1. Spill- og lekeprodusent
  2. Lekebutikk
  3. Spillbutikk

Brettspill.no – Nordisk distributør av brettspill. Hos Brettspill.no brenner vi for den rene spillgleden og kvaliteten som gode brettspill kan tilby. Som en B2B-virksomhet leverer vi nøye utvalgte spill til forhandlere og samarbeidspartnere over hele Norden. Vi lar oss inspirere av prisvinnende spill, bransjens beste anbefalinger og vår egen lidenskap for spillopplevelser. Brettspill er mer enn bare produkter – de skaper samhold, hygge og minner i en digital verden. Med fokus på kvalitet og engasjement hjelper vi våre partnere med å tilby de beste spillene til sine kunder.

1,8

Under middels

SVINDEL

Klarer ikke levere varene.
Klarer heller ikke løse problemet.

Ved henvendelse er det mye løgn fra dem som dem ikke Klarer å svare på.

Anser dette som en svindel bedrift.

17. januar 2025

Hei Bård,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi beklager å høre om det du har opplevd, men det ser ut til at denne anmeldelsen er lagt til feil virksomhet.

Hos Brettspill.no selger vi kun til B2B-kunder og har ikke registrert noen handel eller samarbeid med deg. Vi anbefaler deg å kontakte den aktuelle virksomheten direkte, slik at de kan hjelpe deg med saken.

Vi håper dette løser opp i misforståelsen, og ønsker deg en riktig god dag videre!

Styr unna

Signerer det som står under her. Dropshipping fra kina- styr unna

2. januar 2025

Hei Anette,

Penger kastet ut vindu

Selskap som driver med dropshipping fra kina. Du kan forvente lang leveringstid om du i det hele tatt får varen din. Du får en haug med emails om at varen er på vei og befinner seg der og der med posten, men du får aldri noe sporingskode. Hos meg påstod de posten hadde levert varen min på en lørdag.

28. desember 2024

Hei Renate,

Brettspill.no

Jeg kan bare kopiere innlegget som var…

Jeg kan bare kopiere innlegget som var før meg. Norskbrettsoill.com er useriøst.
Jeg har bestilt varen 12 Desember. Har fått flere e-poster at varen er på vei. Ingen sporingsnummer. På lille julaften skrev de at pakken er på vei, være på utkikk etter den , den kom ikke .Jeg har sendt flere e-poster der jeg ber om sporingsnummer. I går dukket det plutselig opp i post appen at det ble registrert en pakke fra Yanwen logistics 25Des. Men de venter på innlevering. Jeg har sagt at jeg vil anmelde de til politiet hvis ikke de sender meg info og produktet snarest. Det er derfor det plutselig har dukket noe opp i post mappen. Men det sier meg ingenting. Den ble ikke innlevert. Norskbrettspill.no fra Sverige som sender pakke fra Yanwen logistics???? Svindel???????
Dette gjøre jeg ikke igjen!!!! Styr unna!!! Støtt heller lokale butikker!

30. desember 2024

Hei Mister T,

Jeg har bestilt varen 12 Desember

Dette gjøre jeg ikke igjen!!!! Styr unna!!! Støtt heller lokale butikker!

28. desember 2024

Hei Mari-Louise,

Svindel

Svindel. Styr unna. Bestillte varer for over 1 måned siden. Kun automatisk epost-svar på henvendelser. Fikk varen til slutt, men dette var ikke som forventet. Scam. Sender fra et kinesisk/utenlandsk firma. Dårlig produkt. Bortkasta penger.

24. desember 2024

Hei Marie,

Useriøst/svindel

Useriøst/svindel. Nettsiden garanterte levering før jul. I dag er det lille julaften, og alt jeg har fått er motstridende automatiske «sporinger» Styr unna! Kjøp heller tre brett brus, så har du hvertfall panten når jula er over.

Hei,

Brettspill.no

Dette er så useriøst som det kan bli

Dette er så useriøst som det kan bli. Aldri opplevd maken. Min anbefaling: Aldri ha noe med denne nettbutikken å gjøre.

Hei Arild,

Garanti? Julegave før jul

Det var kjempebra at Norske brettspill garanterte at jeg ville få bestillingen i god tid før jul. Den garantien er ikke mye verdt. I dag er det lillejulaften og jeg har ikke sett snurten av julegaven det var tidsgaranti på. Dårlig opplegg. Det er ikke det samme å få julegaven etter jul.

Hei Ingun,

Brettspill.no

Bestilt og ikke mottatt vare etter 3…

Bestilt og ikke mottatt vare etter 3 uker. De sier varen er på vei, men den kommer ikke. Falsk posten app og falsk sporingsnummer - dette er rett og slett svindel. Styr unna.

21. desember 2024

Hei Mette,

Fullstendig lurt

Fullstendig lurt, kjøpte 2 spill og betalte, gått 3 uker, men ikke noe mottatt. Får Mail på at den er i Oslo flere ganger. For 2 dager siden ny Mail at den var på vei ut til meg, ingenting mottatt enda, spurt på Mail om tracking nr, og siden jeg spurte om det har det blitt helt tyst fra dem, ser at mine 500kr er bortkastet dessverre. Styr langt unna det er rett å slett svindel

18. desember 2024

Hei John,

Brettspill.no

Påstår at varen er levert

Påstår at varen er levert, men i følge Postenappen er den ikke det. Sender kun standardsvar på e-post. Har ventet i ukesvis.

20. desember 2024

Hei Maria,

Brettspill.no

Ser på Facebook at dette bare er…

Langt om lenge kom de fram..
Tok si tid ja..ca 2 mnd

20. desember 2024

Hei Ingve,

Brettspill.no

Hold deg langt unna brettspill.no

Hold deg langt unna brettspill.no. De svarer ikke på e-post, er umulige å få tak i, og hittil har jeg ikke mottatt varene, selv om det nå har gått nesten tre uker.

19. desember 2024

Hei Cuong,

Brettspill.no

Bare tull :( sendingen har vært flere…

Bare tull :( sendingen har vært flere ganger i byen for levering men ankommer aldri. Har vel blitt lurt:)

19. desember 2024

Hei Birgit,

Brettspill.no

Dårligste erfaringen med noe firma…

Dårligste erfaringen med noe firma ever! De lyver gang på gang. 16 dager gått ingen pakke i posten. De tar mot bestilling fra kunden, og bestiller selv fra Kina. Når jeg spør så bløffer de om at varen er i byen min, og sier til og med den er levert. Det er den ikke i følge postappen. Styr unna!

16. desember 2024

Hei Bjørn,

Litt dårlig innpakning

Spillene kom frem kjapt og trygt. Alt var i stand og topp kvalitet. Pakkene var derimot litt dårlig pakket, så var litt bekymret for om noe kunne blitt ødelagt på veien. Heldigvis gikk det bra.

2. august 2021