Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zit al bijna twee jaar bij Bosman om artikelen te bestellen voor mijn diabetes type 2. Mijn account werkt nog steeds niet meerdere keren contact gehad met de helpdesk maar een simpel account werken... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geeft altijd ruim van te voren een seintje dat de bestelde artikelen eraan komen. Levering is tot op heden nog nooit te laat geweest. Artikelen zijn van Top Kwaliteit.

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Je moet dan misschien even wachten aan de telefoon voordat je geholpen wordt. Ik vind dat niet storend omdat je professioneel, en ontzettend vriendelijk geholpen wordt. Ik heb meerdere medewerkers ges... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service deskundige hulp telefonisch. Snelle levering en e-mail om weer op tijd te bestellen. Het enige min punt is de telefonische bereikbaarheid soms lang wachten en veel rare bijgeluiden... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hjemmesykepleie

Skrevet av virksomheten

Bij Bosman helpen we je om het beste uit je dag te halen. Mensen met diabetes, een complexe wond, stoma of continentie-problemen hebben dagelijks met deze aandoening te maken. Wij zetten al onze kennis en expertise in om onze klanten zelf de regie te geven en we helpen hen om goed voor zichzelf te zorgen. Dit doen wij samen met onze samenwerkingspartners.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 3 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Levering nog niet één keer op tijd

Het is ze nog niet één keer gelukt om een bestelling te leveren op de dag die ze zelf ruim twee weken van tevoren aangekondigd hadden als bezorgdatum. Telefonisch zijn ze vaak slecht bereikbaar. Als je ze eenmaal te pakken krijgt, zijn ze wel behulpzaam. Maar het is frustrerend dat een logistiek bedrijf de planning zo slecht voor elkaar heeft.

25. juli 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bestellen is niet zo simpel

Perfect contact gehad, uiteindelijk, daarna keurig meet materiaal en daarna doorgegeven wat we graag wilde hebben. Daar begon t probleem nog n x. De machtiging kregen we maar niet voor elkaar dus zonder materiaal. Uiteindelijk was dat opgelost doordat het ziekenhuis zich ermee bemoeid heeft. Blijkt dat bosman de materialen gewoon kwijt is dus voor nood andere gestuurd die vreselijk waren. Weer ziekenhuis erachteraan gegaan en ineens waren de materialen er wel. Goed gezocht in n weekeind. Blij dat we ze nu hebben en benieuwd hoe n volgende bestelling gaat, hou m'n hart vast. Dit verhaal heeft bijna 3 wkn in beslag genomen met n hoop ellende.

22. juli 2025

Top bedrijf

Ze luisteren goed naar je en als je een andere product wil proberen kan dat ook en ze denken mee en je krijgt dan proef 📦tjes om te proberen en zelf kijken voor jlde juist is en je geeft dat door
Echt top bedrijf

23. juli 2025

Ook ik ben opgelicht

Ook ik ben opgelicht. Afgelopen vrijdag 18 juli 2025. Ik vertouwde Joey die als ZZP-er door Bosman Ontstoppingsbedrijf naar mij toe kwam.
Pas later kwam ik er achter dat dit een Malafide bedrijf is. Ik moest meer dan 1000,00 betalen voor het ontstoppen van de gootsteen.
Op de factuur stond 1,5 uur waar van we een half uur hebben gepraat. Ik was alleen thuis en vind mezelf oliedom dat ik er ingetrapt ben en wil anderen helpen deze ervaring te voorkomen. Het is nog niet eens het geld maar dat iemand die zo aardig doet je zo kan bedriegen !
Ik heb nog 2x telefonisch contact gezocht maar ze willen niet praten , wensen je een goede dag en hangen op.
Ik denk dat ze bij sommigen die goede reviews schrijven eerlijk gewerkt hebben en dan weer een paar mensen ' op de hak nemen' zodat het betrouwbaar lijkt.
Het is goed om een rechterlijke procedure te starten, dit ga ik doen.
Van anderen las ik dat zij dit ook gedaan hebben en de zaak gewonnen hebben,
Dit moet ophouden,

18. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slecht bedrijf geworden!

Regelmatig kloppen de bestellingen niet, en probeer het dan maar in orde te krijgen. ZEER slechte klantenservice!!! Ik ben nu al 4 weken bezig om een zeer simpel probleempje te laten oplossen. Verder dan "we zullen het aan de collega's doorgeven" kom ik niet. De "klantenservice" reageert gewoon NIET. ECHT ZEER SLECHT. We zijn nu aan het kijken om maar bij een ander te gaan bestellen. Bosman heeft duidelijk niets met klanten. Zolang het geld maar binnen komt.

17. juli 2025

waarom intake?

na ontvangst van de eerste zending was duidelijk dat degene die de intake deed niet geluisterd heeft; een pijnlijke ervaring. een pakketje met een aantal verschillende producten om te vergelijken, had een betere service geweest. dit is verspilling, want ik heb een maand voorraad van iets dat ik op korte termijn zéker niet gebruiken zal en dit maakt mede de zorg onnodig duur.

10. juni 2025

waardeloos

waardeloos. je geeft aan wanneer je je spullen wilt ontvangen, en dan bel je er achteraan wordt er doodleuk gezegd dat het vandaag pas wordt verzonden ipv bezorgd.. En dan is het nog maar de vraag of het komt en alles compleet is.
Net of je niet beters hebt te doen dan thuis zitten wachten.

11. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

niet te bereiken en sturen ook geen spullen meer

niet te bereiken en sturen ook je medische hulpmiddelen niet meer ik heb mijn zorgverzekering gebeld en mag nu overstappen naar MEDIQ zit al een week zonder censors en andere hulpmiddelen ik denk dat ze omgevallen zijn en nog even snel van de zorgverzekering willen plukken.

7. juli 2025

Onbereikbaar

Onbereikbaar. Week telefonisch geprobeerd, alleen een bandje en muziek. Vanaf vandaag zelfs geen muziek meer? Geen e-mail of chat mogelijkheid via de Bosman website. We zijn inmiddels met zijn drieën op zoek naar een alternatief.

7. juli 2025

wat een verschrikking

wat een verschrikking, zowel telefonisch niet bereikbaar. Vragen stellen via de website ook maar uitgezet voor het gemak
Gewoon verkeerde spullen sturen, een infuuspomp ipv glucosemeters

2. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv