Byggesjusk af 1 klasse. Ikke nok med al den byggesjusk er Bonava ikke til AT kommunikere med,det eneste sprog de kan forstå er er en advokat. Så det kan i se frem til kære bonava,Det kan ikke være... Vis mer
Se hva andre synes
Vi mangler at få udbedret et punkt fra vores 5 års gennemsyn. Har skrevet flere gange til Bonava for at få en status, men vender aldrig tilbage. Næste skridt er en advokat. Nu er Bonava endelig ven... Vis mer
Selskapet har svart
Christian vores mægler har været sød og behjælpsom hele vejen fra start til køb. Han har svaret os hurtigt og guidet og godt igennem købet. Da vi modtog huset fik vi en fin opstarts pakke og hus... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Gyngemose Parkvej 50, 2860, Søborg, Danmark
- 7230 1049
- info@bonava.dk
- bonava.dk
Byggesjusk af 1 klasse
Byggesjusk af 1 klasse. Ikke nok med al den byggesjusk er Bonava ikke til
AT kommunikere med,det eneste sprog de kan forstå er er en advokat. Så det kan i se frem til kære bonava,Det kan ikke være rigtigt man ska bruge en advokat til at få udbredt alle de fejl der . U professionelt firma med arrogante medarbejder
Uprofessionelt
Vi købte et rækkehus af Bonava i 2020. Som udgangspunkt var vi meget tilfredse med huset. Ved indflytning udarbejdede vi en liste med fejl og mangler, der skulle udbedres. Desværre er der flere af disse fejl stadig ikke udbedret her to år efter indflytningen. Den værste fejl er fugt i ydermuren. En fejl som Bonava skriftligt har anerkendt. Men på trods af adskillige henvendelser fra vores siden har de intet gjort. Og nu er de begyndt at ignorere vores beskeder. Det er utroligt uprofessionel og helt uacceptabelt.
Kan DESVÆRRE ikke gi' minusstjerner
Kan DESVÆRRE ikke gi' minusstjerner, for så havde de fået det.
Sikke et UFORSKAMMET ringe firma og byggeledelse. Er man heldig, så er 50% af tingene i orden...
Fejl og mangler som skal ordnes er som at vinde i Lotto. Det er for de få, der lige vinder den uge/måned/år.
Nu er denne anmeldelse skrevet for en anden der ikke selv magter at spekulere mere på Bonava. Men de skal være glade for det ikke er MIT hus...!!!
Nu forlader de DK, og jeg kan ikke lade være med at føle med de mange ejere af boliger fra Bonava der ALDRIG får deres fejl og mangler rettet...
Gad vide hvorfor de nu skrider fra det hele.. Deres årsag, som de har skrevet, er total rygsvømning og unyttig viden.
Føj...!!!
Byggeri med store fejl
Købte lejlighed ved projektsalg for 3 år siden.
Det viser sig at Bonava, eller de af dem hyrede under entreprenører, ikke har formået at udføre tilstrækkelig kvalitetssikring af konstruktionen af ventilationsanlægget i 2 blokke. Dette har medført store gener for beboere i visse lejligheder, hvori udbedring skal foregå. Genhusning x 3, støjgener ved arbejdets udførelse, ikke fungerende ventilation m.m.
Det er et gennemgående billede at Bonava i processen med at finde en løsning praktiserer at holde beboerne hen med snak, ansætter udygtige håndværkere og endvidere har stor udskiftning i gruppen af byggeledere, tilsynsførende m.v. Med forsinkelser og manglende opdateringer til følge. De pågældende udviser manglende overblik og dårlig dømmekraft. Vi har måttet hente hjælp hos en uvildig byggesagkyndig, og havde det ikke været for hans indsats var vi blevet taget i r….
Projektet er stadig ikke færdigt, og der påpeges fortsat fejl i udbedringerne. Bonava har for nyligt meddelt at de forlader Danmark som bygherrer. Godt det samme!
Pas på, pas på
Kan ikke anbefales, fejl og mangler som Ikke blevet lavet endnu fra 1 års gennemgang, har boet i huset i godt 3 år.
Ingen kvalitet sikring og skiftende byggeherre og medarbejdere.
Er total utilfreds.
Drabæk huse
Køber aldrig hus af Bonava igen
Vi købte hus hos Bonava i Drabæk Huse i Allerød.
1½ år senere efter fejl og mangel gennemgang er der stadig ingen udbedringer. Hele deres projektledelse sejler. Massere af undskyldninger og søforklaringer. Det er bare ikke godt nok. Jeg er glad for de ikke skulle lave min bil, det ville trods alt være lang tid at ens bil stod på værksted 1½ år;)
Generel er byggekvaliteten rigtig lav. Det går stærk i højkonjunktur, men desværre er der mangel på kvalitetssikring. Vores nybyggede hus lyder som et gammelt hus, når det blæser, det knirker og knager i hele bygningen. Ligeledes knirker gulvet også helt vildt, og gir sig flere steder. Listen over udbedringer er lang, der sker bare ingen ting.
Vi er 78 i grundejerforeningen, der alle er ejere af et Bonava hus. De fejl og mangler jeg refererer til er småting...
Kan desværre ikke give 0 stjerner, så de får en.
Vill jeg anbefale eller købe af Bonava? NEJ.
Jeg tror ikke der nogen som ville læse min fulde anmeldelse af bonava med alle de kritik punkter jeg har om dem... Kort sagt er de en af de firmaer som pludselig ikke er så god i kontakten når de har fået deres penge. og når man endelig opnår kontakt skylder de altid skylden videre på de firmaer som de samarbejder med i forbindelsen med udbedringer i boligen.
Denne oplevelse er baseret på køb af lejelighed (nybyg, kun 3 år gammelt) samt resten af lejelighedskomplekset hvor der har utroligt mange komplikationer inkl. en vandskade fra 3. Etage og ned, som har taget halvanden års tid at komme af med, grundet ovennævnte. Vi er dog ikke kommet af med den endnu, spartlerne og maleren har gjort et dårligt stykke arbejde i alle lejeligheder så det skal gøres om..
Jeg anbefaler bonava hvis du gerne vil have en fin lejelighed, men til mange penge og med en masse komplikationer toppet med dårlig service.
Kan godt anbefales
Da vi modtog huset fik vi en fin opstarts pakke og huset fra nyligt rengjort og malet.'
Efter indflytning har det været nogle små problemer med huset, men det har Bonava taget sig fint af. Og Christian kom sågar forbi med den manglende køkken hylde :)
Vi giver en stor anbefaling ud fra vores virkelig gode oplevelse med Bonava.
Vi er lige flyttet ind i vores dejlige bolig i Værløse. Vi har været super glade hele vejen igennem, fra køb , mens boligen stadig var uopført, til aflevering her for en uges tid siden. Vi er blevet opdateret løbende om byggeri, inviteret til flere gange til at se byggeriet og har følt os vildt godt behandlet af alle vi har været i kontakt med, lige fra ejendomsmægler Christian, Charlotte ved valg af løsninger ( som endda stod til rådighed sent om aftenen da vi var Canada), kontakt med helt utroligt søde håndværkere og andre, - til afleveringsfasen, hvor man er lidt nervøs for at få øje på evt. fejl. Her var Bonavas Zheer og Jacob meget kompetente, søde, sjove og mere kritiske til at finde de småting, der var, end vores medbragte byggesagkyndige ( somer dygtig:-). Fejl, der blevet fundet ved mangelgennemgang, blev udbedret med det samme. Og vi tænker at det helt utroligt høje serviceniveau fortsætter, hvis der skulle blive behov for det. Så store smil og en stor anbefaling fra os, vi har virkelige haft en god oplevelse hele vejen igennem, langt ud over hvad vi ville forvente.
Hurtig og god service
Fejl i galvanisering på blandingsbatteri og en beskadiget vinduesramme i vores nye lejlighed blev afhjulpet super hurtigt af meget venlige håndværkere. Tusind tak til Awatif El-Ghazi for en virkelig god service!
Supere glad!
Supere glad!!
Jeg vil sige til hele holdet fra Bonova. Jeg synes, de gjorde et meget godt stykke arbejde med lejligheden, især en tid som COVID-19. Jeg tror, jeg kan sige, at alle var bekymrede for, at de måske ikke sluttede til tiden, men de holdt der ord. Det eneste, de har brug for at forbedre, er kommunikationen.
Men jeg vil mest gerne takke Samer Ali Farhat og Awatif El-Ghazi, fordi de har været meget god service og ærlige og meget hjælpsomme. Når der har været misforståelse med min flytning dato, har de kun været servicemindede og hjælpsomme. Jeg kan virkelig godt lide, hvordan den måde, de har været gode over for mig :)
Rigtig god information og service
Pas på, pas på
Vi er 4 blokke beliggende i Glostrup med samme oplevelser. Søde og flinke, indtil ting skal laves. Jeg har næsten boet her 2 år og ting fra 1 års gennemgangen er ikke lavet endnu. Ventilationssystemet går grassat adskillige gange om måneden og står og suger al varmen ud på fuld tryk indtil en beboer må gå ned i fyrrummet og nulstille det. Emhætten suger knapt nok til at kunne holde et stykke køkkenrulle op, men til gengæld kan vi lugte røg suget ud fra andre beboeres ventilation, selvom vi er ikke-rygere. I bestyrelsen får frække svar om at de ikke ønsker at besvare spørgsmål omkring at vores varmeregning er væsentlig større i en helt nybygget lejlighed end da vi tidligere boede i et langt større hus. Vores altandør skraber imod altangulvet og de hatr sagt at de vil fixe det men intet gjort. Jeg tvivler på at de overlever. Pas på med køb med mindre at der tilbageholdes et større beløb indtil alt er fixet.
PS Når det er sagt så er huset ikke så dårligt endda. De har lavet et rimeligt pænt stykke arbejde og gav os god service i starten, men de prøver bare at løbe fra de fejl der nu er tilbage. Og det er synd for ellers kunne de få mange flotte anmeldeser på trustpilot.
Høj kvalitet og god service
Har nu boet i mit nybyggede rækkehus i Vedbæk i godt otte måneder og er bare super tilfreds med Bonavas høje byggekvalitet og med min oplevelse af deres hjælpsomhed og kundeservice ligefra første fremvisning, over købet og overtagelsen, til nu hvor diverse fejl og småmangler bliver udbedret. Eftersom jeg købte boligen da den var færdigbygget har jeg nok ikke haft helt samme prøvelser som nogle af mine naboer, der købte på projektstadie; og eftersom jeg tidligere har boet i ældre huse er jeg måske også bare glad for noget som er så nyt og fint, som det jeg nu bor i. Men uanset hvad så er mit indtryk at Bonava har ganske høje krav til kvaliteten af deres boliger og til de omgivelser som boligerne ligger i, hvormed vi beboere er hjulpet et stykke af vejen til at skabe det gode naboskab, som er en af firmaets kerneværdier.
Se så at komme igang!
Måtte desværre for noget tid siden slette min anmeldelse med 5*, og efter en længere tænkepause, så kan Bonava nu få 1*! Jeg har boet her i 3 år, og senest blev fliserne på badeværelset konstateret skrukke. Og sikken et mareridt det startede, som jeg nu på 3. uge i processen simpelthen ikke har ENERGIEN til at starte med at beskrive, så skal beskeden herfra og til Bonava lyde: "Se så at få færdiggjort mit badeværelse!", så jeg kan få mit liv tilbage. Det skulle tage 1 - 1 1/2 uge, så det kunne jo nemt klares i min ferie - NOT! Som en anden bruger så fint har skrevet og som jeg vil benytte mig af at kopiere hér: Når jeg har fået den vare, jeg har betalt for, så sletter jeg min anmeldelse. Se så at komme igang!
Think Twice
Overvejer du at købe en bolig af Bonava, skal du tage med i dine betragtninger, at det kan blive en oplevelse, der er langt fra reklamen på TV.
Jeg sidder i bestyrelsen for nyopført byggeri og har gennem 3 år kæmpet med Bonava for at komme alle former for tekniske fejl fra fejltinglysning, indtrængende vand, forkert monteret el, underdimentioneret varmeveksler, blinde alarmer på ventilation, osv. osv.
Kommunikationen med Bonava har været utrolig træg og det skyldes alene en udholdende bestyrelse, at fejlene er blevet udbedret.
Fejl er forventelige i nyt byggeri, men jeg havde en helt anden positiv forventning til Bonavas tilgang og håndtering, der var professionel og imødekommende til og med datoen for betaling for boligen.
...
Jeg får nu tak for min 'feedback' på dette indslag.
'Sagen' vedrører hele perioden siden indflytning, og det virker derfor lidt malplaceret med din kommentar, Mads. Kundeservice svarer ikke trods gentagne henvendelser.

Svar fra Bonava
Pas på!
Dårlige håndværkere, uprofessionel projektledelse, dårlig kommunikation, billige materialer, brudte aftaler. Det er BONAVA.
Useriøs kundeservice efter indflytning
Vores indryk er, at Bonava er en professionel virksomhed når det handler om boligkøb. Vi har købt Bonavas rækkehus og er glade med vores købsoplevelse. Vi er tilfreds med vores hus.
Det er helt anderledes når det handler om bygningsfejl og mangler der skyldes af Bonava. Jeg skal som regel sende en masse beskeder og ringe rigtig mange gange til at få noget fikset. I de fleste tilfælde, når det lykkes, får jeg det samme svar fra Bonava: vi kigger på problemet i morgen. Der går mange uger og i værste tilfælde måneder indtil de kigger på det for alvor.
Mit indtryk er, at Bonavas ansvarlige er simpelthen ikke dygtige nok til at håndtere problemer i stort antal af huse efter salg (70+ huse i vores boligforening). Deres medarbejder kommer på ubestemt tidspunkt til at kigge på et problem, noterer noget på et stykke papir og glemmer tingene med det samme. Og så skal jeg gå til dem og påminde om os igen og igen. Det er utroligt svært at aftale noget, især når noget skal planlægges. Jeg synes, det er bare uprofessionelt.
Super service på Kystengen
Når vi læser negative anmeldelser på andre byggerier undres vi. Enten har vi været heldige med bygge-teamet på Kystengen i Køge eller også har Bonava højnet kvaliteten siden de dårlige anmeldelser.
På Kystengen har kvaliteten været i top og super service fra John Borella og Jacob Ridderholm og det øvrige team. Når vi køber en projekt-bolig er der altid usikkerhed med, om boligen der afleveres vil leve op til det forventede, men på Kystengen har vi oplevet god finish og super service.
Vivi & Thyge
Tak til Bonava for at gøre mit køb af…
Tak til Bonava for at gøre mit køb af lejlighed så let. Det er en stor beslutning som ene-køber. De småting der har været af fejl og mangler i min lejlighed, er blevet udbedret med det samme. Særlig tak til John for hjælpen med at skifte p-plads i kælderen ☺️
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.