Ten eerste ben ik erg tevreden over de oplaadkarren. Door onvoorzichtig gebruik was een onderdeel kapot gegaan. En ondanks dat dit niet onder de garantie viel kreeg ik een vervangend onderdeel toeges... Vis mer
Onlangs een ipad houder besteld en deze retour gezonden. Eerst krijgen we vragen over waarom we het product retour willen sturen.Uiteindelijk retour gestuurd en bericht ontvangen dat de zending... Vis mer
Habe mir bei Bravour eine iPad Wandhalterung bestellt. Auf den Produktfotos war allerdings eine andere Halterung dargestellt, deshalb habe ich schlussendlich die Halterung mit dem richtigen Prod... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Andre kikket også på
advies en erg behulpzaam bij vragen
Goed advies en erg behulpzaam bij vragen.
Blij met de houder voor de iPad, goede kwaliteit.
Lieferung diesmal schnell
Lieferung diesmal schnell, Ware wie bisher auch top. Was ich allerdings nicht nachvollziehen kann, sind Kosten für die "Hotline", die ich anrufen musste weil es nach Bestellung ein hin und her von Mails gab. Die Kosten sind natürlich (zumindest für mich auf die schnelle ersichtlich), nicht angegeben. In wiefern das Rechtens ist mögen andere entscheiden, ich mache dafür jetzt kein Fass auf.
Unverschämt! Geldeintreiber Firma mit unkonzentrierten Mitarbeitern
Ich habe den Artikel (Tablet-Tischhalterung) in weiß bestellt. Die Farbe wurde in der Bestellbestätigung sowie wenige Tage später im Lieferschein richtig dargestellt - nur leider war der gelieferte Artikel schwarz.
Im Rücksendeprozess wird nach Aufforderung des Kunden, Tage später ein Retourenlabel (UPS) zugesendet, das auf niederländisch geschrieben ist und aufgrund der „Darstellung“ im Spam-Ordner gelandet ist.
Nachdem ich die Falschlieferung zurückgeschickt hatte, kam wiederum Tage später die Nachbesserungslieferung des weißen Artikels an - gleichzeitig mit der ersten Zahlungserinnerung (!) Die Zahlung direkt anzumahnen ohne sich dafür zu entschuldigen, obwohl der Fehler klar bei Bravour liegt, ist unverschämt!

No envian productos
Hice un pedido con ellos el 23 de septiembre, fallo mio que no lei producto entrega en 3-4 semanas, cuando les pregunto por el producto me mandan un email diciendo que se enviara el 9 de octubre, pasan los dias y no se envia nada, contacto con ellos el 16 de octubre y me contestan diciendo "lamentablemente, nos enteramos de que ya no podemos suministrar este producto"
les pido reembolso del pedido, y aun sigo esperando, ningun email nada. lamentable casi un mes de espera para decir que se han enterado de que no pueden suministrar el producto.
Update: 2 months after, finally they refund the money.

Svar fra Bravour®
Goed advies en snelle levering
Advies gevraagd over een houder voor mijn iPad.
Op advies een slot toegevoegd.
Vriendelijk te woord gestaan en de houder werd een dag na bestelling al geleverd.
Unverschämt! Meiden!
Dringend meiden! Rücksendung falscher/schlechter Ware wird mit 25% des Kaufwertes als "Wiedereinlagerungsgebühr" berechnet, obwohl die Ware nicht der Beschreibung entsprach!
Sehr mühsame Kommunikation.

Dramatische service
Dramatische service, slechte producten en achteraf moeilijk contact te krijgen.

Svar fra Bravour®
Bravour had verkeerde maat geleverd
Bravour had verkeerde maat geleverd. Wel hun eigen fout. Binnen 1 uur nieuwe geregeld en binnen 1 uur op de post gedaan. Top reactie.
Alles OK
Ware ist da , Liefertermin muss erfragt werden da längere Lieferzeiten.
Material alles Top.
Besten Dank
Product goed communicatie slecht
Product is goed communicatie totaal niet ,
wij moesten constant zelf contact opnemen
waar de levering bleef en wanneer het zou
komen .

Klant is Koning
Het is als of je al jaren klant bent, al ben je net nieuw
Zo vertrouwd en klantvriendelijk. Oplossing gericht helemaal prima

Svar fra Bravour®
1 ster vind ik zelfs al te veel.
1 ster vind ik zelfs al te veel.
Geen transparantie, geen communicatie. Al 4weken aan het wachten op een wallmount maar krijg maar geen verzendbevestiging. Meer maals contact opgenomen met Rob maar deze blijkt mij aan het lijntje te houden.
Heel veel spijt van mijn bestelling bij Bravour!

Snelle Levering.
Sinceramente, no muy bien ...
Sinceramente nuestra experiencia es "penosa", hemos comprado y pagado el 15/11/2021...un armario para cargar tablets, y después de mucho preguntar, correo va..correo viene...y "ya lo enviamos hoy..." nos ha llegado el día 7 de enero del 2022...No le doy menos valoración , porque el producto es bueno, aunque incumple alguna "normativa eléctrica española" en la toma de alimentación a la red.

Svar fra Bravour®
Produit (un cadre mural pour galaxy…
Produit (un cadre mural pour galaxy tab) de bonne qualité : il semble solide (on verra à l'usage) et bien conçu. La tablette est parfaitement maintenue et protégée. La cadre est tout en métal, il fait donc un certain poids pour sa taille.
Je n'aurais pas été contre une petite indication sur la fiche produit qu'un câble usb coudé était nécessaire pour la charge, mais j'aurais dû m'en douter au vu des produits suggérés.
Livraison plutôt rapide et sans soucis.
Goede service
We hadden een DOA die is binnen 2 dagen omgeruild.

2 chromebook karren besteld
2 chromebook karren besteld, netjes op tijd afgeleverd en ze werken prima.

Svar fra Bravour®
Goede communicatie en tijdige levering.
Goede communicatie en tijdige levering.
Afwerking van het product is heel netjes.
(Katheder)

Svar fra Bravour®
Ik heb goede ervaringen met Bravour
Ik heb goede ervaringen met Bravour. Ik huur telkens zonder problemen.

Die Rücksendemodalitäten sind…
Die Rücksendemodalitäten sind unverschämt