LolaJack | 400% opptil 150 000 kr + 400 GS Anmeldelser

3,5

I like that there are live blackjack tables for almost every budget, from low stakes to pretty high. I usually stick to the cheaper ones, but it’s nice knowing I can move up if I’m on a good run. Seat... Vis mer

Pomyliłam się przy wpisywaniu maila przy rejestracji i potem nie mogłam się zalogować. Napisałam do obsługi, trochę się wstydziłam, że to moja wina, ale bez problemu poprawili adres po weryfikacji. Dz... Vis mer

Punkty wpadają nawet za małe stawki, powoli, ale jednak, potem można to wymienić na jakieś free spiny czy gotówkę, nic wielkiego, ale przyjemnie, że coś tam się odkłada za samo granie.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Grałam zmęczona i trochę za długo

Po pracy usiadłam zbyt zmęczona, bez kontroli się wkręciłam i straciłam więcej niż planowałam, ale to moja wina, nie kasyna, samo miejsce ok, tylko muszę się pilnować i robić przerwy.

4. august 2026

Miałam wątpliwości co do licencji

Zanim wpłaciłam, poczytałam sobie o licencjach i bezpieczeństwie. Nie jestem ekspertem, ale wygląda to sensownie, mają normalnego regulatora, a nie jakieś dziwne wyspy. To mnie trochę uspokoiło i faktycznie do tej pory nie miałam żadnych problemów z kasą.

4. august 2026

Pierwszy raz coś wygrałem online

Zazwyczaj w aplikacjach i grach tylko płaciłem i nic z tego nie było. Tutaj pierwszy raz w życiu udało mi się wygrać 250 zł i faktycznie je wypłacić na konto. Dla mnie to mega przeżycie, nawet jeśli kwota nie jest kosmiczna. Fajnie było zobaczyć, że to nie tylko jednostronny ruch pieniędzy.

4. august 2026

Nocne promo uratowało mi humor

Miałam kiepski dzień, nie mogłam spać, weszłam tylko na chwilę i akurat trafiłam na nocną promocję z darmowymi spinami. Pomyślałam, że to pewnie nic nie da, a jednak coś tam wygrałam i poprawiło mi to nastrój. Takie małe rzeczy czasem robią różnicę.

4. august 2026

Nie jestem fanem hazardu, ale tu czasem zajrzę

Z natury jestem ostrożna z pieniędzmi, więc długo się wahałam, czy w ogóle się rejestrować. Jak już to zrobiłam, okazało się, że da się grać małymi stawkami i nie czuć presji. To mi wystarcza, żeby raz na kilka tygodni coś zakręcić.

4. august 2026

Zaskakująco dobra wersja na komórkę

Na telefonie wszystko jest czytelne, przyciski duże, nawet przy moich palcach ciężko coś kliknąć źle, jedynie przy przewijaniu czasem dotknę nie tego slota, ale to raczej moja niecierpliwość niż ich wina.

Śmiesznie łatwa rejestracja

Zajęło mi to mniej czasu niż zamówienie jedzenia. Serio. Parę pól, potwierdzenie maila i już mogłem grać. Bez udawania, że to bank. Dla mnie super, bo nie lubię papierologii.

System VIP mnie zaskoczył

Nie jestem jakimś highrollerem, ale nawet za moje małe stawki wpadło kilka drobnych nagród w programie lojalnościowym. Nic wielkiego, trochę darmowych spinów, drobny cashback. Miłe, bo i tak grałem, a tu coś oddali.

Obsługa gada, ale ogólnikami

Pisałam na czacie o szczegółach promocji, niby odpisali szybko, ale takie trochę kopiuj wklej odpowiedzi. Dam plus za czas reakcji, minus za brak konkretów. Ale przynajmniej ktoś tam siedzi i nie czeka się godzinę.

4. august 2026

Lepsze niż apka z reklam

Ściągnęłam kiedyś jakąś apkę od kasyna z reklam, tragedia, same crashe. Tu gram normalnie w przeglądarce i nie ma takich jazd. Reklam niby też mają, ale nie wyskakują co chwilę. Bonus powitalny trochę skomplikowany, ale da się przeżyć jak się czyta. Najważniejsze, że jak raz wygrałam więcej, to nie robili problemów z wypłatą.

Ciche sesje w pracy

Przyznaję się, czasem w przerwie w pracy odpalam sloty na wyciszonym telefonie. Kasyno działa dobrze nawet na słabszym służbowym Wi-Fi.