Jag gillar att man kan få tillbaka en liten procent av ett köp och att många bäckar små kan bli ganska stora i slutändan. Men det jag ogillar mest e att det tar otroligt lång tid innan allt registrera... Vis mer
Se hva andre synes
Bra sätt att spara lite pengar på sina köp, bäst om det är något man behöver som man kan spara på så det inte bara blir impulsköp. Det enda minuset är att man måste föra över pengarna nan får tillbak... Vis mer
***Uppdatering*** Måste ändå berätta att de har betalat ut all min bonus och jag har pengarna på mitt konto. Detta efter många försök att få kontakt. Höjer omdömet till 2 stjärnor. Det är ändå... Vis mer
En riktig bluffsida! Begärde utbetalning 22/1 och har fortfarande inte fått mina pengar. Som andra skriver har jag över 800kr som är ”under bearbetning” för köp under 2023… använd er ej av denna si... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Tallbergsgatan 2 A, 00180, Helsingfors, Finland
- info@bonusway.se
- bonusway.se
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fullkomlig katastrof nuförtiden
Fullkomlig katastrof nuförtiden. Har väntat i över två månader på min utbetalning. Har fått svar från kundservice två gånger som påstår att de skickat vidare ärendet till ekonomiavdelningen men inget händer. Nu svarar de inte längre när jag skriver och frågar vad det är som händer. I mitt fall handlar det om över 1000kr vilket gör mej otroligt förbannad. Lägg ner skiten om ni inte kan hålla det ni lovar, det ni håller på med nu är endast bedrägerier! Har använt mig av appen i 9 år och förr fungerade allt kanon men nu har de ju tappat det totalt.
Går inte att få tillbaka pengar!
Väldigt bra jag känner mig trygg
Väldigt bra jag känner mig trygg
Tar alldeles för lång tid att få…
Tar alldeles för lång tid att få bonusen!
Har väntat på utbetalning sen januari.
En riktig bluffsida
En riktig bluffsida! Begärde utbetalning 22/1 och har fortfarande inte fått mina pengar. Som andra skriver har jag över 800kr som är ”under bearbetning” för köp under 2023… använd er ej av denna sida!
Uppdatering 3/6-25:
Efter att min begärda utbetalning gick tillbaka (antagligen för det gått över 4 månader sedan begäran) och jag begärde en ny så kom pengarna ÄNTLIGEN in på kontot! Tog bara 5 månader :)
Har nu väntat på utbetalning i 2…
Har nu väntat på utbetalning i 2 månader. Efter kontakt med kundtjänst skulle utbetalning ske så fort som möjligt. Det är 2 veckor sedan. På hemsidan står utbetalning inom 7 dagar! Så använd en annan cashback sida istället för Bonusway. För Bonusway fungerar inte längre!!!
Så ledsamt att detta inte fungerar…
Så ledsamt att detta inte fungerar längre. Har bonus ”under utvärdering” på 2314kr. Har tidigare haft bra erfarenhet av Bonusway, men som flera andra skriver så slutade bonusar godkännas vid årsskiftet 23/24.
Har även försökt få utbetalt det som ”kan utbetalas” men får bara en verifieringskod som jag inte kan göra något med.
Har försökt kontakta dem väldigt många gånger, men förutom ett autosvar så går det inte att få någon kontakt eller hjälp.
The app NEVER register the purchases…
The app NEVER register the purchases you do. Latest yesterday. And they used to look at it and add afterwards if it didn’t register but now you don’t even get a response on their customer service. Used to be good but now it’s really bad.
Mycket dåligt
Haft summor under utvärdering sedan slutet av 2023… Känns otroligt trist då jag lägger ner mycket energi på att gå via Bonusway på i stort sätt alla mina köp och gjort i många år. Det funkade tidigare, även om alltid tagit extremt lång tid, men nu har det helt stannat av. Beloppet för mina inköp ökar men ingenting utvärderas…
Your links don’t even give me money…
Your links don’t even give me money back.. it just says I haven’t completed the purchase when I actually have!
Helt omöjligt att få kontakt med…
Helt omöjligt att få kontakt med bonusway... och jag menar verkligen OMÖJLIGT. Haft summor under utvärdering i kanske 2 år nu men även att kräva utbetalning tar hur lång tid som helst. Någon uppdatering borde man få eller åtminstone SVAR. bonusway fungerade bra för flera år sen men inte längre tyvärr...
No money to be seen
I have also been waiting for my money since 2 months now. I wonder, if they have serious financial problem or have they started scamming? It has worked in previous years.
Har väntat 8 månader nu på utbetalning…
Har väntat 8 månader nu på utbetalning och kundtjänst är mer eller mindre omöjlig att få kontakt med.
Urusel
Urusel - begärt pengar sedan förra året, mailat kundtjänst om 3000 kr i utbetalning - inget svar. Alla man samlat har varit förgäves.
Scam
Scam
I have been waiting for payment for 5 months and there is still no money
Bedrägeri bör polisanmälas
Varit medlem länge och det har fungerat…
Varit medlem länge och det har fungerat bra fram tills 2024 då inga köp blir godkända, har stått som under utvärdering sedan 1 år nu. Får endast automatiska mailsvar när jag försöker maila. Har slutat använda mig av dom men skulle vilja få ut mina pengar innan jag avslutar mitt konto.
Ingen cashback betalas ut.
Bokade hotelvistelse i juni/juli på hotels.com via bonusway, Väntar på ca1000kr från den, och INGEN av mina cashbacks efter den har kommit in på mitt konto trots att det är ett flertal olika affärer i olika brancher. väntar på ca 500kr från dom köpen. Tyvärr verkar det. Har kontaktat dom men fick idag några vekor senare tillbaka ett "just nu är det hög belastning på vår kundtjänst".
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.