Bookis.com Anmeldelser 905

2,9

Kan bare endre leveringsadresse i mobilappen. Jeg har brukt Bookis et par ganger for noen år siden. Jeg flyttet og kjøpte en fagbok på Bookis.com på pc i nettleseren nå i januar 2026. Da je... Vis mer

Konseptet er genialt, spesielt for salg og kjøp av brukte bøker. Kundeservice er også hyggelig og veldig behjelpelig! Det eneste som trekker ned er selve brukergrensesnittet (appen er verre enn net... Vis mer

Useriøs side med null sikkerhet som kjøper i motsetning til alternativene. Er dyreste kanalen for salg av bøker, og den mest utrygge gitt at Bookis toer sine hender når selgrene sender helt andre ting... Vis mer

har brukt bookis for å kjøpe pensumslitteratur og har nå kjøpt fra nesten ti selgere. bøkene her er litt dyrere enn det som er mulig å få tak i andre steder, spesielt med tanke på fraktspris, men det... Vis mer

1. Bokhandel

Kjøp og selg både brukte og nye bøker enklere enn noen gang hos Nordens største markedsplass kun for bøker. Send bøker fra din dørmatte, og få betalt! Bookis har et stort utvalg brukte og nye bøker, og svært gode priser.

2,9

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Liker godt Helt hjem

Oversiktlig nettside. Liket godt Helt hjem. Fikk raskt hjelp fra kundeservice.

8. januar 2023
Logoen til Bookis.com

Svar fra Bookis.com

Tusen takk for tilbakemeldingen Anne Elisabeth 😊

Perfect!

Easy, nice price and guick delivery:)

6. januar 2023
Logoen til Bookis.com

Svar fra Bookis.com

Thank you for your review Elisabeth 😊

Førstegangserfaring

Dette er først gang jeg bestiller bøker fra Bookis. Jeg bestiller fra 2 forskjellige, men oppdaget ettergl bestillingen at den ene hadde vi likevel. Det fikk greit å kansellere bestillingen. Den andre boka lå på dørmatta i dag :) Boka har godt tatt vare på og har i utmerket stand (utgitt 2001).

27. desember 2022

Middels opplevelse.

Jeg synes det er dårlig brukergrensesnitt for å kjøpe, uoversiktlig hva man har lagt til bestillingen siden man ikke kan forstørre bildene. Ved bestilling av flere bøker fra en selger, deles alle bøkene opp i flere pakker og forsendelser.

Det tok lang tid før pakkene ble hentet. Nå er det tre dager siden en bok ble bestilt og betalt, ennå er ikke boken hentet.

Nei, dette ble for useriøst. Bruker Finn neste gang.

24. november 2022

Rask og god service

Rask og god service! Bokpakken kom etter få dager, godt pakket og uten skader. Veldig godt fornøyd, anbefales!

8. november 2022

Bærekraftig

Hei, meldte meg inn i Bookis for 4 dager siden, grunnen var at jeg lette etter et par bøker og nå sitter jeg og leser i den ene av disse, den kom i postkassen min idag.
Veldig effektivt og bærekraftig.

29. oktober 2022