Tobbes Kök - bokacatering.se Anmeldelser

1. Matpakkeleverandør
  2. Catering

"Vällagad mat hem till er dörr i en stor del av Sverige. Snabba leveranser från vårt kök i Jönköping Alltid lagat och hanterat med en stor dos omtanke och alltid 100% svenskt kött & kyckling Catering för de flesta tillfällen med leverans till Jönköping, Habo, Mullsjö, Falköping, Tidaholm & Skövde med omnejd."

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Missnöjd tyvärr

Det positiva är att det är trevligt koncept, stora portioner så innan vi testade och såg lådorna skulle jag definitivt get 5/5 men nu när vi smakat är vi allt annat än nöjda. Vi älskar salt i mat och inget vi någonsin klagar på att det är för salt men dessa lådorna gick inte ens att äta upp pågrund av salt mängden. Alla såser är otroligt över saltade. Alla färskpotatisar hade jord på sig då smakade jord med knaster mellan tänderna. Ben bit i kycklingen och senor i kycklingen.

Men positiva efter vi testat, att rårörda lingon, pressgurka. Men trots det blir det bara 2 stjärnor.

27. juli 2026
Logoen til Tobbes Kök - bokacatering.se

Svar fra Tobbes Kök - bokacatering.se

Hej!
Tråkigt du blev besviken på vår mat. Återkom gärna till oss med mer information om vilka rätter du köpt, när & var så kan vi kompensera dig för detta och se vad som gått fel vid tillagningen.

Hälsningar
Tobbes Kök

Dagens lunch hemma

God och vällagad mat. Jag blev glatt överraskad av kvaliteten. Fina råvaror. Exempelvis var lingon verkligen lingon, inte sylt, inte rårörda utan helt enkelt hela bär.

7. november 2025

Väldigt gott och rejäla portioner!

Har under hela hösten njutit av fantastisk god mat från Tobbes kök. Det är smidigt att beställa då man inte prenumererar utan jag anpassar min beställning utifrån hur livet ser ut den kommande veckan. Portionerna är väl tilltagna; jag brukar ibland dela i två och komplettera med en liten sallad. Idag har vi njutit av dillkött; så otroligt gott! Mycket smak av dill. Matlådorna är väldigt prisvärda också med tanke på att de endast innehåller svenskt kött vilket vi uppskattar. Utbudet är klassisk husmanskost och vällagad smakrika matlådor. Har även njutit av smörgåstårtan som också rekommenderas varmt!

8. november 2025

Suveränt!

Otroligt god och vällagad mat av kvalitét!
Uppläggen tjusiga och inbjudande. En fröjd för både ögon och mage.
Ett extra plus för att det är laktosfri mat!!

26. juni 2025