Toen het nog Brauzz was verliep alles prima. Kon zelf inloggen met mijn Hotmail.com account en tussentijds mijn abonnement stopzetten. Sinds de overname door Planet B volkomen waardeloos! Ik... Vis mer

Ik ben al een aantal jaren betrokken bij dit bedrijf en ben nog steeds enthousiast. Geen volle kast meer vol met plastic flessen schoonmaakproducten maar een plankje met doosjes waar alles op past. Ze... Vis mer

De wasstrips zijn geweldig! Praktischer stockeerbaar dan grote flessen, relatief goedkoper voor mij. Ze ruiken fris en de was is proper. Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering. Pas ook de wasverz... Vis mer

Ik hou van natuurlijke producten en zo kwam ik bij het Belgische merk Brauzz terecht. Ik gebruik momenteel de wasstrips, geurbooster voor in de was. Deze nemen we zelfs mee in onze camper, handig voo... Vis mer

1. Husholdningsartikkelgrossist

Bij BRAUZZ. streven wij naar een schonere wereld, letterlijk en figuurlijk, waar iedereen duurzamer leven zonder teveel inspanningen. BRAUZZ. is een one-stop shop met duurzame huishoudproducten die komaf maken met nutteloos vervoer van water en wegwerp plastic.

3,8

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

3,8

Alle anmeldelser

12 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Het was er snel

Het was er snel. Jullie waren ook erg behulpzaam nadat ik per abuis een abonnement afsloot, met de daarbij behorende korting, terwijl ik eenmalig een bestelling wilde doen. De korting hoefde ik niet te retourneren.
De wasblaadjes bevallen uitstekend. Zeer handig in gebruik, geen extra afval meer. En, mijn reden Brauzz te kopen, beter voor het milieu. Ik heb er al verschillende mensen blij mee gemaakt (Het zit in een leuke ‘cadeauverpakking’).

15. juli 2023

Een fijn nieuw product, met enkele opmerkingen

Vind het een interessant nieuw product, zeker omdat je geen water moet kopen en de niet plastieken verpakking.
Of de wasmiddelen bovendien van milieuvriendelijke ingrediënten zijn, heb ik wel mijn twijfels..
de wc- blokjes zijn te groot, de wasstrips perfect.. wel in wasmiddelen bakje leggen, anders plakken ze eeuwig aan je wasgoed!

Duurzaam en milieuvriendelijk…

Duurzaam en milieuvriendelijk wasmiddel. Neemt weinig plek in beslag en past door de brievenbus. Lekkere geur en wast goed schoon. Door het abonnement hoef ik nooit meer na te denken over de aanschaf van wasmiddel en heb ik altijd genoeg op voorraad. Fijn product!

Producten die echt werken

Zeer mooie website , geen schreeuwerige kleuren. Maar bovenal zeer tevreden van de producten die ik ondertussen al even gebruik: wasstrips, vaatwastabletten, wc tabs, nu de v.oerreinigers besteld, maar ik ben er zeker van dat die ook aan de verwachtingen zullen voldoen.
Ik ben mij ook bewuster geworden van al het afval dat we maken met flessen wasmiddel en probeer op deze manier mijn steentje bij te dragen. Bovendien nemen de verpakkingen van Brauzz weinig plaats in beslag. Win op veel manieren!

4. august 2023

Super snelle levering.

Super snelle levering.
Nog niet alle producten uitgetest, maar ik ben alvast grote fan van de toiletblokjes en de allesreiniger.

Ik kan niet wachten om nog andere producten uit te testen.

9. juli 2023