Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av aromaterapiartikler

Skrevet av virksomheten

BRIV pomaga rzucić palenie i vaping, oferując prostą i skuteczną alternatywę dla nawyku „hand-to-mouth”. Nasze produkty zmniejszają głód nikotynowy, uspokajają umysł i pomagają przełamać stare przyzwyczajenia – bez nikotyny i chemii. Tysiące klientów używa BRIV jako praktycznego narzędzia, aby odzyskać kontrolę nad swoim zdrowiem. Jeśli szukasz czystej i realnej metody na rzucenie palenia lub vapowania, BRIV jest tu, aby Cię wspierać.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Próbowałam rzucić palenie wiele razy

Próbowałam rzucić palenie wiele razy, ale nic wcześniej naprawdę nie pomagało. Dzięki BRIV udało mi się podejść do tego inaczej i stopniowo zastąpić ten nawyk. Prosty pomysł, ale u mnie naprawdę się sprawdził.

7. mars 2026

Wrażenia jak prawdziwe

Mam Briv ze sobą zawsze i wszędzie. Odczucia jak przy zwykłym zaciąganiu, nie to, co te wszystkie e-podróbki. Nawet w aucie nie myślę już o zwykłym paleniu.

28. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Obsługa zwrotu przebiegła bardzo…

Obsługa zwrotu przebiegła bardzo profesjonalnie, dziękuję.

25. februar 2026

Dziękujemy za opinię 💚
Choć Briv nie okazał się idealnym rozwiązaniem, cieszymy się, że proces zwrotu przebiegł sprawnie. Właśnie dlatego oferujemy 30-dniową gwarancję.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Strasznie się męczyłem żeby rzucić…

Strasznie się męczyłem żeby rzucić e-papierosa ale znalezienie tej marki dosłownie uratowało mnie przed szałem bo idealnie zastępuje to uczucie sięgania ręką do ust bez żadnej szkodliwej chemii.

16. februar 2026

Svar fra Briv

Twoje słowa naprawdę wiele dla nas znaczą 💚
Stworzyliśmy Briv właśnie po to, by wspierać w takich momentach. Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy postępów! ^Erica

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oszuści.

Oszuści.. zamówiliśmy jako sklep.. żeby odsprzedawać dalej.. faktur bez vatu.. zero informacji na ten temat.. żadnych dokumentów z cła. Chcieliśmy zwrócić towar to przestali odpisywać na maile gdzie wcześniej kontakt był natychmiastowy. Nie polecam tej firmy!! Sam produkt beznadziejny.. wątpię że ktokolwiek to kupi..

13. februar 2026

Dzień dobry,

Bardzo nam przykro czytać taką opinię, ponieważ przedstawiona sytuacja nie odzwierciedla rzeczywistego przebiegu komunikacji. Kontakt z naszej strony był otwarty i regularny — jedyna przerwa w odpowiedzi wyniosła około 24 godzin i była spowodowana wewnętrznymi konsultacjami, aby udzielić Państwu precyzyjnej i rzetelnej informacji.

Chcemy również jasno podkreślić, że zasady współpracy B2B są komunikowane z góry i znajdują się w naszej polityce. Transakcje B2B nie podlegają standardowym zwrotom konsumenckim. Natomiast w przypadku produktu wadliwego lub uszkodzonego — oczywiście oferujemy wymianę lub zwrot środków, zgodnie z preferencją klienta. Informacja ta jest przekazywana przed zakupem i dostępna w naszych warunkach.

Zawsze staramy się działać transparentnie i zgodnie z obowiązującą polityką. Jeśli pojawiły się jakiekolwiek niejasności, jesteśmy otwarci na dalszy kontakt w celu wyjaśnienia sprawy.

Z poważaniem,
Zespół BRIV

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam, nie miła obsługa klienta. Nie jestem zadowolony.

23. januar 2026

Svar fra Briv

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu. Nie mieliśmy jeszcze z Tobą kontaktu, dlatego chętnie dowiemy się, co dokładnie poszło nie tak.
Nasz zespół zawsze stara się znaleźć dobre rozwiązanie dla każdego klienta. Prosimy o kontakt pod adresem hello@briv.pl — z przyjemnością pomożemy dalej. ^Damian

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv