Se hva andre synes
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Alawin | Eksklusiv 300% opptil 150 000 KR + 350 GS + Crab
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Darmowe spiny były ok
Dostałem paczkę darmowych spinów za rejestrację. Myślałem, że nie będzie dało się nic z tego wyciągnąć, ale coś tam się nazbierało. Wymagania obrotu wysokie jak wszędzie, ale przynajmniej nie anulowali mi bonusu bez powodu.
Miałem jedno rozłączenie, stawka wróciła
Internet mi padł w trakcie rozgrywki i byłem pewien, że kasa przepadnie. Po ponownym zalogowaniu zobaczyłem, że albo gra dokończyła się automatycznie, albo żeton wrócił na saldo. To uczciwe podejście.
OK na luźne granie
Bez spiny, bez presji. Zrobiłem mały depozyt, pograłem godzinę, raz w górę, raz w dół, finalnie skończyło się z lekką stratą, ale zabawa była. Sloty mają niezłą grafikę, a automaty z jackpotami wyglądają kusząco, choć tam dopiero raczkuję. Plusem jest przejrzysty panel kasjera, od razu widać, gdzie jest depozyt, a gdzie wypłata. Niestety nie testowałem wsparcia, bo nie miałem potrzeby, więc tego nie ocenię.
Nie gram codziennie, ale jak już, to tutaj
Mam konta w kilku miejscach, ale jakoś odruchowo wracam zawsze na tę stronę. Pewnie dlatego, że nigdy mnie tu niczym mocno nie wkurzyli. To taki mój „bezpieczny wybór”, nawet jak szukam tylko szybkiej rozrywki na 15 minut.
Zdarzył się błąd, ale szybko go naprawili
Raz po bonusie saldo pokazywało mi coś dziwnego, jakby dwa razy odjęło stawkę. Napisałem na czat, zrobili jakieś sprawdzenie i po kilkunastu minutach wszystko wróciło jak trzeba. Przyznali, że to błąd systemu, więc szanuję.
Nie umiem liczyć kart, ale i tak fajnie
W blackjacku nie jestem mistrzynią, raczej klikam intuicyjnie, ale i tak mam z tego frajdę. Krupierzy są uprzejmi, nic nie sugerują, po prostu prowadzą grę. Nawet jak przegrywam, nie czuję się głupio.
Plus za limity czasu gry
Zauważyłam opcję ustawienia limitu czasowego sesji i to jest super, bo jak się wkręcę, to tracę poczucie czasu, a tak system sam mi mówi, że mam przerwę, i faktycznie wstaję od komputera.
Cichy wieczór, mała wygrana
Mąż ogląda mecze, ja w tym czasie klikam sobie w kasynie na tablecie. Nie mam jakichś wielkich emocji z tym związanych, traktuję to jak trochę droższą grę logiczną. Dziś akurat udało się wygrać 180 zł na prostym slocie z diamentami. Od razu zleciłam wypłatę, żeby mnie nie kusiło, i zobaczę jutro, czy szybko dojdzie. Na razie na minusie nie jestem, więc trudno mi mówić coś złego o tym miejscu.
Odskocznia od codzienności
Po całym dniu z klientami mam czasem dość ludzi i gadania. Tu sobie wchodzę, nikt nic ode mnie nie chce, tylko ja i gra. Chwilę poklikam, zapomnę o pracy. Nie zawsze wygrywam, częściej nie, ale przynajmniej głowa odpoczywa. Platforma działa stabilnie, więc nic mnie dodatkowo nie irytuje.
Mało skomplikowane
Lubię, że tu nie trzeba tysiąca kroków, żeby zacząć grać. Rejestracja prosta, depozyt przez Blika też w miarę ogarnięty. Nie jestem jakimś znawcą slotów, klikam w to co ma ładne obrazki i jakoś leci. Raz przegrałem wszystko w godzinę, innym razem pół dnia kręciłem na jednym automacie i saldo prawie się nie ruszało. Tak czy inaczej, da się tu spoko posiedzieć, jak ktoś nie oczekuje cudów.
Lepsze niż aplikacja banku
Serio, ich strona działa szybciej niż mój bank w telefonie. Wszystko się ładuje w sekundę, logowanie przez mail i hasło, żadnych zbędnych kodów SMS przy każdej głupiej operacji. Depozyt przez szybki przelew wszedł od razu, nawet nie zdążyłem okna zamknąć. Minus taki, że to aż za wygodne, bo łatwo kliknąć „wpłać” jeszcze raz. Na razie pilnuję się i ustawiam limity. Pod względem technicznym naprawdę spoko, zero lagów w grach.
Sentyment do jednego slota
Założyłem tu konto tylko dlatego, że mieli mojego ulubionego, starego slota, którego usunęli z poprzedniego kasyna. I powiem tak: było warto. Gram praktycznie tylko w ten jeden tytuł i czasem w jakieś podobne. Strona działa szybko, nie wyrzuca mnie z sesji. Jak mi się znudzi, zamykam i tyle. Raz udało mi się wyciągnąć 600 zł z jednej bonusowej rundy, to od razu wypłaciłem i też poszło ok. Póki ten mój klasyk tu jest, to zostaję.
Zaskakująco fajne sloty z historią
Myślałam, że wszystkie automaty są takie same, ale tu znalazłam kilka, które mają fajny motyw i mini fabułę. To zupełnie inne uczucie, jak grasz i jednocześnie śledzisz, co się dzieje na ekranie. Dzięki temu mniej się nudzę, nawet jak wygrane są małe. Lubię to kasyno właśnie za ten wybór gier.
Nie wiedziałam o limicie, ale ok
Trochę mnie zaskoczyło, że jest limit dzienny wypłaty, bo myślałam, że jak wygrałam 900 zł, to od razu wszystko dostanę. Musiałam podzielić na dwa dni, co mnie lekko zdenerwowało, ale kasa przyszła cała, więc w sumie trudno. Poza tym nie mam się do czego przyczepić, gry fajne, strona reaguje, support odpowiada w parę minut. Tylko ten limit warto by lepiej wyświetlać wcześniej.
Odzyskałem część strat
Miałem kiepską serię, leciało w dół, już byłem zły, ale potem w jednym slocie free spiny podciągnęły saldo. I tak jestem trochę na minus, ale mniej boli.
Pas honnête sur le RTP
Ils parlent de RTP élevé sur la page d’accueil, mais aucune info claire dans les jeux, pas de pourcentage visible, rien. J’ai posé la question au support, réponse vague, « nos jeux sont certifiés ». Certifiés par qui, comment, mystère. Ça n’inspire pas confiance.
Zabierają wygrane znikąd
Próbowałem czytać o jakichś systemach do ruletki czy blackjacka, ale szczerze, po pięciu minutach się gubię. Dlatego po prostu gram na czuja, małe stawki, bez kombinacji. Tu mam wrażenie, że to wystarcza, żeby się dobrze bawić – gry są przejrzyste, zasady opisane. Jak przegram, to trudno, jak wygram, to miły bonus. Kasyno swoje robi poprawnie.koncie z wygranych, zalogowałem się następnego dnia, zostało 200. Piszę do supportu, a oni, że to jakaś korekta bonusu sprzed tygodnia. Nic z tego nie rozumiem, bo myślałem, że to były normalne wygrane z depozytu bez bonusu. Czuje się oszukany.
Gra ok, bonus taki se
Same gry są fajne, spory wybór, grafika ładna. Gram głównie w automaty, parę ulubionych już mam. Bonus niby spoko, bo kwota robi wrażenie, ale dopiero po czasie zrozumiałam, co to ten cały wagering i że trzeba się trochę naklikać, żeby cokolwiek z tego było. Na szczęście depozyt nie był duży, więc nie bolało. Mimo tego wracam, bo te kilka godzin zabawy za stówkę to dla mnie i tak w porządku.
Trochę chaotyczne, ale idzie przywyknąć
Na początku miałam wrażenie, że na stronie jest za dużo wszystkiego – promocje, turnieje, nowe gry. Trochę się gubiłam, ale po kilku dniach przywykłam i teraz wiem, gdzie co jest. Sama gra jest przyjemna, sloty ładne, wypłaty przeszły. Może mogliby trochę uprościć menu, ale poza tym ok.
Zdarza się free spin za nic
Co jakiś czas widzę w skrzynce, że mam kilka darmowych obrotów bez depozytu. Niby mała rzecz, ale fajnie odpalić grę i mieć kilka spinów „od kasyna”. Raz nawet z tego zrobiło się 80 zł, które potem wypłaciłem po obrocie. Miły dodatek.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.