Ik zocht een paar Gazelle fietsonderdelen en vond ze nergens goedkoper dan hier. Verzenden duurde 2 dagen maar alles kwam netjes en compleet aan en mijn fiets is nu weer als nieuw. Ik kocht handvatte... Vis mer
Se hva andre synes
Als hobbyist fietsenmaker bestel ik graag regelmatig goederen bij hen, vanwege een goede prijs-kwaliteit verhouding. Echt een topbedrijf, ruime keuze aan artikelen en over het algemeen snelle levering... Vis mer
Super (web)winkel Veel voorraad snel geleverd. Had iets verkeerd besteld (zonder probleem kunnen omruilen voor een ander product. Wel oude uiteraard geretourneerd) maar zeer proffesionele mensen... Vis mer
Levering snel en efficiënt. Ook staan er veel video's van het bedrijf op YouTube hoe je reparaties moet doen. Daarnaast een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
In de Budgetfietsonderdelen webshop verkopen wij goedkope fietsonderdelen. Wij leveren aan zowel particulieren als handelaren en fietsenwinkels. Goede service tegen een scherpe prijs.
Kontaktopplysninger
Nederland
- budgetfietsonderdelen.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Perfect service and cheap.
Fast shipping, budget price
Fast shipping, budget price, I'm a returning customer.
Goedkoop snel en uitstekende service
Altijd snelle leveringen en goede onderdelen voor een uitstekende prijs, bij vragen en/of opmerkingen is er direct duidelijk en goede communicatie via whatsapp mogelijk.
Prima webshop , aanrader !
Al diverse keren onderdelen besteld , prima prijs/kwaliteit . Snel geleverd , handige filmpjes op YouTube .
2 binnen en buitenbanden besteld voor…
2 binnen en buitenbanden besteld voor mn fiets. Donderdag besteld en zaterdag in huis.
Banden zijn perfect en zaten in no time op de fiets.
Kwaliteit is goed en hij fietst weer als nieuw! Bedankt!
Goede prijs kwaliteit verhouding
Fijne bedrijf met onderdelen in goede prijs/kwaliteit verhouding.
Is zeker niet duur.
Ik heb er al vele onderdelen besteld zonder problemen.
Blijf hier bestellen om mijn fietsen te herstellen omdat ik ook nog geen klachten over de onderdelen van mijn klanten heb gehad.
Ga zo door Benn
Zeer snel binnen 24uur de juiste…
Zeer snel binnen 24uur de juiste onderdelen voor mijn ebike thuis gekregen
Beste fietswebshop van Nederland
Beste webshop in Nederland voor goedkope fietsonderdelen. Kwaliteit is uitstekend. Betaal dus vooral niet de hoofdprijs bij je lokale fietsenboer.
Betrouwbaar.
Ik was op zoek naar twee nieuwe buitenbanden voor mijn opoe-fiets en via Google ben ik toen bij BudgetFietsonderdelen terecht gekomen.
Die hadden een redelijke prijs, dus die heb ik besteld.
Door middel van track and trace kon ik de voortgang van de bestelling volgen en de banden werden netjes op tijd geleverd.
Goed assortiment voor doehetzelver tegen prima prijs. Goede service.
Ik bestel vaak bij budgetfietsonderdelen.nl. Ze hebben een interessant assortiment afgestemd op mensen die fietsen opknappen en repareren. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
De eigenaar is behulpzaam en vriendelijk.
Voor mij persoonlijk is het ook een plus dat ik koop bij een lokale ondernemer en niet bij een of andere onpersoonlijke multinational/groot bedrijf.
Van harte aan te bevelen!
Snelle levering en prima prijs-kwaliteitverhouding.
Good sortment, prices and service
Good prices and service.
Fluent communication and support with chosing the right parts for my bike.
Also provided video installation manual.
Al een aantal keren besteld bij deze webshopd bij deze…
Al een aantal keren besteld bij deze webshop. Prima prijs- kwaliteit verhouding, goede service, snelle levering. Geen klachten. Ik zou het zeker aanbevelen.
Top bedrijf vandaag besteld .morgen
Top bedrijf vandaag besteld .morgen. binnen.
Goede service, goede prijzen
Ik heb nu al een aantal keer besteld bij budgetfietsonderdelen.nl. De eigenaar is behulpzaam en vriendelijk, de levering snel en de prijs-kwaliteitverhouding goed
Snel geleverd
Snel geleverd, groot assortiment
Ik ben super tevreden
N dag later het pakketje al binnen en…
N dag later het pakketje al binnen en het was precies wat ik besteld had. Grote aanrader deze webshop!
Erg tevreden
Lage prijzen, snelle levering en , voor wat ik dusver als eindgebruiker heb ervaren, prima kwaliteit! Zeker mijn goto voor fietsonderdelen!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.