Se hva andre synes
Hele fijne bestelprocedure; netjes, overzichtelijk, goede duidelijke communicatie en snelle levering. Je ziet dat er soort persoonlijke zorg zit in je bestelling, en ik had "maar" straps besteld. St... Vis mer
Selskapet har svart
Jullie snelle afhandeling van mijn bestelling en het snel behandelen van mijn vragen. Gisteren 1e maal geoefend en het was een leuke ervaring. toch heb ik een kleine opmerking wat de oefening b... Vis mer
Selskapet har svart
Service 10 op 10 zeer vlot geleverd t product zelf (pilates bar) en de bijhorende video's konden beter... voorlopig geen fan van Ook de app kan me niet echt bekoren gaat allemaal heel snel en weini... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Breaking Limits is een sportmerk die erin gelooft dat de mentaliteit van een atleet niet alleen het voortdurend streven naar hoge prestaties of het verleggen van grenzen is, maar het terugkomen uit een dieptepunt om nog sterker terug te komen. Wij bieden producten aan om je sportprestaties naar een next level te tillen!
Kontaktopplysninger
Rotterdam, Nederland
- info@breakinglimits.nl
- breakinglimits.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Producten zijn gewoon goed
Producten zijn gewoon goed. Crossfit belt & nek training kit zijn echt van de kwaliteit die je hoopt. Veel beter dan verwacht voor deze prijs. Gisteren besteld, volgende dag in huis. Niet twijfelen gewoon kopen

Mooi setje
Weinig keus, zeer snelle levering, zonde van de kwaliteit gratis handdoek !

Svar fra Breakinglimits
de bezorger was waardeloos tot 2x toe…
de bezorger was waardeloos tot 2x toe eerste 1 gewoon terug gestuurd ik was gewoon thuie en dan zeggen dat ik er was.2e keer is er niemand geweest ook ik was thuis niks te zien. op de camara kam ik alsnog na een fhl punt

Svar fra Breakinglimits
Goede en snelle levering en top…
Goede en snelle levering en top producten! Koop zeker weer keer!

Goeie levering goeie klantenservice
Vlugge levering van de pilatesbar. Goeie app om oefeningen te doen. Er ontbrak een musketon bij 1 rekker. De klantendienst heeft dit direct opgelost en een set banden verstuurd.

Snelle verzending
Snelle verzending; goede app om oefeningen te doen. Pilates bar is stevig; goed materiaal
Geweldig!
Heel goed geholpen door de klantenservice van Breaking Limits toen mijn knee sleeves helaas toch net een tikje te klein waren. Ik ben toen heel goed te woord gestaan door een dame en die heeft ervoor gezorgd dat ik een maatje groter opgestuurd kreeg (nadat ik de oude had geretourneerd uiteraard). De kwaliteit van de producten zijn verder ook geweldig! Ik heb verder nog de lifting straps en wrist wraps. Deze helpen me ook heel goed bij m’n trainingen. Ik kan iedereen het aanraden om van dit merk te kopen, top kwaliteit producten en top kwaliteit service :)
Als ik 10 sterren had kunnen geven had…
Als ik 10 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan
Pilates bar op zondag besteld ... maandag al bezorgd. Ik had na levering een vraag over de app qua oefeningen maar binnen 1.5 uur zelfs op de avond al antwoord
Gewoon top! Zie je niet vaak

Svar fra Breakinglimits
App vraag en graag ondersteuning
Twisting disc gisteren ontvangen.
Met geen mogelijkheid dat playstore hun app herkent.
Op van alles gezocht en met meerdere devices.
Graag hulp want Breaking Limits kent playstore niet
Voorraad is er nooit
Trainingsbankje besteld, prima. Maar zowat elk product is het hele jaar door niet op voorraad en nu mailen ze me over Black Friday-deals. Mooi toch, maar wat denk je? Geen voorraad. Een bedrijf dat niet serieus te nemen is. Jammer dit.

Svar fra Breakinglimits
Een goed bedrijf, snelle levering.
Snelle levering van het product.
Als ik een vraag stel wordt hier snel en goed op gereageerd.

Topproducten!
Topproducten!! Alleen jammer dat je echt voor alles moet betalen… vb workouts met hun producten

Snelle en verzorgde levering
Service 10 op 10
Ook de app kan me niet echt bekoren gaat allemaal heel snel en weinig bijkomende info

Zending verloren
Pakje was verloren geraakt bij Bpost , 2 dagen later een ander geleverd ! Top-service ! Nu aan de slag ! 💪🏻

Svar fra Breakinglimits
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.