Alles was echt top geregeld. De chauffeurs waren hartstikke vriendelijk en gezellig en de bus was netjes en zat comfortabel. Contact met de chauffeurs verliep ook soepel met afzetten en ophalen. Al me... Vis mer

Goede snelle communicatie binnen de reserverings chat. Snel duidelijk waar je op kunt rekenen qua kosten. Ook per telefoon goed bereikbaar. Chauffeurs Pouw in dit geval waren vriendelijk.

Was super. Onze chauffeuse was heel flexibel en aardig. We hopen haar volgend jaar weer te kunnen boeken voor dit jaarlijkse uitje.

Wij hadden last minute een bus nodig voor een vrijgezellenfeest, omdat ons eerder vastgelegde vervoer stuk was. Dit verliep zo goed. Binnen no time was er een bus en chauffeur gevonden. Dit nam al onz... Vis mer

1. Minibuss- og varebilutleie

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Need a bus with driver? Bookabus ensures that finding a bus is not a hassle. We are the biggest network of bus companies and therefore can guarantee the right bus for the best price. We also offer exceptional customer service so that your event will be...

4,7

Enestående

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Super toffe ervaring

Super toffe ervaring. Goede chauffeurs en perfecte service

15. januar 2025

Svar fra Bookabus

Wat een geweldige feedback, bedankt! Fijn dat je zo'n toffe ervaring hebt gehad. We hopen je snel weer te mogen vervoeren!

Prima

Prima! Goed op tijd. Goed contact. Mooie grote bus.

15. januar 2025

Svar fra Bookabus

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat alles naar wens was. Hopelijk mogen we je binnenkort weer van dienst zijn!

Hartstikke fijn..deze Bookabus

Hartstikke fijn..deze Bookabus. Voordelig. Professionele rit en leuke chauffeur. Onze school excursie was een groot succes.

14. januar 2025

Svar fra Bookabus

Wat leuk om te horen! Fijn dat jullie schoolreis zo’n succes was en dat alles naar wens verliep. Bedankt voor je mooie woorden en hopelijk tot een volgende keer!

Alles was in orde

Alles was in orde
Degelijke bus vriendelijke chauffeur
Goede service

9. januar 2025

Svar fra Bookabus

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles in orde was en dat je de chauffeur en service als prettig hebt ervaren. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen!
Team Bookabus

Koor en orkest zijn keurig op tijd op…

Koor en orkest zijn keurig op tijd op de plaats van bestemming aangekomen en ook weer keurig terug naar huis gegaan.
Wel jammer dat de chauffeur de groep niet even welkom hete dat zijn we wel beter gewend. echt jammer. Maar hij reed netjes en veilig.

19. desember 2024

Goedemiddag dames,

Goedemiddag dames,

Even een mailtje om jullie te laten weten dat ik alles zo goed geregeld vond bij jullie!

Gisteren hadden wij 2 bussen voor een kerstdiner met als chauffeurs Abdel en Kamaal.
Mooi op tijd…zowel heen als terugreis…..leuke, attente chauffeurs….alles perfect geregeld.

En ook jullie….zo attent al een week van te voren een klein berichtje….het doorgeven van de namen en nummers van de chauffeurs…..ik heb niet anders dan lof voor jullie allemaal.
Mede dankzij jullie hebben wij een hele leuke middag/avond gehad….dank hiervoor.

Met vriendelijk groet,
Ellen van Wordragen

17. desember 2024

Perfect voor bedrijfsuitje!

Fijne communicatie en super schone en mooie bus. We mochten zelf muziek aanzetten en de chauffeur was goed op tijd. Echt top geregeld, dankjewel!

12. desember 2024

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld. Mooie, comfortabele bus, goede prijs kwaliteit verhouding. Chauffeur keurig, op tijd en dacht goed mee.

11. desember 2024

Alles is goed geregeld

Alles is goed geregeld. Makkelijke communicatie. We hadden een mooie luxe bus en aardige chauffeur die meedenkt en koffie en thee heeft geregeld, waarvoor dank

7. desember 2024

Bus op tijd

Bus op tijd, vriendelijke chauffeur, zocht goede afzetplaats in moeilijke omstandigheden...

4. desember 2024

Prima reiservaring

Chauffeur was ruim op tijd aanwezig, vriendelijk en helder in de communicatie. De bus was schoon en comfortabel. De schattingen van de reistijd (ong. 30 minuten zonder file) waren goed.

29. november 2024