Brugskunst By Dt Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har betalt 78 kr for at få sendt en lille pakke. Pakken er sendt til et udleveringssted ca. 24 km fra hvor jeg bor og ikke til nærmeste udleveringssted. Har skrevet til dem, men de har ikke svaret på... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super hyggelig butik, med en masse lækre vare og inspiration. Man mødes altid med et smil, en varm atmosfære samt super god kundeservice. Kan kun varmt anbefale at besøge Brugskunst by DT, man komm... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte 2 lanterner på nettet og fik dem sendt til min svigermor til hendes fødselsdag. Desværre var den ene defekt, som hun først fortæller mig senere. Skriver til virksomheden, og fluks sender de en n... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Der er altid SUPER SERVICE og de agerer helt vildt hurtigt, fra man har bestilt, til varerne er håndteret, pakket og sendt👍

Informasjon om virksomheten

Nyt og brugt Brugskunst og Indretning

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Super lækker butik

Kan kun varmt anbefale at besøge Brugskunst by DT, man kommer simpelthen i himlen med lækre ting til hjemmet 🌟🌟Eneste ulempe ! Bliver fattig, for der er bare så meget man må eje 😍🤩

13. juni 2023

Hej Dorte
Tak for din fine anmeldelse her på trustpilot, vi er glade når vores kunder er glad…. 🙏
Vi er kede af vi desværre ikke kan hjælpe dig med din ulempe😉 vi glæder os til at se dig igen.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, god service.. Tak👍🏻😎

6. juni 2023

Hej Helle
Det er vi rigtig glade for at høre, tak for din fine tilbagemelding, det betyder meget for os🙏

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hurtig levering og skønne varer

Hurtig levering og de skønnes varer, kom til at give dem en forkert anmeldelse. Kan kun anbefale at hos brugskunst by DT. Var virkelig tilfreds

25. mai 2023

Hej Charlotte
Tak for din tilbagemelding, det er vi glade for det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse.

Fine produkter

Fine produkter, hurtig levering - jeg er bare tilfreds.

29. mai 2023

Hej Palle
Det er vi super glade for at høre, og tak for du valgt at handle hos os, og støtte vores lille butik
Mvh Dorte

Hurtig lev

Hurtig lev. Meget tilfreds med varerne og prisen 👍

26. februar 2023

Svar fra Brugskunst By Dt

Tusinde Tak for dine fine tilbage melding, det betyder meget for os at vores kunder får en god oplevelse .

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det er en super god oplevelse at handle…

Det er en super god oplevelse at handle her. Har købt flere ting også større. Jeg er så tilfreds. Blev ringet op, da der var en lille bitte, næsten usynlig fejl i den seneste vare, jeg købte. Da det var den sidste af slagsen, blev jeg tilbudt rabat på mit køb.

10. november 2022

Svar fra Brugskunst By Dt

Det er altid en fornøjelse at handle med dig😉 tak for din anmeldelse den betyder meget for os

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var virkelig en god oplevelse

Det var virkelig en god oplevelse. Hurtig ekspedition og levering næste dag. Vender helt sikkert snart tilbage.

10. november 2022

Svar fra Brugskunst By Dt

Tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.
tak for dig🙏

Hyggelig stemning og varme

Det er en hyggelig butik, med en varm atmosfære samt god kundeservice med et smil.

Jeg har altid følt mig velkommen, hver gang jeg er kommet forbi.

En butik jeg helt klart vil anbefale, hvis man enten mangler noget nyt til hjemmet, til julen eller vært-/værtinden.

31. oktober 2022

Svar fra Brugskunst By Dt

Tak for din fine anmeldelse, den betyder rigtig meget for os🙏

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Weeee har idag købt de smukkeste blade…

Weeee har idag købt de smukkeste blade fra La vida til ophæng på væg.
De er simpelthen så flotte og helt unikke. Elsker dem. Og den sødeste betjening fik man da også lige. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse ❤️😍

27. oktober 2022

Svar fra Brugskunst By Dt

Tusinde tak for din anmeldelse den betyder rigtig meget for os🙏

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Du kom af med dine 2.sorterings…

Du kom af med dine 2.sorterings vægstager trods der blev lovet at de blev tjekket før levering så var de piv skæve og til dette refunderede du sølle 100,-kr -
Dårligere kundeservice skal man lede længe efter

20. oktober 2022

Hej Susanne
Vi er super kede af du har oplevet vores kundeservice så dårlig.
Vi bestræber os altid på at levere den bedste service vi kan.
Vi er kede af du ikke var tilfreds med den løsning du valgte, da penge retur for varen altid er en løsning hos os.
Mvh Dorte

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv