Bonkey Voordeel Anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Oude waspoeder

Drie dozen lenor waspoeder gekocht die ik normaal in Duitsland koop. Ze ruiken normaal gesproken heerlijk. In de dozen zit een harde bonk waspoeder en er zit geen geur aan. Dus het zullen hele oude dozen zijn!

9. desember 2025

aanrader

ik had nog nooit van bonkey gehoord, ik heb scheermesjes besteld, zeer goede prijs (in vergelijking met andere sites) en volgende dag werden ze al bezorgd, super! ik kan het iedereen aanraden!

26. juni 2025

Zeer Goed

Ik had eerst deze reviews gelezen, Aansluitend webwinkelkeur welke vele goede reviews gaven. Zeer tevreden, de producten kwamen snel en goed verpakt aan, ík kan het aanraden.

18. februar 2025

Nooit kopen bij Bonkey.nl

Nooit kopen bij Bonkey.nl! Slechte producten en een waardeloze klantendienst!! Ik had een grote hoeveelheid theelichten gekocht die na het aansteken nog geen halve minuut branden. Hun klantendienst doet dit af als "We kennen dit probleem niet, misschien dat er een paar verkeerden tussen zaten vanuit de fabricage." Terwijl heel de lading voor de vuilbak is en er in de reviews veel meer klachten hierover zijn. Schaamteloze en bedrieglijke handel noem ik dat!

3. februar 2025

Goed doordacht concept

Huishoudelijke artikelen die iedereen dagelijks nodig heeft voor zulke lage prijzen. Klopt dat wel?

Ja, het klopt. Het geheim is dat ze voorraden opkopen. Zo hadden mijn toiletblokjes Russisch opschrift. De fabrikant had zich teruggetrokken uit Rusland en had daarom deze over.
Shampoo en wasmiddel hadden Duits opschrift. Dat is dus het geheim van de lage prijzen. Hoewel ook veel artikelen gewoon NL opschrift hebben.

Producten kwamen binnen 24u, op oudjaarsdag aan.
Dat geeft wat mij betreft aan dat er hard gewerkt wordt in deze winkel.
Verzending met PostNL, dus prima.
Verpakking in een doos van een fabrikant, met gerecycled karton als opvulling. Qua CO2-impact de best denkbare oplossing!

Ik ga hier zeker vaker kopen!

31. desember 2024

Thank you for excellent service

Thank you for excellent service, quick delivery. I will be back for sure. I ordered a product that is hard to get and I was able to get it here at a good price Herbal Essence Forest Fruits and I found it here! So happy , thank you!

24. juli 2024

supersnelle service

supersnelle service:zondag besteld, di bezorgd. Bonkey had nog het product dat elders uitverkocht is, ben dus superblij !

13. februar 2024

Wasverzachter ruim over datum

In 2017 heb ik een keer vijf flacons Robijn wasverzachter gekocht. Bij gebruik was het een dikke, lobbige emulsie en ook overdatum.
Bij reclamering werd er gezegd dat ik de flacons te koud had staan?!
Aan de reviews te zien is er nog niets veranderd.
Hier niets meer bij kopen is mijn advies.

26. mai 2022

BIOTEX BLEU

Je ne sais pas mettre ZÉRO étoile.
Franchement NUL.
J'ai commandé 4 X 2kg de Biotex bleu et j'ai reçu 1 paquet pour 19,99€.
Publicité mensongère et pas sérieux.
Même pas moyen de discuter soit disant une erreur de internet (4 paquets en photo et écrit noir sur blanc 4 x 2kg)
Site à éviter à tout le monde.
FAITES ATTENTION : ARNAQUE.

14. september 2022

The worst thing

The worst thing that happens is when you buy something and discover that it has expired two years ago and you try to communicate with the seller and he does not respond to you as if you were sending no body.
I bought 4 Claire shampoos from their site and 4 expired two years ago and it is not written on my emails, on the phone, or on WhatsApp.
They are bad and do not deserve thanks

3. mai 2022

Ontevreden klant!

Dhr. Jan Rabel 06-18969225 heeft willens en wetens Dettol handzeep No-Touch (10 stuks, per stuk €3,49) uit 2013 laten bezorgen en dat voor de volle pond! Zeep is nu aan het schimmelen. Totale bedrag van €35,- weggegooid geld! Koop nooit bij Bonkey.nl!

21. april 2022

Parfaiiiit

Parfaiiiit! J'ai passé une assez grosse commande hier (vendredi 19/11/21 vers 11h) et j'ai été livré aujourd'hui (samedi 20/11/21). Lorsque j'ai vu les 8eur de frais de livraison (pour les commandes de moins de 100eur) je ralais un peu mais j'ai été plus que surprise lorsque j'ai vu qu'EN MOINS DE 24H J'AI ÉTÉ LIVRÉ 🤩😁💁🏽‍♀️💁🏽‍♀️😏 !!!!!!! Nos livraisons nationales (belges et/ou bpost et cie) ne sont pas aussi rapide! Merci postnl, merci bonkey 🙌🏽. Emballage parfaitement soigné, produits conforme (produits que l'on ne trouve pas sur notre territoire belge). Bonkey a refait mon week-end 💁🏽‍♀️🤗😏.

20. november 2021

Een goede eerste ervaring .

Mijn bestelling binnen 2 dagen geleverd .
Via track en trace werd ik op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum.

Een goede eerste ervaring .

10. februar 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis