Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kobo e reader gekocht voor €200. Er zat een proefabonnement bij voor gratis 30 dgn. Ik wilde mijn e reader in gebruik nemen en de 30 dagen gratis activeren, blijkt dit 14dgn te zijn. Na contact met Bo... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Product gekocht en betaald. Geld is van mijn rekening gegaan, maar ik kreeg wel een melding van bol.be dat de betaling was mislukt. Bol.com beweert dat in dergelijke situatie het geld binnen de 5 da... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altijd zeer goed! Snelle levering, goede service, gunstige prijzen, alles te bestellen. Ben zeer tevreden met gratis bezorging hele jaar door, met éénmalig klein bedragje Select!! Ik vind Bol.com zeke... Vis mer

1,7

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestel je cadeau’s hier niet

Het pakket is de dag erna geleverd. Vrijwel nooit gedoe met bol.com wat niet wordt gecommuniceerd van te voren. Echter nu een cadeautje besteld, waar geen extra doos omheen zat. Nu heeft de bezorgdienst dus hun label op de doos van het artikel zelf moeten plakken. Dit label gaat er niet zonder scheuren en schade af. Ik kan zo dit cadeau niet geven…. Vanuit de klantenservice krijg je dan bericht dat dit is omdat de doos stevig genoeg is voor transport. Maar hier denken ze natuurlijk niet over na. Ook geen oplossingen aanbieden, behalve retourneren en hopen op een wonder dat er nu wel een doos omheen zit. Nu heb ik dus een cadeau wat ik niet kan geven. Echt belachelijk, volgende keer bestel ik ergens waar ze wel na kunnen denken.

5. juni 2025

Opgelicht via Bol.com

Een bestelling geplaatst via bol.com nadat ik het product ontvangen heb, heb ik deze gelijk teruggestuurd. 5 minuten na afgeven bij PostNL kreeg ik de melding dat de retour is geweigerd omdat deze niet aan de voorwaarden voldoet. Hierna heb ik gelijk contact opgenomen met bol.com en de medewerker verzekerde mij dat het waarschijnlijk om een fout gaat. Een week later hoorde ik nog steeds niks. Na contact op te nemen met bol.com is er contact opgenomen met de verkoper en deze heeft weer de retour geweigerd. Dus wat ik dacht is een oplichter. Vooral omdat deze de naam gebruikt van een bedrijf die niks verkoopt op bol.com. ook dit bedrijf heeft een klacht ingediend bij bol.com van identiteitsfraude, maar bol.com doet niks. Ik krijg mijn geld niet terug en de oplichter kan rustig zijn gang gaan.

26. mai 2025

Post Nl verpest het voor Bol

Zoek aub een andere firma om je pakjes te bezorgen.
Het lijkt erop dat de chauffeur van Post Nl mijn pakjes thuis niet meer wil leveren en ze gewoon bijhoudt op de eerste dag en afgeeft op het afhaalpunt de tweede dag.

31. mai 2025

Asociale bezorging door DHL

Op zich ben ik alrijd een tevreden klant bij Bol.com maar man man wat een asociaal bedrijf is DHL. Chauffeurs van DHL blijven pakket voor de deur leggen als ik er niet ben en zijn te lui om het bij de buren af te geven. Net een pakket met een duur verjaardagscadeau voor mijn vader voor de deur gelegd terwijl het regent. Laatst heb ik voor mijn buurvrouw ook een verregend pakket voor haar voordeur weggehaald. En als ik een chauffeur erop aanspreek, hetgeen ik keer op keer doe, dan wordt er verbaasd gereageerd alsof dit de gewoonste zaak van de wereld is. Ik begin dit zat te worden en ga ook een klacht bij DHL indienen. Met Bol.com heb ik hier in het verleden ook vaker over gesproken maar er wordt niets mee gedaan.

27. mai 2025

Fausse promotion

En général, très bien mais nous avons commandé 2 articles ou les deux sont annoncés 2+1 gratuits. Nous commandons donc deux pièces de chaque sinon le prix est automatiquement augmenté. A la livraison, pas d’articles gratuits présents. Nous les contactons et pour un des articles, ils refusent de nous l’envoyer en répondant : J'ai vérifié la commande et malheureusement votre commande ne remplit pas les conditions de la promotion. Si vous souhaitez toujours recevoir le troisième article, vous pouvez renvoyer votre commande.
Actuellement, l’article est toujours en 2+1 gratuit sur le site ! Nous parlons d’une pièce à 10€. Alors bonne expérience en général mais incompréhension pour cette commande.

23. mai 2025

Zeer teleurstellende service.

Na jarenlange aankopen (zowel zakelijk als privé) ben ik volledig afgehaakt. Klacht over een defect product werd traag en onpersoonlijk afgehandeld, zonder excuses of verantwoordelijkheid. Uiteindelijk zelf achter alles aan moeten gaan. Klantenservice liet het volledig afweten. Inmiddels mijn accounts verwijderd. Nooit meer bol.com.

24. mai 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik heb een snellader gekocht via…

Ik heb een snellader gekocht via bol.com een maand geleden en amper gebruikt nu werkt die adapter al niet meer en vraag voor een nieuwe of geld terug...zeggen heeft geen garantie maar das toch een electro artikel die hebben toch 2 j wettelijk garantie ..
Drol producten verkoper ze

slechte service

2 artikelen besteld voor levering op dezelfde dag. Er extra voor betaald. 's avonds een half uur bezig geweest om in plaats van de domme Billie een mens aan de telefoon te krijgen. Kon pas 5 dagen later een klacht noteren...
Artikelen 2 dagen later bezorgd.
Vandaag weer een half uur bezig om mijn extra betaalde geld terug te krijgen. Kan niet!!!
De medewerkster kan niet doorverbinden en alleen een cadeaubon maken.

Moraal;
nooit meer vooraf betalen bij Bol

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nog nooit eerder zoveel problemen…

Nog nooit eerder zoveel problemen gehad.
Een aantal pakketjes besteld voor een behoorlijk bedrag, maar één incompleet en één nooit aangekomen. Heel gedoe geweest, ze laten je zelf telkens contact opnemen met de andere partijen en wordt zo van het kastje naar de muur gestuurd. Klant is koning is niet meer van deze tijd, de klant mag het zelf uitvogelen en maar hopen dat je je geld terug krijgt aan het einde van het liedje.

Didn’t accept the retour

Didn’t accept the retour because the article was not in the parcel. To resolve this I was recommended TO PUT THE ARTICLE INTO THE PARCEL. No shit! I did that. How about you check security cameras at your retour department?
This NEVER happens to me so it was stolen in transit (bpost) or at bol itself. Can be easily done with a small product like earphones. Also the reason was not available in my account so I had to call. Will never order here again.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

zowel de derde verkoper als de Direktie van Bol.com doen aan = kontraktbreuk , beiden zijn onbetrouwbaar .

ik had enkele weken geleden een slaapkussen gekocht , met een belofte door de derde verkoper voor 30 dagen proefperiode, na 3 ongeveer weken het slaapkussen = terguggestuurd , maar derde verkoper weigert terug te betalen , zogezegd omdat = de hoes = vies en vuil was , maar fel overdreven = gewoonweg een uitvlucht om niet te willen terugbetalen , de Direktie van Bol.com = laat nog steeds niet van zich horen ??? zowel de derde verkoper al bol.com doen hier aan kontrakt-breuk , indien morgen = 16 05 2025 = geen reaktie van de Direktie van Bol.com , zal ik volgende week maandag kontakt nemen met de Juridische Dienst van TEST AANKOOP & van de ECC /// ik heb alle items , zo'n 30-tal , verwijderd van mijn verlanglijst , Bol.com houdt de gek met zijn goeie klanten ( ???? )

15. mai 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

De laatste tijd zijn de levertijden van…

De laatste tijd zijn de levertijden van veel verkopers veel langer dan in eerste instantie wordt beweerd.
Of er komt helemaal niets!
Dropshippers, brievenbuspost zonder t&T ... trap er niet in.
Koop alleen nog als Bol zelf de verkoper is!

12. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mijn bestelling kwam niet aan en ik…

Mijn bestelling kwam niet aan en ik probeerde de klantenservice te contacteren maar er liep iets fout. Ik probeerde via mail, er liep weer iets mis, ik probeerde te chatten en werd abrupt afgebroken, ik belde en het telefoonnummer bestaat niet. Het zijn daar echte grapjassen daar bij BOL!

12. mai 2025

Zelf een ster is veel

Zelf een ster is veel . Een stofzuiger gekocht na een jaar is kapot . Na paar keer mailen mochten wij de kapotte stofzuiger terug door sturen en na 2 maanden hebben wij nog niks er over gehoord en blijkbaar dat ons stofzuiger ergens verdwenen en bol reageert niet meer op mijn e-mail.

10. mai 2025

LG wasmachine

LG wasmachine gekocht via bol.com op 7/01/2023.Er zijn 4 reparaties geweest in 2 jaar onder garantie.Nu ongeveer 15 dagen geleden is de motor kapot( verbrand) terug reparatie aangevraagd omdat er 10 garantie op de wasmachine ging voor de motor.Na heen en weer mailen zeggen ze dat ik voorrijkosten en dergelijke moet betalen voor een bedrag van 260,10€.Natuurlijk niet aanvaard en een nieuwe gekocht geen LG meer voor wasmachine.De plakkers met 10 jaar garantie zijn niet waar want je moet het op een andere manier betalen.

8. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Quofi via Bol.com levert niet wat men belooft.

Via Bol.com een Dewalt product gekocht bij Quofi. Volgens advertentie met 29 accessoires. Echter bij levering maar 12 accessoires. Oplossing : we gaan de advertentie wijzigen. Ik weet het niet maar dit riekt naar misleiding en oplichting.Jammer.

7. mai 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv