Jag har aldrig haft några problem med mina beställningar från brekz och har det varit något så dom hört av sig om det, för jag har läst alla negativa, men jag har aldrig sett något av det. Jag kommer... Vis mer

Fodret till kaninerna funkar bra. Det enda är hur det kommer packat, borde kunnas packas på pall och plastas, inte i kartonger som är både otympligt och kartonger som går sönder. Vi har som minst 4 sä... Vis mer
Bra sortiment till bra pris. Snabb leverans. Det som kan bli bättre är hur varor packas. Mycket luft i paketet gör oftast att kartongen går sönder, då den är för stor. Och tejpen lossnar då från f... Vis mer
Det blev fel med ordern första gången, fick fel hund godis. Men vi hade bra kontakt med kundservice och vi fick rätt saker skickat till oss, vi fick behålla det fel beställda. Det blev bra till sist
Som specialist på foder och tillbehör till hundar, katter, fåglar och gnagare erbjuder Brekz ett brett sortiment av toppmärken till skarpa priser.
Varför välja Brekz:
• Spara upp till 40% på många kända märken
• Stort urval, inklusive exklusiva produkter som du bara hittar hos Brekz
• Enkelt och snabbt att beställa
• Hemleverans med spårning via vår pålitliga partner DPD
• Mer än 25 års erfarenhet av djurprodukter
• Kundservice som alltid är redo att hjälpa
Vad våra kunder uppskattar:
Våra skarpa priser, produkter av hög kvalitet och det stora urvalet till deras djur
Alltid i gång med att förbättra:
Vi arbetar kontinuerligt tillsammans med våra logistiska partners för att optimera leveranstider och leveranskvalitet, så att din beställning alltid anländer säkert och i tid
Upptäck vår butik: https://www.brekz.se

Konkurrenskraftiga priser, ett brett sortiment och mer än 25 års erfarenhet för dina djur.
Brett sortiment
Ett noggrant utvalt sortiment av A-märken för hundar, katter, fåglar och gnagare, inklusive exklusiva produkter från Brekz.
Konkurrenskraftiga priser
Dra nytta av låga priser och rabatter på upp till 40% på många toppmärken året runt.
Leverans med track & trace
Snabb leverans till dörren med pålitlig track & trace via våra logistiska partners.
Pålitlig
Mer än 25 års erfarenhet av djurprodukter och tusentals nöjda kunder som litar på oss varje dag.
Computerweg 2, 3542 DR, Utrecht, Nederland

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Låt er inte luras av deras priser, har gått 11 dagar sedan jag beställde och de har inte skickat mina varor. Jag kan inte annullera ordern, trots att de inte vet var min order är. Beställ från ett annat företag om du vill ha dina varor.
After 6 working days, they have not even processed my order! Unreliable! My dog's food is about to finish and now I have to pay much more money to buy it from the store.
It takes ages to send the parcel and then deliver it to Sweden. It is been 2 weeks already since I made my order and it is istill not delivered. Customer service doesn’t respond
Har mailat dom överc3 ggr, vill avbryta mino ordet.....INNAN de ens har på börjat bearbeta den .....efter 1 vecka lagd beställning. Bryr de sig???? Inte ett dugg!!! Svarar de? nej!!!!
Får nu mail om att de har påbörjat min beställning, 1 vecka efter jag har beställt....
PASSA ER!!!!!!

Svar fra Brekz.se
Snabb återkoppling. Inga problem med att lösa problemet. Uppskattat.

Svar fra Brekz.se
Lika bra som tidigare! Återkommer garanterat. Bra utbud och priser. Snabb leverans ända hem 😍

Svar fra Brekz.se
Everything good, but the boxes are a bit thin, so they got mangled in the shipping process

Svar fra Brekz.se
Jag gillar era produkter, men PostNord som leveratör är katastrof. Satt hemma en hel dag fick tre säckar hönsmat levererade men den fjärde säcken skickade de i retur.
Vet inte om jag vågar göra en beställning