Stor ros herfra. God pris og lynhurtig udførelse af energirapport 💪🏻 Var virkelig presset på tid. Jacob løste opgaven, før flere af de store firmaer overhovedet har svaret tilbage på min for... Vis mer
Selskapet har svart
Jacob kom få dage efter vores henvendelse - til den aftalte tid. Vi fik en god oplevelse af besøget, med et kort resume af alle iagttagelser. Rapporterne blev tilsendt få dage efter besøget, og de... Vis mer
Selskapet har svart
Hurtig hjælp med Tilstands- og Elrapport, tilpasset efter min tidsramme. Og til en god pris. Kan klart anbefale.
Vi har korte leveringstider på Tilstandsrapport, Energimærke og EL-rapport – bestil dine rapporter hos os idag. Vi udfører bl.a.: Tilstandsrapport Energimærke Stort energimærke EL-eftersyn MERE END 30 ÅRS ERFARING Indehaver af Boligstand, Jacob Hansen, har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen som både tømrer, bygningskonstruktør og beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent. Jacob har via den årlange erfaring fra byggepladser, arkitetrådgivningsbranchen og de seneste fem år som bygningssagkyndig og energikonsulent opnået en bred viden og erfaring, som han anvender i det daglige arbejde med udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærkninger af bygninger. Vores mål er at udarbejde retvisende og uvildige rapporter til gavn for både køber og sælger til den aftalte tid og pris.
Nylandsalle 4, 8700, Horsens, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hurtig og høflig betjening, Konkurrence dygtig pris. Kan klart anbefales.
Lynhurtig udført, og får energimærkning før end aftalt!
Kan anbefales!!
Hurtig tilbagemelding og ekspedering. Jacob er et flinkt og fornuftigt menneske :-)
Fik kontakt til firmaet mandag og torsdag havde vi rapporten. Det er vi meget tilfredse med. Hertil kommer at al kommunikation var meget tilfredsstillende.
Hurtigt og effektivt. Top klasse til god pris.

Svar fra Boligstand ApS
Meget tilfreds, udført professionelt, tak.
Fin dialog. Kom som aftalt. Hurtige til at sende rapporter. God pris
Vi skulle have et nyt energimærke til vores hus, og fandt boligststand på nettet. Prisen på et energimærke var i den billige ende. Vi bestilte opgaven og Jacob Kim forbi et par dage senere og dagen efter var rapporten klar. Hurtig og effektiv service, klart anbefalet jer fra.
Processen var let, det var hurtigt, og god service.
Boligstand fandt hurtigt en tid til Energimærkebesigtigelse, kom til aftalt tid og var hurtige til at udarbejde mærket efterfølgende. Det betyder noget når man er ved at sætte ejendom til salg.
Jeg vil benytte Boligstand en anden gang hvis jeg får brug for nogle af deres ydelser.
Havde Boligstand til at lave Energiattest.
Virkelig en fornøjelse at se vor effektivt det kan laves.
Alt er lavet som aftalt , og til den aftalte pris.
Kan varmt anbefales.

Svar fra Boligstand ApS
Fandt firmaet på nettet, da jeg selv har solgt mit hus.
Fleksibel og hurtig betjening.
God forklaring og gennemgang.
Fik tilsendt færdige rapporter dagen efter inden middag.

Svar fra Boligstand ApS
God oplevelse fra start til slut med god rådgivning.

Gode priser
Hurtigt service.
Lige til at gå til.

Svar fra Boligstand ApS
Alt har bare været ubeskrivelig godt. Det er sjældent man oplever så god service. Jeg opsøgte Boligstand på en hellidag efterfulgt af en weekend, og om mandagen fik jeg mine rapporter tilsendt. Helt kanon service, og jeg kan bestemt anbefale dem til andre.

Svar fra Boligstand ApS
Eftersynet blev lavet på aftalt dag og tidspunkt,
samt rapport var modtaget næste morgen.
Kan kun anbefales.
Fik vi vurderet energimærke på vores hus. Skal fortsætte med el. og tilstand rapporter. Nemt, hurtigt, professionelt.
Kun bedste anbefalinger herfra.

Svar fra Boligstand ApS
Jacob fra Boligstand ApS var i stand til at rykke hurtigt ud på et ønske fra vores side. Han gennemførte eftersynet dagen efter jeg havde ringet første gang til ham. Konkurrencedygtig pris. Vi havde rapporten samme dag.

Svar fra Boligstand ApS
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.