I have ordered many time from ‘Bolltled Serivce’ in the past. I received my order, and when I looked in the bag some items were missing. I called the number and was told that they do not offer ref... Vis mer
Super professionele jongens met passie voor de slijterij! Geweldige service en groot aanbod aan dranken. Deze mensen staan altijd paraat om je te helpen met advies of zelfs even mee te lopen naar... Vis mer
Bottled Service.. een Goede ervaring, Gewoon altijd zoals afgesproken en zoals gewenst worden mijn biertjes afgeleverd aan huis, Ja inderdaad altijd, Service is een groot goed, En wordt niet do... Vis mer
Ik had via deze site een aantal flessen champagne gekocht als attentie voor een groep ondernemers. Toen ik erachter kwam dat ik 6 flessen te kort kwam stond hetzelfde product niet meer op de website.... Vis mer
Bottled Service | Online slijterij voor wijn, whisky, sterk en bier. Bekijk ons breed assortiment aan bieren, wijnen en distilaten. Maak jouw keuze tussen verzending, bezorging of afhalen op onze locatie.
Kepringelehof 6, 5981 CP, Panningen, Nederland
- +31630807164
- info@bottledservice.nl
- bottledservice.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Lekker mee gedacht bij mijn bestelling
Lekker mee gedacht bij mijn bestelling, goed gecommuniceerd. Snelle vlotte afhandeling.

Super service!
Direct opgepakt
Direct opgepakt, netjes bezorgd, leuk verpakt, en diegene die het pakketje kreeg heel verrast
Goed en hendig
Bottled Service.
Bottled Service.. een Goede ervaring,
Ja inderdaad altijd, Service is een groot goed, En wordt niet door alle bedrijven waar gemaakt,
Door Bottled Service wel !

Svar fra Bottled Service
Zeer goede en snelle service
Zeer goede en snelle service. Je hoeft je niet meer druk te maken als je onverwacht bezoek krijgt en niet genoeg drinken meer op voorraad hebt. En je krijgt je drank koud geleverd ook nog!

Top service!
Kwamen zelfs na 00:00 snachts nog bezorgen omdat ik jarig was! Jullie zijn schatjes <3
Het is mooi om te zien hoe hard jullie werken voor deze top service.
Wij zullen in ieder geval altijd trouwe klanten zijn!

Svar fra Bottled Service
fijn jong dynamisch bedrijf met snelle…
fijn jong dynamisch bedrijf met snelle en correcte service zoals vermeld staat