

Jeg håber, at du/I vender tilbage, hvis I har brug for tilbud på buskørsel en anden gang, eller måske vil fortælle om os, hvis andre skal bruge en bus 🚌

Rigtig god mandag 🚌

Der var styr på alt

17. februar 2024

Hej Signe

Dejligt at høre/læse! Tak for den super fine anmeldelse – jeg/vi bliver så glade, fordi vi virkelig ønsker, at give alle vores kunder en god oplevelse, i samarbejde med de busselskaber vi arbejder sammen med😊.

God dag 🚌

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Første gang vi som skole har lejet bus…

Vi vil helt sikkert benytte dem igen

7. desember 2023

Hej Helle

Tak for den super fine anmeldelse og søde ord – jeg/vi bliver så glade, fordi vi virkelig ønsker, at give alle vores kunder en god oplevelse, i samarbejde med de busselskaber vi arbejder sammen med😊.

God dag - og god jul 🚌

Hej Gertrud

Tak for den super fine anmeldelse, det varmer meget at alt var som det skulle være – jeg/vi bliver så glade, fordi vi virkelig ønsker, at give alle vores kunder en god oplevelse, i samarbejde med de busselskaber vi arbejder sammen med😊.

God dag 🚌

Hyggelig opplevelse

Hyggelig opplevelse, alt til avtalt tid og pris

13. september 2023

Hej Kim,

Tak for den super fine anmeldelse - jeg/vi bliver så glade for at høre du havde en hyggelig oplevelse. Det varmer hos både os og busselskabet da vi virkelig ønsker, at give alle vores kunder en god oplevelse, i samarbejde med de busselskaber vi arbejder sammen med, så det glæder os meget at du var tilfreds😊.

Jeg ser frem til, at du/I vender tilbage, hvis I har brug for tilbud på buskørsel en anden gang, eller måske vil fortælle om os, hvis andre skal bruge en bus 🚌

Bussen kom til tiden

Bussen kom til tiden, også på hjemturen. Fin service

16. august 2023

Hej Henrik,

Det er vi super glade for at høre! Dejligt at høre det hele gik som smurt og I fik en fin service. Så tusind tak for din super fine anmeldelse! Det varmer hos både os og busselskabet da vi virkelig ønsker, at give alle vores kunder en god oplevelse, i samarbejde med de busselskaber vi arbejder sammen med, så det glæder os meget at du var tilfreds😊.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Turen gikk fint på alle måter

Turen gikk fint på alle måter. Ingen klager fra passasjerer og god informasjon. Takk for god service!

15. august 2023

Hej,

Tak for den super fine anmeldelse. Er glad for at du fik en behagelig oplevelse og vi glæder os til at lave en bestilling for dig igen! Vi ønsker virkelig , at give alle vores kunder en god oplevelse, i samarbejde med de busselskaber vi arbejder sammen med, så det glæder os meget at du var tilfreds😊.

Raske tilbakemeldinger

8. juni 2023

Hej Mari

God sommer 😊

Vurdert til 4 av 5 stjerner

At bussen kom til tiden

At vi kunne nyde turen og var samlet

6. juni 2023

Hej Lisbeth

Tak for de fine anmeldelse – jeg/vi bliver så glade, fordi vi virkelig ønsker, at give alle vores kunder en god oplevelse, i samarbejde med de busselskaber vi arbejder sammen med😊.

God sommer 😊

Super fin tur

Fin tur, tidsfrist overholdt og bus som beskrevet.

4. juni 2023

Hej Katrine,

God tirsdag 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En god service fra alle parter

25. mai 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Jan

God Pinse 😊

Hej Laura

God aften 😊

God kommunikation

God kommunikation, god pris og en punktlig chauffør med hjertet på rette sted.

14. april 2023

Hej Gry

Tak for den super fine anmeldelse – jeg/vi bliver så glade, fordi vi virkelig ønsker, at give alle vores kunder en god oplevelse 😊

God mandag 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kom i god tid og en skarp pris

Kom i god tid og en skarp pris. Flinke og venlige chauffører

6. mars 2023

Hej Jens Kristian

1000 Tak for de 5-stjerner ⭐️ Vi sætter virkelig pris på, at du har taget dig tid til at give feedback 🙏
Vi glæder os til at køre med Jer igen i fremtiden. 🚌 🎉

Rigtig god eftermiddag 🚌

God tur

God tur. Til tiden. Kan varmt anbefales

6. mars 2023

Hejsa Sebastian 👋

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi arbejder hver dag på at levere den bedste løsning for vores kunder, så det betyder meget 🙏

Jeg håber på at se dig igen på platformen næste gang, I skal afsted på tur.

Rigtig god eftermiddag

Tim Knorborg Jensen 🚌

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv