Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Suveræn service! Har bestilt hos BS BBQ 2 gange nu, og hver gang er jeg blevet mødt med hurtig respons, samt kundeservice langt over hvad man normalt kan forvente. Varerne er kommet til aftalt t... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte tirsdag aften sent en støbejernsgryde/-pande fra Lodge, som i øvrigt er kram og, så vidt jeg kan se, den samme som mesterbager Chad Robertson bruger til at bage sine brød i. Onsdag aften... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte en støbejernspande samt -gryde som et sæt til en super pris. På hjemmesiden stod at den var i restordre og forventet leveringstid. Ganske kort efter min ordre var lagt, modtog jeg ligeledes en e... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk

Skrevet av virksomheten

Lille Passioneret webshop, som især lægge vægt på grill og bål tilbehør, jeg har ikke et mål om at blive størst, men at lever god service og kun forhandle produkter som jeg personligt kan stå inde for.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Kun positivt herfra

Kun positivt herfra. Ultra kort svartid og opfølgning på spørgsmål.

3. mai 2020

Tusind tak Sidsel

A+ Excellent service

A+ Excellent service. Fast and friendly. Will use again.

30. april 2020

Svar fra BS BBQ

thank you so much, i hope it lives up to your expectations.

Sjælden høj service

Jeg faldt over den uovertrufne vendbare stegeplade fra Lodge på en youtube video og måtte straks eje en sådan. Jeg gik straks i gang med at lede efter forhandlere og fandt lige præcis den model jeg ledte efter hos bsbbqdk, tilmed til en attraktiv pris. Det var lige da hele denne corono-ballade startede så jeg måtte vente lidt på at få varen men jeg fik straks, efter min bestilling, meddelelse om situationen; at der kunne gå lidt tid med leveringen og jeg blev tilbudt at annullere ordren. Service på dette niveau er efterhånden ved at være en sjældenhed så jeg valgte at vente. Nu har jeg modtaget varen, som lever fuldt op til mine forventninger og der var tilmed vedlagt en lille "vente" gave så jeg er mere end tilfreds og vil klart handle her igen.

28. april 2020

Svar fra BS BBQ

ja det var lidt en langsom omgang, håber det bliver bedre næste gang, men tak for de fine ord.

Fik slebet knive hos BS BBQ

Fik slebet knive hos BS BBQ, er bestemt ikke sidste gang:-)

Knivene var skarpere end da de var nye.

Fantastisk og hurtig service!!

Kan varmt anbefales

25. april 2020

Svar fra BS BBQ

tusind tak, pas nu på fingerne. :)

Super god service

Super god service, altid klar ved telefon/tastatur ingen finger at sætte på andet end positiv oplevelser👍🏻

5. april 2020

Svar fra BS BBQ

Mange mange tak for den fine anmeldelse, ser frem til at handle mere med dig i fremtiden.

top proff service

Uovertruffen kundeservice top proff service Altid klar til at hjælpe både med grej og gode råd 💪🇩🇰

21. mars 2020

Svar fra BS BBQ

Mange tak for de pæne ord, det luner i denne tid.🍻

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering. Gode tilbud. Rimelige priser.
Godt sted st handle.
Så kort kan det siges.

13. mars 2020

Svar fra BS BBQ

Tusind tak for den gode anmeldelse.

5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Altid gode tilbud ✅

Sød kundeservice ✅

12. mars 2020

Svar fra BS BBQ

Tusind tak for den gode anmeldelse.

Fuldstændig forrygende service 👍🏻

Fuldstændig forrygende service 👍🏻 Jeg havde haft alle mine knive til slibning ved kop og kande, uden nogen succes.. efter en tur til Bsbbq så har de ALDRIG været skarpere... eneste ulempe er at de også skærer gennem fingrene nu 🤪

4. desember 2019

Svar fra BS BBQ

Tusind tak for de pæne ord, meeen lov mig at du passer på fingrene.😁 Rigtig god jul

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv