Al jaren onze server en de dienstverlening is altijd goed tot zeer goed te noemen Vriendelijke mensen!!

Zowel ik als mijn zoon hebben al vele jaren een relatie met Brinkman IT voor onder andere webhosting. Altijd prima en betaalbare service en afspraken worden goed nagekomen. Ben er dan ook zeer tevred... Vis mer

1. Webhotell
  2. Automasjonsselskap
  3. Nettsidedesigner

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Wordpress Webdesign, Webhosting, Webwinkels en domeinregistratie. Goedkope webhosting met datacentrum in Groningen. Hosting voor MKB, ZZP, Kerken, Vereniging en bloggers.

3,6

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Brinkman keurt het noorden van kinderen…

Brinkman keurt het noorden van kinderen goed op instrgam een facebook!

22. juli 2025

Svar fra Brinkman.IT

Dhr. Omar's Son is geen client van BrinkmanIT. Daarnaast is dit een bizarre aantijging van deze persoon om de eigenaar van BrinkmanIT te beschadigen. Uiteraard keuren wij 'het moorden van kinderen' niet goed. Totaal uit de lucht gegrepen.

Goede service

Combinatie van technische know how en persoonlijk contact is top.

3. januar 2025

Svar fra Brinkman.IT

Dank je voor je feedback!

Dankzij direkte kontakt hulp en…

Dankzij direkte kontakt hulp en ondersteuning mogen krijgen van een komptetente en serieuze Hostbedrijf die snel en een uitstekende uitleg geeft van "probleempjes"

1. april 2024

Svar fra Brinkman.IT

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Brinkhorst.nl is een bedrijf met een persoonlijke benadering.

Brinkhorst.nl is een bedrijf met een persoonlijk benadering en zeer professioneel. De uitleg is helder en vriendelijk. Ik krijg altijd snel antwoord als ik een probleem heb. Brinkhorst is zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen op zijn vakgebied. Kortom ik ben een tevreden klant en kan iedereen dit bedrijf aanraden.

8. januar 2024

Svar fra Brinkman.IT

Dank je wel voor je feedback!

Wij zijn al jaren klant van Brinkman.IT…

Wij zijn met onze boerderijwinkel/terras al jaren klant van Brinkman.IT en ook al jaren tevreden hierover. Was er een vraag: even mailen en Brinkman.IT had altijd wel een oplossing. Maar nu liep onze website eigenlijk "vast" vanwege een te oud programma. Na 2 mailtjes was het duidelijk dat Brinkman.IT een nieuwe website voor ons zou "bouwen" met behoud van de uitstraling van de oude, door onze klanten zeer positief ervaren, uitstraling.
Een goede prijs werd afgesproken, omzetten ging in goed overleg en duurde niet lang. Met als resultaat een weer zelf te beheren website. Met een zeer goede uitleg (video) over hoe zelf verder met de nieuwe website. Complimenten van onze klanten krijgen we regelmatig over de duidelijkheid van gebruik en opbouw van de site. Wij kunnen weer jaren vooruit dankzij Brinman.IT !

22. desember 2023

Svar fra Brinkman.IT

Hartelijk dank voor jullie reactie!

Great customer experience and the best service provider.

I have been a customer now for close to a year. This website provider is very fast at reaching back out when I need help with the website. The speed that my website loads is incredible. My website was designed perfectly how I wanted it.

12. desember 2023

Svar fra Brinkman.IT

Thanks for the review and feedback!

Beter wordt het niet

Hele goede, persoonlijke service. Hulp met overzetten van de site naar Brinkhost incl. notities waar ik zelf nog op moest letten. Heel attent!
Zelfs kleine verbeteringen m.b.t. geinstalleerde plugins, waardoor mijn site nu beter loopt dan ooit. Dat alles zonder extra kosten en een hosting voor een lagere prijs dan voorheen. Beter wordt het niet..

1. september 2023

Svar fra Brinkman.IT

Hartelijk dank voor je review Leon!

No nonsens

No nonsens, dat kenmerkt de samenwerking. Prettig en duidelijk!

25. juli 2023

Svar fra Brinkman.IT

Hartelijk dank voor uw feedback!

Duidelijke uitleg en snelle reactie

Duidelijke uitleg en snelle reactie via mail.
Nadat probleem gelocaliseerd was, was de oplossing snel geregeld.

28. november 2022

Svar fra Brinkman.IT

Hartelijk dank voor uw feedback!

Brinkhost, betrouwbaar en betrokken!

Brinkhost is niet alleen een betrouwbare leverancier van serverspace, maar ook een behulpzame en meedenkende 'partner'. Niets dan lof voor de inmiddels meer dan twintig jaar service van Brinkhost!

6. februar 2022

Svar fra Brinkman.IT

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We hopen nog vele jaren deze service te kunnen bieden!