Se hva andre synes
Zojuist mijn Olea Europaea bomen binnen gekregen en dit zat top verpakt. Tijdens het bestellen nog om advies gevraagd over welke bomen ik het beste kon kiezen en ben super blij met het eindresultaat!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Botanic Blend brengen we de natuur bij je thuis – binnen én buiten. Onze planten maken het verschil door jouw interieur te laten stralen met stijlvolle binnenplanten, XL eyecatchers of hoogwaardige kunstplanten. Buiten creëren onze planten die mediterrane of tropische sfeer op jouw balkon, terras of in de tuin. Zo maken we van elke ruimte een plek waar natuur en design perfect samenkomen. Botanic Blend is ontstaan uit een passie voor het combineren van de natuur met moderne interieurs en outdoor styling. Wij geloven dat de juiste planten, binnen of buiten, een ruimte écht afmaken en laten stralen. We weten dat planten shoppen niet altijd even makkelijk is. Het uitkiezen van de juiste plant kan lastig zijn, en grote planten vervoeren is vaak een uitdaging. Bij Botanic Blend bestel je de mooiste, verse planten gemakkelijk online en ontvang je ze binnen 1-4 werkdagen thuis. Twijfel je welke plant het beste past? Ons team staat klaar met gratis persoonlijk advies, zodat jouw interieur of buitenruimte precies krijgt wat het verdient. Botanic Blend - Where nature meets interior design and outdoor styling.
Kontaktopplysninger
Nederland
- botanic-blend.com
Enorm tevreden met de immitatie plant…
Enorm tevreden met de immitatie plant die we hebben staan van Botanic Blend. Het creatieve oog van Sietske in combinatie van de expertise van de plaatsing door Julian is goud waard! Voor een fijne samenwerking moet je bin Botanic Blend zijn, echt een aanrader!
Mooie olijfboom mogen ontvangen
Mooie olijfboom mogen ontvangen. Zorgvuldig verpakt en staat prachtig in onze tuin.
3 kamerplanten goed verpakt ontvangen…
3 kamerplanten goed verpakt ontvangen op het juiste tijdstip! Ze zijn er werkelijk prachtig uit! Ga hier vaker bestellen. Dank voor de service!
Top levering
Ben erg blij met m’n nieuwe planten
Ben erg blij met m’n nieuwe planten! Ik had een vraag over het onderhoud ervan, kreeg meteen nog wat extra goede tips. Mega blij mee! Aanrader!
Heel blij met de fijne service en…
Heel blij met de fijne service en prachtige planten van Botanic Blend!
Ik ben ontzettend blij met mijn kunst olijfboom en kunsthangplanten
Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Botanic Blend! 🌿
De olijfboom van 180 cm is werkelijk prachtig – een echte eyecatcher in mijn interieur. De boom was zorgvuldig verpakt en verkeert in topconditie. Daarnaast heb ik drie mooie hangplanten ontvangen die mijn ruimte helemaal opfleuren. Alles straalt kwaliteit uit en je merkt dat er veel aandacht is besteed aan de verzorging en levering.
De communicatie en service waren ook heel prettig: duidelijk, vriendelijk en betrouwbaar. Ik kan Botanic Blend van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar bijzondere en gezonde planten! 🌱✨
Botanic Blend is een echte aanrader!
Ik had nog niet eerder online een plant gekocht maar bij Botanic Blend zou ik het zo weer doen! Hun mooie, duidelijke en moderne website sprak mij erg aan. Ik kreeg kundig advies en het contact was prettig en vriendelijk. De plant werd binnen een paar dagen netjes verpakt bezorgd. Kortom, ik ben een tevreden klant! Botanic Blend is een echte aanrader!
Fantastische service & advies
Kundig advies gekregen over de soort plant voor in mijn huis/woonkamer waarin gekeken is naar lichtinval, persoon qua verzorging maar ook de warmte & plek van neerzetten. Daarnaast heel fijn geluisterd naar de wensen die ik persoonlijk had bij de aanschaf van de plant.
De plant werd goed verpakt en keurig bezorgd!
Er werd zeer goed meegedacht met het…
Er werd zeer goed meegedacht met het uitkiezen van mijn selectie planten. Toen ik foto's van mijn interieur opstuurde konden ze mij goed adviseren. We zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van deze planten.
Vakmanschap
Na het sturen van wat foto's van mijn interieur kreeg ik snel een paar passende opties aangeboden. Inmiddels een aantal prachtige exemplaren in onze woonkamer staan! Bedankt voor de goede zorgen en het meedenken!
We hebben de juiste advies gekregen…
We hebben de juiste advies gekregen voor een keuze van plant in ons woonkamer, we zijn zeer tevreden met ons keus👌. Planten kwamen op afgesproken tijd en goed verpakt. Kwaliteit is prachtig . Bedankt team Botanic Blend
Top bedrijf
Zeer mooie plant met bijpassende pot mogen ontvangen.
Goed verpakt en vervoerd.
Een echte aanrader dit
Enorm blij met de levering
Enorm blij met de levering
Gisteren de mooie doe het zelf teraniums mogen ontvangen. Hiervoor eerst goed advies ingewonnen bij Botanic Blend. Hierdoor hiervoor gekozen.
Super snelle levering en top service!
Twee hele mooie Strelitzia Augusta’s…
Twee hele mooie Strelitzia Augusta’s aangeschaft, planten zijn zoals omschreven ook mooi op hoogte, gezonde blad en kleur, zeer tevreden en zeker ook een aanrader, bedankt!
Ik heb een geweldige ervaring gehad met…
Ik heb een geweldige ervaring gehad met Botanic Blend! De website is gebruiksvriendelijk met moderne planten. Ik heb een plant kunnen bestellen met een leuke Black Friday korting. Mijn bestelling werd snel geleverd en de plant kwam in perfecte staat aan, goed verpakt en gezond. Ik kan deze webshop aanbevelen voor iedereen die zijn woonkamer wil opfleuren met een mooie plant!
Mooie planten, goede service en maatschappelijk verantwoord
Super mooie plant ontvangen in goede staat, het wordt echt met zorg verpakt en verzonden! Ik kreeg snel reactie over mijn vraag over de verzorging van mijn nieuwe plant dus heel goed geholpen. Fijn dat er een webshop is die de lokale kwekers steunt, de planten zijn zo een stuk duurzamer dan die van de ketens.
Zojuist een hele mooie plant gekregen
Zojuist een hele mooi plant ontvangen voor mijn verjaardag! En wat is het een prachtige plant en pot, heel blij mee:)
Een echte aanrader
Groot aanbod met prachtige planten. Een enorme aanrader! Snelle levering en vriendelijke service, een nieuwe klant hebben ze erbij en zal dit zeker aanraden bij vrienden en kennissen!
Tevreden
Groot aanbod en mijn bestelling werd snel geleverd! Ook leuk als verjaardagscadeau trouwens.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.