Brickfolio® Anmeldelser

1. Programvareselskap
  2. Eiendomsforvalter

BrickFolio® is het platform voor particuliere vastgoedbeleggers die grip willen houden op hun vastgoedportefeuille. Van huurinkomsten, kosten en financieringen tot rendement, huurcontracten, huurders en vastgoeddata: BrickFolio brengt alles overzichtelijk samen in één omgeving. Het platform is ontwikkeld voor beleggers die minder tijd kwijt willen zijn aan losse spreadsheets en administratie, en juist sneller inzicht willen krijgen in de prestaties van hun vastgoed. Met praktische tools voor onder andere rendement, cashflow, huurprijsberekeningen, belastingplanning en portefeuillebeheer helpt BrickFolio vastgoedbeleggers om beter onderbouwde beslissingen te nemen. BrickFolio®

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Erg tevreden tot nu toe...

Tot nu toe erg tevreden over Brickfolio. Alles met betrekking tot je vastgoed portefeuille op 1 platform te raadplegen. Je feedback wordt zorgvuldig bekeken en waardevolle ideeën worden ook doorgevoerd in de praktijk.

3. september 2026

Svar fra Brickfolio®

Dankjewel voor je mooie review en vooral voor je vertrouwen in BrickFolio!

We vinden het belangrijk om BrickFolio samen met vastgoedbeleggers steeds beter te maken. Daarom is het extra leuk om te horen dat je merkt dat feedback ook écht wordt opgepakt en doorgevoerd.😁

Sinds ik Brickfolio gebruik

Sinds ik Brickfolio gebruik, ben ik volledig afgestapt van mijn losse Excel-sheets. Alles rondom mijn vastgoedportefeuille staat nu duidelijk en overzichtelijk op één plek. Ik kan in één oogopslag de belangrijkste informatie van al mijn verhuurde vastgoedobjecten bekijken en bijhouden. Dit scheelt mij veel tijd en geeft vooral een stuk meer overzicht. Zeker een aanrader voor vastgoedbeleggers met meerdere objecten!

1. mai 2026

Svar fra Brickfolio®

Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie woorden en je vertrouwen in BrickFolio!

Juist het afscheid kunnen nemen van losse Excel-sheets en weer écht overzicht krijgen in je portefeuille is precies waarom we BrickFolio zijn begonnen. Heel mooi om te horen dat het jou in de praktijk tijd én rust oplevert.

Dankjewel voor je aanbeveling en veel succes met je portefeuille!

Geweldige software!

Geweldige software die het managen van mijn portfolio een stuk makkelijker, leuker en sneller maakt. Het overzicht kwijtraken tussen al je vastgoed is misschien een luxeprobleem, maar ook dat zijn problemen. Brickfolio is betrouwbaar en overzichtelijk. Echt een aanrader!

1. september 2026

Svar fra Brickfolio®

Wat een mooie review, dankjewel! Goed om te horen dat BrickFolio je helpt om je vastgoedportefeuille overzichtelijker én sneller te beheren. En inderdaad: een groeiende portefeuille is een luxeprobleem waar we graag wat overzicht in brengen. Veel succes met de verdere groei van je portefeuille!