Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan kun på det kraftigeste anbefale BreatheBetter.dk varerne kom hurtigt. Og i pakken lå et fint håndskrevet brev. Sikken en service. Nu håber jeg at denne anmeldelse for lov og blive for firmaet fo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid fantastik service og hjælp! Jeg har lige modtaget min første bestilling fra BreatheBetter.dk, og jeg er meget tilfreds. Forsendelsen blev sendt hurtigt, og jeg modtog den fineste pakke me... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte torsdag og modtog lørdag. Ordren kom ikke kun med det bestilte produkt men også en lille julehilsen og vejledninger til hvordan man kunne optimere sin søvn. Så hvis man vil have produkter til... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg har haft en god oplevelse med forsendelsen , varen kom fint til tiden, var pakket omhyggeligt ind og vedlagt et lille personligt brev 😁 SUPER tilfreds med det TAK !!!!!!!! MEN selve var... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Alternativ medisinsk behandler

Om BreatheBetter.dk

Skrevet av virksomheten

Er du træt af at være træt?
Eller brokker din bedre halvdel sig over, at du larmer lidt for meget, når du sover?

Måden du sover på er altafgørende for dit helbred og din trivsel.

Det ved du sikkert allerede…

Men vidste du også, at kvaliteten af din søvn afhænger rigtig meget af, hvordan du trækker vejret?

Og - ikke mindst - at du kan gøre noget for at gøre både vejrtrækningen og søvnen bedre?

Hos BreatheBetter.dk finder du alt, hvad du skal bruge til at træne din vejrtrækning, så du kan mindske stress og få en bedre søvn.

Masser af hjælpemidler, som:

- mundtape (sove-tape)
- næseskyller
- snorkeplastre
- næseinhalatorer
- næseudvider

… og meget mere, der hjælper dig til mere energi og velvære i hverdagen.

Du kan også få over et skræddersyet træningsforløb, så du kannoptimere lige præcis der, hvor du har allermest brug for det.

Snorker du?
Trækker du vejret for hurtigt?
Vågner du let?
Skal du altid op og tisse om natten?
Har du tankemylder, så du ikke kan falde i søvn?
Stresser du lidt for meget over livet?

Det skræddersyede træningsprogram giver dig værktøjerne til at tackle det.

Styrk dit helbred - både fysisk og psykisk - med den rigtige vejrtrækning.

Besøg www.breathebetter.dk i dag!

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Lidt skuffet 😞

SUPER tilfreds med det TAK !!!!!!!!
MEN selve varen levede desværre ikke op til mine forventninger.
Jeg købte en pakke Næse-udvidere"
- "få mere luft i næsen" de kostede 140 kr + 45 i fragt
Der stod skrevet så meget GODT om jeres næse-udvidere på jeres hjemmeside
MEN......det lykkedes ALDRIG at få dem til at sidde, de falder konstant ud, de er hårde og er lavet af stiv plastik, de gør ondt i næsen ...og jeg endte med at få mindre søvn af dem.....end mere søvn, som lovet HULK herfra !!!!!!!! ☹️

21. mars 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg synes ringen blev lidt træls fordi…

Jeg synes ringen blev lidt træls fordi den blev ved at komme up. Sån at stangen til at samlen den med går up.

23. februar 2025

Hej Jonella

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vigtigt for os at høre feedback fra vores kunder. Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, når ringen ikke bliver siddende, som den skal.

Disse ringe kan nogle gange gå op, når de ofte rulles frem og tilbage på fingeren. Vi tjekker altid vores ringe, inden vi sender dem, for netop at sikre, at de kan holde længe, men det lyder som om, du alligevel har været uheldig med din ring.

Vi vil meget gerne finde en løsning for dig! Du er velkommen til at sende os en mail på info@breathebetter.dk, så vi kan hjælpe dig videre.

Bedste hilsener,

Fint tilfreds hurtig levering

Fint tilfreds hurtig levering

4. februar 2025

Hej Claus

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, og at leveringen var hurtig.

Vi håber at se dig igen!

Indehaveren

Indehaveren , Charlotte, giver god vejledning og hurtige svar og forsendelser.
Et godt sted at handle.
Mvh
Anders

8. januar 2025

Hej Anders

Tusind tak for de pæne ord – det betyder virkelig meget for mig! Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med både vejledning og forsendelse, og at du føler, du har fået den hjælp, du har brug for.

Jeg hjælper gerne igen, når du har brug for det :)

Super

Hurtig levering, super service, gode produkter

15. desember 2024

Hej Ida

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre, at du har været tilfreds med både levering, service og produkter.

Håber at se dig igen :)

Personligt

Nem bestilling og meget hurtig levering. Sammen med en personlig besked, så var det topklasse

9. desember 2024

Hej Karsten

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget at høre, at du har haft en så god oplevelse! Jeg er glad for, at både bestillingen, leveringen og den personlige besked levede op til dine forventninger :)

Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Alt er godt!😊

15. desember 2024

Hej Ann Sophie

Tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, at alt er godt! 😊
Du er altid velkommen en anden gang.

Kun positivt herfra

Fantastisk oplevelse. Hurtig levering. God service og svar på spørgsmål. Rigtig fin vejledning i produktet og stort udvalg i shoppen.

8. november 2024

Hej Hanne

Tusind tak for de søde ord – det betyder virkelig meget for mig! Jeg er så glad for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med både levering, produkter, service og vejledning.

Jeg håber, jeg kan hjælpe dig igen en anden gang :)

Hej Dorthe :)

Tusind tak for din feedback, hvor er det dejligt at høre, at du har været godt tilfreds :)

Godt Produkt og god service

Godt Produkt og god service
Jeg er meget tilfreds med mit køb af Mund-tape.
Stor anbefaling herfra.

18. september 2024

Hej Tobias :)

Tusind tak for din feedback!
Hvor er det godt at høre, at du er glad for mundtapen - tusind tak for anbefalingen :)

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Fik aldrig en bestillingsbekræfelse på…

Fik aldrig en bestillingsbekræfelse på mail, så jeg var i tvivl om jeg havde købt mit produkt. Så endte med at bestille igen, dagen efter. Hvor jeg så på 3. dagen fik en SMS, med mine to pakker var på vej.

15. september 2024

Hej Steffen

Tusind tak for din feedback!

Jeg kan se i systemet, at der er sendt bekræftelsesmails til dig på begge ordrer - både den 14. og den 15. september - til samme mail. Hvorfor du kun har fået den ene, kan jeg ikke se - mon den ene er hapset af dit spamfilter?

Vi får rigtig mange bestillinger, og de bliver pakket løbende. Samtidig er den vare, du har bestilt, vores absolutte bestseller. Derfor er der rigtig mange ordrer med netop den vare og det beløb, hvilket nok er grunden til, at vi ikke har studset over det.
Havde du bestilt mere end én ting, så beløbet havde været noget andet, så havde vi sikkert lagt mærke til, at de to ordrer lignede hinanden, og så havde vi selvfølgelig kontaktet dig for at høre, om der kunne være sket en fejl.

Jeg kan godt forstå, det er træls at komme til at lave to bestillinger, når man egentlig kun ville have lavet en. Skulle du komme ud for noget lignende en anden gang, vil jeg anbefale dig at kontakte det firma, du bestiller fra, så du kan slippe for sådan en træls oplevelse igen en anden gang :(
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler ved os, så skulle du have lyst til at gøre brug af det, så send os en mail, så finder vi en løsning.

Skulle du have lyst til at handle ved os igen, så send mig en mail på info@breathebetter.dk - så finder vi noget til din næste bestilling, som måske kan gøre denne første oplevelse med vores shop lidt mere positiv :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service. Hurtig levering. Og et fint udvalg af remedier som hjælper til bedre vejrtrækning og nattesøvn. Jeg vil helt sikkert handle ved Breathe Better igen.

15. juli 2024

Hej Flemming

Tusind tak for at dele din oplevelse med os :)
Du er altid velkommen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid fantastik service og hjælp!

Altid fantastik service og hjælp!

Jeg har lige modtaget min første bestilling fra BreatheBetter.dk, og jeg er meget tilfreds. Forsendelsen blev sendt hurtigt, og jeg modtog den fineste pakke med en personlig hilsen, og der er ingen tvivl om, at der sidder en ildsjæl som afsender. De ting (flyers med forskellig info), der var vedlagt i pakken har desuden været enormt relevant for lige netop min familie.

Jeg har i flere sammenhænge været i kontakt med Charlotte, som er kvinden bag, og hun er altid så sød og rar til at hjælpe, guide eller lytte.

BreatheBetter.dk har min store anbefaling ❤️

19. juli 2024

Kære Sidsel

Tusind tak for de fine ord - det er så dejligt at høre, at passionen kan mærkes på den anden side af skærmen :)
Og det gør mig glad at høre, at jeg har kunne hjælpe, guide og - ikke mindst - lytte :)

Tusind tak for anbefaling!

//BreatheBetter.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv