Se hva andre synes
He took care of my requests, and was able to satisfy them all quickly and cordially. Kind, polite and really helpful! Absolutely recommended! I will absolutely return! 100% valid service!
This website i's good for everyone good for student
Originele producten voor een realistische prijs. Volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Snelle en vriendelijke service. Top dus!
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
This website i's good for everyone good for student
Perfecte service
Nike Jordan
Een paar weken geleden heb ik bij Boetkicks de Nike Jordan besteld. Ik hoorde verder niks meer van mijn bestelling dus heb ik een bericht gestuurd via Instagram. Daarna werd mij verteld dat de maat schoenen is uitverkocht. Normaal kan je schoenen niet eens bestellen als ze zijn uitverkocht?! Vervolgens kreeg ik mijn geld teruggestort, ik wilde de schoenen opnieuw gaan bestellen, de maat stond gewoon weer beschikbaar maar met een andere prijs, namelijk 30 euro duurder. Ik gevraagd of ik de schoenen alsnog voor de vorige prijs mocht bestellen maar daar geen reactie meer op gekregen :(
Kortom een hele slechte service!!
Uitstekende service
Uitstekende service! Blij met de aankoop, een echte aanrader!
Komt afspraken na en goede service
Snelle service en top contact
Snelle service en top contact. Op naar het volgende paar!
Alles keurig verpakt en snel verstuurd!
super fijn
super fijne en duidelijke communicatie, alles zoals beloofd en mega snelle levering!
Snelle levering
Snelle levering, mooie schoenen. Gewoon zoals beloofd.
Helemaal top
Helemaal top! Alles zoals afgesproken! 10/10
Helemaal top
Erg fijn bedrijf
Erg fijn bedrijf. Levering was sneller dan verwacht en professionele communicatie. 10/10, zeker aan te raden!
Super goede service en betrouwbaar
Super goede service en betrouwbaar, schoenen waren DS en origineel, snelle verzending en klantvriendelijk
Top site
Top site. Doen wat ze beloven, en top kwaliteit! Aanrader.
Very nice seller
Very nice seller! Easy deal with him
Goed prijs originele producten
Goed nakomen van afspraken
Hele goede service!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.