1. Bildeler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

BSBildeler selger bildeler på nettet. Vi gjør det billigere for deg å vedlikeholde eller reparere din bil ved å tilby høykvalitets bildeler av originalkvalitet til en lavere pris enn i vanlige butikker.

2,1

Under middels

Useriøst

Leveringstiden de oppgir på nettsiden er minimum tiden de regner med å få varene til seg.. deretter vil det ta ytterligere noen dager å få de til meg. Varene som er oppgitt å være på lager hos leverandør er likevel ikke det. Så dagen etter kom ny mail med forlenget leveringstid.I kontakt pr telefon er de arrogante og annullerer ordren etter litt om og men. Det vil ta rundt en uke å få pengene tilbake på konto. Jeg fraråder all handel med BSbildeler, som er det samme som Skruvat.no

16. januar 2020

Ikke kjøp noe fra dem

Ikke kjøp noe fra dem! Svarer ikke på kundeservice. Har kjøpt 2 produkter , har fåt bare et. Et stjerne er for mye for dem. Ikke anbefaler.

4. desember 2019

SKRUVAT på norsk

Elendig firma. Klarer ikke å levere delene i henhold til nettsiden. Skulle leveres 2-5 dager etter bestilling, 16 dager etter kansellerte jeg ordren da jeg ikke hadde hørt noe fra dem. Men det er vel ikke bedre å forvente av et firma som er heleid av SKRUVAT

20. oktober 2019

STYR UNNA!

disse folka er motbydelige, prøvde å ringe i flere dager og ikke noe svar for å avbestille en vare som ble kjøpt da det tok alt for lang tid før den kom. Derfor prøver jeg å kontakte på mail flere ganger for å avbestille denne varen men den blir sendt fra lager likevel flere uker etterpå da jeg allerede har kjøpt varen for lengst en annen plass..

19. september 2019

Helt håpløs kundeopplevelse

Helt håpløs kundeopplevelse. Varer kommer sent. Når de først ankommer mangler det deler som skulle ha vært med i pakken. Har ventet i mer enn en uke uten at BSbildeler har ryddet opp. Vil nå returnere alle delene og handle fra et mer seriøst selskap, men det tar lang tid å få returen godkjent også... Møkkaselskap...

12. august 2019

En stjerne er egentlig en stjerne for…

En stjerne er egentlig en stjerne for mye.. Maken til tull.og tøys fra en selger skal man lete lenge etter.. En ting er sikkert, og det er at om man bestiller fra bs bildeler, trenger du ikke delen før om tidligst tre uker...tidligst! For her blir ting utsatt, og utsatt og ingen tilbakemelding på dine henvendelser!

7. juni 2019

Mest useriøse firma jeg har vært borti

Mest useriøse firma jeg har vært borti. Kjøpte deler som sto at de hadde på lager. Hørte ingenting fra de, etter 8 dager ringte jeg og kom endelig gjennom. Fikk til svar at de desverre ikke hadde delene på lager og at de hadde glemt å gi beskjed. Jævla kjekt å få vite dette når campingvogn og campingplasser er bestillt å vi står her uten krok. Å når de ikke engang kunne vite når de kunne sende ja da blir det bare tullete. Styr unna dette firmaet!!

3. juni 2019

Bestilte en del som var på fjernlager…

Bestilte en del som var på fjernlager så det var 3-6 dagers levering.
Etter haugevis med oppdateringer på leveringsdato og 6 ukers venting, så bestilte jeg delen en annen plass istedenfor. (fikk fra autodoc på 4 dager)
Har nå også i 14 dager prøvd å avbestille min ordre uten å få respons på epost fra de. Prøvd i 3 dager på rad å ringe de, men har gitt opp etter 1 time i kø hver gang...
Har i etterkant fått status oppdateringer om at varen skal komme om 1.5 mnd...

Mulig de er flinke på varer de faktisk har, men total stryk fra meg på kundebehandling.

9. juli 2018

Manglende tilbakemelding

Deler ikke på lager men lovet den 25.6.2018
Lover å svare innen 24 t. Har sendt 3 purringer ikke mottatt svar. Ringt to ganger. ca 20 min venting. Kan du kjøpe delene annen steds? Gjør det
Thore

3. juli 2018