Tilasin 3A luokan palloja 50 kpl. En odottanut näin hyväkuntoisia palloja tällä luokituksella. Bonuksena palloissa on valmiiksi logot. Eipä tarvitse merkkailla palloja :) Toimitus oli nopea. Tilas... Vis mer
Toimitus tuli nopeasti ja laatu vastasi luvattua. Hyvä hinta/laatusuhde! Mahtavaa nähdä että NY yritys (vuosi yrittäjänä ohjelma) jatkaa ja kehittää toimintaansa. Suomi tarvitsee lisää nuoria yrittäji... Vis mer
Tilasin Boordigolfista 5A/4A Mix-setin golfpalloja yhteensä 200 kpl. Tilaus oli helppo tehdä. Tilauksesta tuli heti vahvistus s-postiini. Tilauksen lähettämisestä, toimituksen seuraamisesta ja tilauks... Vis mer
Kiitos jälleen kerran. Toimitus oli nopea, tilaaminen helppoa ja tuotteiden laatu luvatunlainen. Kierrätys on aina kannatettavaa, siitä hyötyvät kaikki. Aion jatkossakin käyttää Boordigolfin palveluks... Vis mer
Casino Online Non AAMS è una guida pensata per gli utenti in Italia che vogliono conoscere meglio il mondo dei casinò esteri e delle piattaforme di gioco internazionali. Il sito raccoglie informazioni su casino non AAMS, casino non ADM, slot online, live casino, giochi da tavolo, bonus casino, free spins e promozioni dedicate ai nuovi giocatori. Grazie a contenuti chiari e recensioni facili da consultare, Casino Online Non AAMS aiuta gli utenti a confrontare diverse opzioni di gioco, valutare le caratteristiche delle piattaforme internazionali e scoprire giochi popolari come roulette, blackjack, slot machine e live dealer games. Per chi cerca casino online non AAMS in Italia, bonus casino, casinò esteri e giochi live, questa guida offre una panoramica semplice, utile e aggiornata.
Italia
- boordigolf.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
It took a little longer than expected.
It took a little longer than expected.
But the quality of the balls is top.
Customer service also responded quicklywto my questions.
So verry happy with the delivery.
5 weeks delivery time, but worth the wait
I ordered 200 Srixon AD333 balls as my first order. Order seemed to be processed quickly, but shipping took very long (from Finland to the Netherlands). More than 4 weeks before it arrived. But when looking at the quality of the balls delivered, they are really good. They look as new without scratches. And personally I find it funny to see advertisement on it from around the globe so not bothered at all with that. Good 1st experience

Svar fra Casino Online Non AAMS
Nopea toimitus ja pallot hyvässä…
Nopea toimitus ja pallot hyvässä kunnossa. Suosittelen.
nopea toimitus ja ok laatu
nopea toimitus ja ok laatu
Titu Pro V1 ja Wilson DX2 vaimolle
edulliset hinnat
Tilaaminen oli helppoa ja toimitus…
Tilaaminen oli helppoa ja toimitus parissa päivässä, oikein erinomaista toimintaa.
Useamman kerran tilannut.
Useamman kerran tilannut.
Aina nopea toimitus ja laatu ihan priimaa. Vahva suositus :)
Pallot olivat kuin uusia ja…
Pallot olivat kuin uusia ja toimitettiin nopeasti.
Nice clean balls
Nice clean balls, no blemishes, scuffs or any dirty.
Nopea toimitus
Received all in one week
Received all in one week. Quality of balls looks very good, no sparks or outer damage visible.
Really great guality golfballs!
Really great guality golfballs!! Amazing!!
good balls with cheap price
Good balls with cheap price.
Fast delivery
Laadukkaita ja hyväkuntoisia palloja
Laadukkaita ja hyväkuntoisia palloja, vaikka ovatkin käytettyjä! Mukava asioida!
Everything was easy and went well
Everything was easy and went well. Boordigolf sunglasses are stunning
Oli erittäin mukavaa asioida
Oli erittäin mukavaa asioida! Pallot tuli todella nopeasti!