Waarom bellen jullie 3 keer achter elkaar? Werd zojuist 3x achter elkaar door een nummer gebeld...alsof het zo dringend is. Na de eerste keer aangeven dat ik geen interesse meer heb, aangegeven 3... Vis mer
Bol Masters
Se hva andre synes
Super dankbaar voor de begeleiding! Professioneel, inspirerend en echt top in wat ze doen... jarenlange ervaring dus dat is geweldig om van hun te leren (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️) Fantastische coach! Helpt je... Vis mer
Als enthousiaste klant van bolmasters kan ik met vertrouwen zeggen dat hun service uitstekend is. Hun coaching is van topkwaliteit, altijd beschikbaar voor ondersteuning en begeleiding. Het resultaat... Vis mer
Guylian heeft mij super geholpen met mijn bedrijf en met verkopen op bol.com. Heel duidelijke uitleg en altijd goede begeleiding. Zeer tevreden!”
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij van Bolmasters zijn een coaching bedrijf gespecialiseerd in het 1:1 coachen tot een succesvol merk op Bol.com. Onze focus ligt vooral op de klantenservice van onze studenten. Iedereen uit onze community is namelijk erg tevreden en te spreken over onze trajecten.
Kontaktopplysninger
Atoomweg 1, 3542AA, Utrecht, Nederland
- 0619635956
- Info@bol-masters.nl
- bol-masters.nl
Waarom bellen jullie 3 keer achter…
Waarom bellen jullie 3 keer achter elkaar?
Na de eerste keer aangeven dat ik geen interesse meer heb, aangegeven 3x achter elkaar bellen vrij intens is...kwam wederom de vraag waarom ik het ebook gedownload heb en of ik nog interesse heb.
NEE! geen interesse en bel aub mensen niet 3x achter elkaar!
Hele fijne begeleiding.
Hele fijne begeleiding.
Voor de hele traject.
Oplichterij!!!
Pas op!!!! Pure oplichterij, reviews zijn fake!! Dit bedrijf komt uit Bermuda!!! Niet Nederland, ze hebben op hun website geen emailadres/telefoonnummer om contact op te nemen. Ben je aangemeld voor email dan kom je er niet vanaf, niet op hun link klikken!!!!
Guylian heeft mij super geholpen met…
PAS OP START DIT NIET !!!!!
PAS OP START DIT NIET !!!!!
Ik ben dit gestart aanbetaling van 430 euro gedaan eerste call gehad en toen appte ik guylian om mijn herroeping recht in te zetten en mijn terugbetaling wilde aangezien je op alle online aankopen, services & diensten gebruikt of ongebruikt recht heb op herroeping en terug betaling hier reageerde hij op met je hebt de dienst gebruik en je wilt je geld terug voor iets wat je hebt gebruikt dat kan niet (ps de rede dat ik wou herroeping is het feit dat dit een heel duur grapje zou worden en er werdt verwacht dat je op Alibaba ging inkopen)
Verder is guylian een oplichter en kwam niet vriendelijk over op de call
Door dit verhaal besloot ik contact op te nemen met bolmasters op Instagram en dit leek een netjes gesprek totdat ze zeiden dat ik het met hem moest oppakken dit heb ik nogmaals gedaan en toen werdt er gezegd “Bespreek het met Guylian. Ik hoor wel wat eruit is gekomen” hierop heb toen geantwoord en kort gezegd dat hij terugbetaling weigerde en dat ik graag hoor hoe we dit gaan oplossen zei hebben dit gezien en hebben toen hun hele Instagram account verwijderd
Hele eerlijke en aardige gozer om door…
Hele eerlijke en aardige gozer om door gecoached te worden. Weet wat die doet en weet hoe hij mij in iedergeval goed kan helpen.
Heeft mij goed op weg geholpen met het…
Heeft mij goed op weg geholpen met het opzetten van een bedrijf en het verkopen op bol.com. Daarnaast heeft hij alles duidelijk uitgelegd en geeft hij veel begeleiding door het hele proces.
Super dankbaar voor de begeleiding
(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)
Fantastische coach! Helpt je echt groeien en motiveert op een bijzondere manier. Echt een aanrader maar alleen als je financiële vrijheid wilt.
T.G
Goed
Tijdje terug begonnen met een traject bij Guylian. Aardige en hele directe gozer, zegt waar het op staat en heeft ervaring verstand van zaken. Voor beginners erg aan te raden wou dat ik het eerder had gedaan.
Top cursus en zeker je geld waard
Top cursus en zeker je geld waard
Top coach
Top coach. Altijd bereikbaar. Expertise.
tot nu toe ben ik goed geholpen..
tot nu toe ben ik goed geholpen..
Ben je van plan om iets te beginnen zijn
bol masters zeker een aanrader 💪🏻
Bol Masters
Bol Masters is een geweldige leeromgeving voor het opzetten van je eigen Bol Business. Je wordt vakkundig en behulpzaam begeleid wanneer je dat nodig hebt!
Goede begeleiding van de coach
Goede begeleiding van de coach, en duidelijk afspraken. Je krijgt van begin tot eind begeleiding.
Pas op! Scam
Pas op!! Een en al scam, je kunt niet uitschrijven, website klopt niet, alles klopt niet.
Toffe kerels die je echt helpen om je…
Toffe kerels die je echt helpen om je klaar te stomen!
Topservice
Topservice met goede uitleg en de coach begeleid je helemaal van a tot z.
Dikke aanrader om met Bolmasters aan de slag te gaan
Pas geleden gestart bij bolmasters met Guylian als coach.
Tot nu toe ben ik erg tevreden over de manier van communiceren en coaching.
Guylian reageert snel, is erg vriendelijk en open en eerlijk. Wat ik super waardeer!
Ondanks dat we nog maar kort bezig zijn heb ik er vertrouwen in dat dit een succes gaat worden.
Wat ook super fijn is zijn alle opties die hij aanbied naast het coaching traject zodat je gelijk geld kan gaan verdienen tijdens het coaching traject.
Dus een dikke aanrader om met bolmasters aan de slag te gaan.
Ervaring
Top bedrijf wat er voor zorgt dat je zo snel mogelijk je doelen bereikt.
Zeer correcte begeleiding en snelle…
Zeer correcte begeleiding en snelle respons bij vragen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.