Dit is de tweede keer dat ik een bureaustoel kocht bij Buro International (de Interstuhl Joyce, die van fantastische kwaliteit is tegen een zeer scherpe prijs), en hun service blijft me verbazen.... Vis mer
Se hva andre synes
Topservice en supersnelle levering! Ik heb online twee JOYCE is3 JC2N1 bureaustoelen besteld en ben er heel tevreden mee. De stoelen zijn precies wat ik verwachtte en de kwaliteit is zeer goed!... Vis mer
We werden goed begeleid door Isabelle tijdens de rondleiding in de showroom en outlet. Toen we overgingen tot aankoop van een loungeset koppelde Isabelle ook goed terug omtrent een bureau die ze ons t... Vis mer
Ik had mooie barkrukken besteld, maar bij levering bleek er helaas een klein defect te zijn bij één ervan. Dat was jammer, maar de klantenservice reageerde ontzettend snel en vriendelijk. Na mijn m... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij zijn Buro International. Wij zorgen ervoor dat een kantoor meer dan alleen een plaats is om te werken, maar zetten ook in op beleving. Wij denken, spreken en ademen kantoren. Met meer dan 35 jaar ervaring in de kantoorinrichting, talloze referenties en een gespecialiseerd team, staan onze mensen klaar om uw project van A tot Z te begeleiden. Buiten ons magazijn en showroom in Tielt kan u steeds terecht in een van onze vestigingen in Maldegem of Sint-Niklaas.
Kontaktopplysninger
Galgenveldstraat 6, 8700 , Tielt, Belgia
- +3251404411
- info@burointernational.be
- burointernational.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
ARPER Catifa 46 stoelen
Prijs/kwaliteit een zeer goede stoel.
zeer tevreden over snelle en correcte levering.
New Every bureaustoel
Prijs/kwaliteit een goede stoel.
Snelle en correcte levering.
Bestelling van 2 zit-sta bureaus en een roldeurkast
Bestelling van 2 zit-sta bureaus en een hoge roldeurkast. Zeer tevreden over de levering en plaatsing, snel, efficiënt en proper. Zeer tevreden over de zit-sta bureaus die dagelijks gebruikt worden.
Het enige minpunt is dat de bestelling gebeurde op 11 januari 2021, levertermijn 3-4 weken. Na 5 weken nog steeds geen nieuws, moest zelf contact opnemen, waarna de levering 4 dagen later kon gebeuren.
Correcte service
goeie communicatie!
Best tevreden
Best tevreden, maar ik werd niet op de hoogte gebracht van levering. Plots was mijn bestelling hier.
Sneller geleverd dan gedacht
Sneller geleverd dan gedacht.
Ineens stond de leverancier aan de deur. Had nog niet eens een mailtje rond de leverdatum gekregen. Gelukkig was ik thuis.
Great overall experience!
Great first experience with Buro International. I hesitated for long time and went through many reviews before choosing a standing desk. After a very bad experience with an Ikea desk extremely wobbling, I didn't want to go wrong. When contacting Buro International, they answered all my questions, even leveraging video call to show me the sturdiness of their standing desk so I did not need to drive 2 hours. They convinced me and I'm glad I did ! Desk is definitely best quality/price I could find! Thank you!
PS: I believe Buro International is mainly a B2B player as there was no installation manual, but only 8 screws to screw! I've seen more complex :)
Professioneel advies op maat
Zowel mijn vrouw als mezelf kregen in de toonzaal een heel professionele uitleg. Gezien onze maten en gewichten verschillen, kregen we advies op maat!
De twee verschillende bureaustoelen werden heel snel geleverd. Wij zijn uitermate tevreden met deze top!-stukken in ons thuisbureau.
Bureau en bureaustoel zijn perfect op…
Bureau en bureaustoel zijn perfect op tijd geleverd en geinstalleerd. Topkwaliteit. We zijn zeer tevreden.
Het product was prima en top
Het product was prima en top. De levertermijn was niet hyper-snel (maar wel vooraf correct meegedeeld)
Voor het bestellen heb ik prima hulp…
Voor het bestellen heb ik prima hulp gekregen per email.
Tevreden van levering (volledig gemonteerd) en product.

Svar fra Buro International
Liever had ik in kleinere hoeveelheden…
Liever had ik in kleinere hoeveelheden aangekocht en had ik kunnen terugvallen op fysieke winkel.

Svar fra Buro International
Ik heb een goede een eerlijke uitleg…
Ik heb een goede een eerlijke uitleg gekregen bij de aankoop. Na levering gezien dat er een beschadiging was en zonder probleem hebben jullie dit goed opgelost.

Svar fra Buro International
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.