Ze komen de afspraken na ik had gevraagd of het voor wen bepaalde datum kon en dat kwamen ze na ook top verzonden goed verpakt de uitleg is duidelijk en de slabs zijn super
Se hva andre synes
Ik heb 2 kaarten opgestuurd 1 voor te laten graden en de andere voor cross grading en overal ben ik Tevreden met het resultaat. Zeer goeie communicate en betrouwbaar Enige kleine minpunt is dat de... Vis mer
Awesome artlabel and high quality case. They grade under a microscope and not with AI. Customer service is real quick and neat. You can even find your graded cards back in their database!
Wederom hele mooie extended art labels mogen ontvangen op de gegrade slabs. Ontzettend fijn en laagdrempelig contact kunnen hebben over de orders, twee orders op dezelfde dag door Bonfire ontvangen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bonfire Grading is een in Nederland gevestigd bedrijf voor het laten graden alle soort TCG soorten, ongeacht taal. Bij Bonfire Grading heb je jouw kaarten weer retour met 10 werkdagen. Jouw kaarten worden gesloten in een acryl case welke is voorzien van een label waarop je o.a. subgrades en het certificaatnummer kan terug vinden. Het certificaatnummer staat registreert in een eigen database.
Kontaktopplysninger
Postbus 600, 1800AP, Alkmaar, Nederland
- +31648825858
- contact@bonfiregrading.com
- bonfiregrading.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mijn grade to go company
Review
Zeer goeie communicate en betrouwbaar
Enige kleine minpunt is dat de slabs lichter zijn waardoor ze wat minder een premium aanvoelen.
Awesome artlabel and high quality case
Super service gehad en goed geholpen…
Super service gehad en goed geholpen via de service van whatsapp voor vragen.
Top service
Top service, mooie slabs en snel terug! Altijd bereikbaar voor vragen of iets dergelijks.
Erg vriendelijk personeel
Erg vriendelijk personeel, zeer geinteresseerd. Leuke verpakking, alsof je een cadeautje uitpakt. Pakket eerder ontvangen dan verwacht.
Leuk maar niet realistisch
De communicatie verloopt redelijk soepel alleen zijn de cijfers niet heel realistisch… ik heb de eerste keer 4 kaarten laten graden hiervan kreeg ik er een terug met een 6 dit sloeg helemaal nergens op en ik heb hem opgestuurd becket die staan notabene bekend om hun strenge blik … en tot mij grote schrik kreeg ik deze gisteren als een 9 terug 😳
Helaas had ik nog 9 kaarten opgestuurd naar bonfire waarvan de 2 slechtste een 10 kregen en veder varieert het van 7.5 tot 8.5 en nog 1x9.5 …
Deze kaarten waren pack fresh… ik geef kleine grading services graag een kans of 2 maar het voelt alsof ze niet eens kijken naar de kaarten … ik zal wederom moeten cracken en elders op moeten sturen .. duur les geld zeg maar ! Dus ben bedacht!
Wel zijn het redelijk leuke slabs … dat maakt het weer extra jammer !
Ik kon niet meer reageren op jullie reactie dus dan maar even zo … ik heb hem meteen dezelfde dag opgestuurd en bij hun is 20 business days ook weer retour… waarom zou ik dit verzinnen?
Zit lang genoeg in de handel om te weten hoe het in elkaar steekt … er heerst een taboe op bedrijfjes zoals jullie … wij proberen dat te door breken door iets wat minder winst te maken en de slabs te pushen … ik heb wel 100de kaarten bij bvb global laten graden maar die zijn net weer een paar stappen verder… het is geen afkraken want de labels zijn echt leuk en uniek en iedereen die zijn eigen verzameling wil graden zou ik jullie zeker bij aanraden maar voor de handel zeer zeker niet

Svar fra Bonfire Grading
Goed bereikbaar als je vragen hebt
Goed bereikbaar als je vragen hebt. En je krijgt je kaart snel terug

Nette afhandeling
Nette afhandeling, super netjes verpakt. Goed geholpen bij het aannemen van de kaart, dit was op een beurs.

Svar fra Bonfire Grading
Bonfire grading gaf mij duidelijke…
Bonfire grading gaf mij duidelijke antwoorden op de vragen die ik had. De kaarten waren binnen het gestelde termijn weer op te halen en de cases met art label zien er top uit

Great experience
The grading was quite quick. I received an email when they recieved my cards. That was reassuring. I opted for the sub grades as well. I recommend it. They make the grades very tranparent. The cards came back in a very safely packed box. But my favorite thing is the extended artwork.
Ik heb nu reeds 3 keer kaartjes laten graden…
Ik heb nu reeds 3 keer kaartjes laten graden bij Bonfire en 3 keer ben ik super blij geweest met het resultaat.
Bonfire heeft prachtige extended art labels, een zeer schappelijke retourtijd voor je kaartjes en ook zeer schappelijke prijzen.
Daarnaast zijn ze ook zeer consistent in het graden! Daar kan PSA nog wat van leren…
Beetje bij beetje zijn ze hun plaatsje in de markt aan het veroveren en stijgen ze in populariteit.
Ik ben enorm tevreden en ga hier voortaan altijd mijn kaartjes laten graden.
De boodschap is dus: laat je kaartjes bij Bonfire graden 🙌🏻

Ja toppie snelle levering
Goede card grading
De ervaring met Bonfire was goed.
Het hele proces ging soepel en ook goede en snelle reacties via de WhatsApp met vragen.
Zou voor mijn volgende keer zeker weer gebruiken.
Misschien zouden ze al van te voren het resultaat kunnen laten weten, ik weet dat sommige mensen liever de ervaring hebben.
Maar wellicht is het een optie om te kiezen dat the het cijfer / resultaat hebt van te voren.
Maar dat is persoonlijk.
Combi-order en mooie labels
Wederom hele mooie extended art labels mogen ontvangen op de gegrade slabs.
Ontzettend fijn en laagdrempelig contact kunnen hebben over de orders, twee orders op dezelfde dag door Bonfire ontvangen door lange doorloop bij PostNL. Deze waren zonder problemen te combineren zodat ik alles in 1 zending kon ontvangen weer.
Ook nu weer; de volgende orders zijn onderweg 😄
Keurige grading!
Service was super! Kaart was ook vrij snel weer terug! Cijfer was ook mooi!
Alleen vond ik de extended art bij deze kaart bijzonder lelijk, de kleuren vloeken letterlijk op elkaar. Dat is ook gewoon een beetje pech hebben want ze hebben zat prachtige extended arts gemaakt! Alsnog raad ik iedereen dit bedrijf aan!

Svar fra Bonfire Grading
Super grading met fantastische art label!
We hebben een aantal kaarten laten graden bij Bonfire Grading, als eerst wat een topbedrijf met kundige en super lieve mensen! Naast dat de kaarten snel retour worden gestuurd worden deze ook nog eens voorzien van een speciale 'art label' in de style van de kaart. Dit maakt het echt af! Daarnaast worden de kaarten goed verpakt retour gestuurd en netjes ingepakt. Echt een cadeautje om uit te pakken! We gaan zeker meer kaarten laten graden bij Bonfire!!

Top ervaring!
Deze mensen zijn zo ontzettend lief en doen dit met passie. Ze maken prachtige artlabels. Ze zijn erg betrokken, makkelijk in contact en je kaarten zijn super snel terug. Echte aanrader.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.