Fantastisk butikk og god service
Fantastisk butikk og god service.
Kundeservice på telefon er også veldig hyggelig og ordnet opp raskt. Varer sendt samme dag.
Stort utvalg og bra på pris.
Importør og distributør av mc-klær og sikkerhetsutstyr.
Rolf Hofmos gate 20, 0655, Oslo, Norge
Fantastisk butikk og god service.
Stort utvalg og bra på pris.
Bra utvalg, fine priser og alltid hyggelig betjening.
Jeg bestilte varer hos Bullfighter sist søndag. Ifølge nettsiden deres sendes bestillinger samme dag dersom bestillingen kommer inn før kl. 12.00 på hverdager. Alle varene jeg bestilte var oppgitt som på lager, så jeg forventet at pakken ble sendt mandag.
Nå er det fredag, og ifølge sporingen har PostNord kun registrert forsendelsen, men ikke mottatt den fra Bullfighter ennå. Det tyder på at pakken fortsatt ikke er sendt, til tross for løftet på nettsiden.
Jeg kontaktet Bullfighter på e-post tidlig fredag morgen for å be om en oppdatering, men har ikke fått noe svar. Det er frustrerende med både manglende levering og stillhet fra kundeservice.
Å love rask levering av lagerførte varer og så ikke sende dem – samtidig som man unnlater å svare på kundehenvendelser – er rett og slett dårlig oppfølging. Jeg håper dette blir fulgt opp, men ut fra denne opplevelsen er jeg skuffet og kan ikke anbefale Bullfighter slik det står nå.
Altså makan til kundeservice!
Jeg hadde bestilt intercom av typen Sena 50S i går kveld.
Etter å ha gjort flere undersøkelser viser det seg at det er kunn toppmodellen Sena 60S som er vanntett (IPX7). Den fant jeg også til en pris på 500,- ish mer enn det jeg hadde betalt for 50S, og tenke at det var liten pris diff for å sikre meg toppmodellen!
Jeg ringte kundeservice web hos Bullfighter og en medarbeider besvarer telefonen (husker dessverre ikke navnet). Jeg forklarer situasjonen og sier at AGM selger toppmodellen til en rabattert pris, og at jeg ønsker å ka sellere min ordre på den første intercom’en.
Jeg får så høre av han jeg pratet med at Bullfighter prismatcher AGM så det holder. Jeg fikk så lagt inn en bestilling på Sena 60S og Bullfighter sender den allerede i dag!
I skrivende stund kom det varsel om at pakken allerede er registrert i Posten appen!
Jeg er mektig imponert av hvor proffe, vennlige og raske Bullfighter er. Dette er første gangen jeg handler hos de, men absolutt ikke siste!
Tusen takk for hjelpa :D
Jeg er overrasket over at en nettbutikk i dag ikke tilbyr gratis retur, spesielt når det gjelder klær som kan vise seg å ikke passe. Jeg bestilte MC-klær og måtte betale nesten 300 kr for å returnere dem, noe jeg mener er uakseptabelt. En slik kundebehandling er svært skuffende. Jeg anbefaler ikke å handle hos denne butikken, og kommer selv ikke til å benytte meg av deres tjenester igjen.
Topp kundeservice og fagkunnskap.
Kjøpte og mottok raskt en LS2 MC-hjelm, modell FF811 Vector2, Alizer svart/rød:
Veldig komfortabel og god passform - og med kvalitet i hver minste detalj etter min vurdering.
Tror ikke jeg de siste 20 årene har opplevd tilsvarende god kundebehandling i noen butikk. Kunnskapsrik, forklarende, god bruk av tid på meg uten opplevelse av at det forventes at jeg handler. 5+
Jeg vil absolutt handle der igjen.
Den ansatte den dagen gjorde en strålende jobb.
Har handlet hos de på nett to ganger nå. Super kundeservice! Vært i kontakt med kundeservice både per telefon og e-post, får kjapt svar og god veiledning med tanke på både produkter og størrelser. Imponerende rask klargjøring av pakker for sending. Bra prisnivå.
Utrolig bra kundeservice og rask behandling av bestilling på nett. Fikk akutt bruk for en intercom, de leverte til posten samme dag, og jeg fikk varen i tide. Dette er i stor kontrast til konkurrerende nettbutikker som ikke har kundeservice (tlf) og ikke klarer å levere på ei uke (+ post).
Super service og hyggelig eier/driver på Liertoppen :) Kjøpte pakke med kjøreutstyr til sønnen min, men glemte å få med jakka i posene. Snakket med Marianne i butikken dagen etter og hun sender jakka hjem til oss. Sånn skal det være! Helt topp :)
Elendig kundebehandling. De har ikke varene som ligger i webshopen. Jeg fikk en hyggelig telefon hvor jeg ble invitert inn til butikken for å finne et annet par sko, og en minnelig ordning. Når jeg kommer til butikken er de så elskverdige å tilby meg alle sko de har til listepris, som jo selvfølgelig var minst 50% dyrere enn de skoene jeg hadde kjøpt. De bruker altså promotering og salg på nettbutikken sin for oppsalg etter at de ikke har varene de har salg på på lager. Jeg ble tilbudt NULL rabatt, og måtte komme inn til butikken for å få lov til å finne meg et annet par jeg kunne kjøpe til full pris. Styr unna! Dette er tvilsom forretningsførsel, og håpløs kundebehandling.
Har bestilt utstyr fra Bullfighter 2 ganger så langt. Siste bestilling ble bekreftet kl. 17.35, og sendt kl. 17.00! Enestående behandling av ordre.
Når det handler om god service er Bullfighter.no helt i topp. Jeg har nå 2 gange vært i kontakt med dem etter å ha kjøpt hjelm, og begge gange har jeg fått en usedvanlig god og rask service. Siste gang var 2 år og noen måneder etter hjelmen ble kjøpt, og selv da var Bullfighter.no veldig service minded. Dette skal de ha skryd for, og derfor er 5 stjerner helt på sin plass.