Informasjon om virksomheten

2,0

Under middels

TrustScore 2 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nægter at refundere penge retur efter returafsendelse

Jeg har sendt en pakke retur og de nægter at sende mig pengene retur. De ignorer mails. Det er 600kr.!! Har aldrig før været udsat for noget lignende! Er rystet over deres ringe kundeservice. Køber aldrig derfra igen og vil ikke råde andre til det. Desuden var tøjet i så dårlig kvalitet, nærmest plastik, så derfor jeg sendte det retur.

11. desember 2019
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Problematisk at sende varer retur

Problematisk at sende varer retur
Jeg har handlet hos boohoo flere gange og har været glade for de varer, jeg har modtaget. Varerne har altid været i den rigtige størrelse og kvaliteten har også været helt okay.
For nylig skulle jeg returnere noget tøj, som ikke rigtig passede mig, så jeg gik ned på posthuset for at sende det retur. Der skulle jeg selv betale for at få tøjet sendt, og der sagde de, og det kun ville tage 3 dage, for at pakken vil ankomme. Der er nu næsten gået en måned, og jeg har ikke fået mine penge tilbage endnu.

4. desember 2017
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg er meget tilfreds med Boohoo i …

Jeg er meget tilfreds med Boohoo i forhold til hvilke anmeldelser den har fået herinde. Jeg var lidt skeptisk grundet anmeldelserne, men jeg tænkte at det var billigt tøj. Så jeg ville give det en chance. Og jeg er yderst tilfreds. God kvalitet og rimelige priser. Leveringen stod til 8 dage, men jeg modtog allerede efter 3 dage, så jeg er meget glad. Der var en trøje jeg købte som jeg ikke var helt tilfredse med, men det var vidst min egen fejl ved at se forkert på størrelses guiden. :-) Kan varmt anbefales!

24. september 2017
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Varerne skal retuneres til UK!!!

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at når du bestiller noget inde på Boohoo.dk, og du ikke kan bruge varen af en årsag, og gerne vil have pengene tilbage for varen, skal varen sendes retur til England, hvilket bliver blive rigtig dyrt. Jeg er kommet af med over 100kr. i fragt fordi jeg skulle have sendt mine varer retur. Boohoo gør ikke rigtig opmærksom på at man sender varen retur til England, og den eneste der er til at betale for fragten, er en selv, dvs. at Boohoo.dk ikke vil betale for fragten, det er dit eget problem.
Det er lige før at fragten koster lige så meget som varerne.

Rigtig dårlig oplevelse, jeg køber aldrig hos dem igen.

18. mars 2017
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Man får hvad man betaler for

Man får hvad man betaler for, hvilket jeg egentligt synes er fair nok.
Har handlet her flere gange og har én gang oplevet at mine varer blev sendt tilbage uden, at jeg havde modtaget det, hvilket Boohoo håndterede fint ved at sende mig varende tilbage uden ekstra bekostning eller noget, hvilket jeg var godt tilfreds med, da denne fejl højst sandsynligt var postbudets skyld og ikke deres.

25. januar 2017

Forfærdeligt

Forfærdeligt firma. Tøjet er af dårlig kvalitet. De tilbyder forskellige rabatkoder over mail, som ikke engang virker. Når man skriver til deres kundeservice over facebook, får man svar flere timer efter, og de kan ikke erkende når de laver en fejl.
Desuden har de sat fragtpriserne op til 70 kr nu, hvor prisen førhen har været på 40 kr. Vær også opmærksom på at man selv skal betale, hvis noget skal sendes retur (Hvilket det i de fleste tilfælde skal, da størrelserne og kvaliteten er forfærdelig)
Anbefaler ikke dette firma, overhoved.

11. januar 2017

Tyveknægte :-(

Bestilte en ordre på 400 kr. De trak straks pengene, men har aldrig fået varerne. Har skrevet til dem 5 gange, men får aldrig svar. Føj! Handler der aldrig mere.

2. januar 2017

Uacceptabelt!!

Jeg bestilte d. 3/12/16 en bluse og fik en ordrebekræftelse.
Allerede samme eftermiddag var pengene hævet og så høre jeg ellers ikke mere til det.
Jeg prøver at kontakte dem flere gange men får intet svar. Track og trace viser intet og jeg kan faktisk ikke rigtigt gøre mere!
I går d. 21/12/16 var jeg så nede og hente en pakke på posthuset og der siger hun at der sørme ligger en pakke mere. Så nu, 18 dage efter, er pakken kommet!
Det er simpelthen en UACCEPTABEL behandling!
Færdig med at handle der!

22. desember 2016

Frarådes

Helt igennem hæslig oplevelse.
Fik totalt beskidt/brugt tøj tilsendt og måtte selv betale for at returnere det.
Har intet hørt fra dem siden og de besvarer ingen mails, kan absolut ikke anbefales.

12. desember 2016
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Buksedragter :((

Jeg bestilte to buksedragter på hjemmesiden og fik pakken her i dag. Jeg kom hjem og fik pakket dem op, og ville prøve det.. Den ene er virkelig lille i forhold til den størrelse jeg bestilte den i.. kKaliteten er ikke så god, på den ene, men den anden er fin, den er dog kun lidt kort i benene. det kunne godt være bedre.

22. november 2016

Forbindelses fejl.

Jeg kan ikke komme ind på siden på grund af forbindelsen. Det er seriøst irriterende når jeg gerne ville nå at få de 60%'s rabat med, men det kommer så ikke til at ske.

4. november 2016
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv