Beställde typ 50 sådana farmarskruvar på amazon för över 200kr som efter låååång tid inte dök upp. Såldes stod det av något som heter scirmantas eller något sådant men amazon återbetalade mig och så b... Vis mer
Bra produkter och priser! Leveranstiden va dock betydligt längre än beräknat vilket drar ner betyget. Beställningen gjordes under semestertid, så det kan ha varit bidragande till den längre handlägg... Vis mer
Snabb leverans, bra pris. Skruven jag köpte kräver förborrning för att MDF-skivan inte ska spricka. Info på hemsidan angav att det inte behövs och det anser jag vara fel. Jag skruvade i ändträ på 19... Vis mer
Letade prisvärd trallskruv för dolt montage. Borco hade rostfri A2 skruv för mindre än halva priset jämfört med den lokala bygghandeln. Bra kvalité och inga problem de första 200 skruvarna.
Vi tillhandahåller infästning som träskruv, plåtskruv, betongskruv, spik, klammer och mycket mer. Borco.se har snabba leveranser, bra priser och bra betallösningar. Fri frakt från 799:-
Kvadervägen 3 Port 4, 33173, Bor, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare

Svar fra Borco
Bra pris och väldig snabb lev och ett trevligt bemötande när jag ringde

Svar fra Borco
Aldeles för lång tid från order till utleverans från er

Svar fra Borco
Stort utbud av skruv med Torx-skalle. Dock lite dyrt.

Svar fra Borco
Bra utbud och enkelt att beställa samt bra produkter och snabb leverans.