Bravour® Anmeldelser 205

3,4

Ten eerste ben ik erg tevreden over de oplaadkarren. Door onvoorzichtig gebruik was een onderdeel kapot gegaan. En ondanks dat dit niet onder de garantie viel kreeg ik een vervangend onderdeel toeges... Vis mer

Onlangs een ipad houder besteld en deze retour gezonden. Eerst krijgen we vragen over waarom we het product retour willen sturen.Uiteindelijk retour gestuurd en bericht ontvangen dat de zending... Vis mer

Habe mir bei Bravour eine iPad Wandhalterung bestellt. Auf den Produktfotos war allerdings eine andere Halterung dargestellt, deshalb habe ich schlussendlich die Halterung mit dem richtigen Prod... Vis mer

Sinceramente nuestra experiencia es "penosa", hemos comprado y pagado el 15/11/2021...un armario para cargar tablets, y después de mucho preguntar, correo va..correo viene...y "ya lo enviamos hoy..."... Vis mer

3,4

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Snelle service

Ik heb de exclusieve ipad2 hoes van orla kiely direct de volgende dag ontvangen!hij is aan de prijzige kant,maar ziet er ook wel erg fraai uit en is degelijk en praktisch in gebruik.hopelijk gaat hij lang mee,want ik ben verliefd!

19. juli 2012

Mooi, handig, lekker stofje

De sleeve is een zeer prettige hoes, mooie buitenkant.
Het beschermt mijn ipad goed, het enige wat ik jammer vind is dat het klepje aan de achterkant om de hoes in de driehoek, hem niet goed vast kan houden. Hij schiet er continue uit, verder ben ik meer dan tevreden.

9. juli 2012

prachtige kumaru hoes en top service!

wat een rolls royce voor de ipad 3 zeg!
een hele degelijke, functionele en mooie hoes.
de maroo kumara, elke eurocent waard.
de ervaring persoonlijk met de eigenaar-verkoper van mysleeve.nl is tevens zeer fijn.
een aanrader.
petje af.

6. juni 2012

wachten op levertijd en levering 1 week=lang!

prima product echt mooi, alleen jammer dat het op was dus moest wachten op levertijd. Daarna besteld. dacht dat het voor 17.00u besteld de dag erna geleverd zou worden, duurde nog 5 dagen. Maar de pinkstermaandag zat ertussen. Echter, levering hád op zaterdag kunnen plaatsvinden.

2. juni 2012

Helder!

Heldere site, snelle bezorging.
Vraag me alleen af, waarom de case niet zo verpakt wordt dat ie door de brievenbus past, volgend mij kan dat wel. En zou mij meer gemak geven!

31. mai 2012