Ik heb gisteren een bril aangeschaft en vandaag binnen gekregen. Buitengewone kwaliteit en je krijgt er zelfs één gratis bij. Krijg alleen maar complimenten.
Se hva andre synes
Mijn zoon heeft 2 brillen besteld die binnen 2 dagen binnen waren. Goede, mooie, stevige brillen. Echter was er 1 beschadigd. Na die dag een mail te hebben gestuurd, direct antwoord ontvangen en e... Vis mer
Mijn tip: bestel niet bij Brilsz, echt een vreselijk bedrijf. 2 brillen retour gestuurd, op eigen kosten, wegens een missend onderdeel, kreeg alleen 1 bril weer vergoed, de 2e zou gedragen zijn, werd... Vis mer
Voor mijn vriend kocht ik afgelopen kerst een bril van een bekende influencer, en afgelopen donderdag heb ik voor het eerst bij Brilsz besteld. Tot mijn verbazing is de kwaliteit precies hetzelfde, ma... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
De eglantier 331, 7329DK, Apeldoorn, Nederland
- info@brilsz.nl
- brilsz.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
21u besteld volgende dag in huis
21u bestelt en ja hoor volgende dag in huis, zelfs in belgie
Brillen zien er goed uit,
Vreemd bedrijfje
Vreemd bedrijfje. Twee brillen besteld, een daarvan was een totaal andere kleur. Met retourneren blijken pakketjes 9 van de 10 keer 'niet aan te komen', aldus Brilsz. Verzendbewijsjes dus goed bewaren. Ik uiteindelijk wel mijn geld teruggekregen na veel mailverkeer.

Goede service! Snelle levering en goede kwaliteit. Erg tevreden

Svar fra Brilsz
Ik heb meerdere brillen besteld bij…
Ik heb meerdere brillen besteld bij brilsz en ik ben er heel tevreden mee, het zijn fijne mooie brillen en de levering was snel. Zeker een aanrader

Svar fra Brilsz
DE BRIL DIE IK KREEG WAS KAPOT na veel…
DE BRIL DIE IK KREEG WAS KAPOT na veel mail conact de bril terug gestuurd . maar zij zeggen niks ontvangen te hebben gekregen, geen geld terug en geen bril . een bagger zaak . BESTEL HIER NIET ZIJN OPLICHTERS
Bril kwam kapot aan
Bril kwam kapot aan. uiteindelijk mijn geld terug gevraagd na veel mail contact met veel late reacties. daar konden zij niet akkoord mee gaan en wilde een nieuwe bril opsturen. Die bril heb ik nooit meer ontvangen. Nog steeds bezig om mijn geld terug te krijgen. BESTEL HIER NIET!!!!
Brillen zijn goeie kwaliteit.
Erg snel geleverd, en netjes verpakt.
Mijn zoon is er blij mee.

Svar fra Brilsz
Een verkeerde bril gekregen heel ander…
Een verkeerde bril gekregen heel ander montuur en andere kleur glazen

Mooie brillen ontvangen!
Mooie brillen ontvangen!!
Zitten lekker en snelle levering 😁

Helemaal top!
3 dikke brillen gekocht voor festivals en dagelijks gebruik. Topkwaliteit en supersnel bezorgd! 1 bril perongeluk in de verkeerde kleur besteld en contact opgenomen, kosteloos en snel kunnen ruilen. Super service! Thanks!

Aanrader
Twee brillen besteld. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Brillen zijn erg mooi en top voor het festivalseizoen.

Slechte brillen en service
0,0 bescherming tegen de zon, waardeloos retour beleid.
De brillen die ik heb besteld bieden 0,0 bescherming tegen zonlicht. Zonder de bril op kijkt het nog prettiger. Dit kan uiteraard niet geconcludeerd worden zonder de bril op je neus te hebben gezet. Daarna heb ik de bril niet meer gedragen en een paar dagen later teruggestuurd.
De webshop accepteert vervolgens mijn retour niet omdat de brillen "gedragen" zouden zijn en de "orginele verpakking" ontbreekt. De orginele verpakking waar deze klantenservice medewerker naar refereert is een dun plastic celefaantje.
Antwoorden van deze "zonnebrillen expert" waren:
"Dit lijkt me vrij logisch, de glazen zijn doorzichte gekleurd".
Die 30 euro voor de brillen mogen ze houden, ik hoop zo anderen te waarschuwen hier niet te kopen.
Super snelle levering en goede…
Super snelle levering en goede kwaliteit brillen heb er 2 besteld de volgende dag waren ze bezorgd echt top! Thanks brilsz

Svar fra Brilsz
Goede service! Snelle levering en echt een goede actie 1+1 gratis! Super blij met mijn aankoop! Ik ga hier zeker vaker bestellen! Bedankt!

Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Op de site stond dat je de bestelling kon annuleren binnen 14 dagen, niet retourneren. Nu kan ik mijn bestelling niet meer retourneren. Slechte klantenservice, wordt niet naar oplossing gezocht en klant krijgt meteen de schuld voor iets wat het bedrijf zelf niet duidelijk heeft gemaakt bij de retourtermijn. Nooit meer wat bestellen daar
Snelle levering, duidelijke site en goede kwaliteit!
Bij vragen word je snel geholpen, binnenkort een extra bril bestellen!

goede prijs-kwaliteitverhouding!
goede prijs-kwaliteitverhouding!
snelle service en veel keuze.

Svar fra Brilsz
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.