Het boekenpakket voor mijn zoon van 9 en dochter van 3 waren perfect op maat en vielen hier erg in de smaak! Leuke variatie in boeken, kwalitatieve boeken en voor de kleinste fijne doe-boeken! Zeker e... Vis mer
Se hva andre synes
Heel leuk om elke keer nieuwe boeken volledig op maat van mijn zoontje zijn leeftijd te ontvangen! Goeie variatie aan boeken.
Wij zijn heel tevreden over Boekadoe. Het concept is erg leuk: elke maand ontvangt je kind een verrassingspakket met boeken die zorgvuldig zijn afgestemd op zijn of haar leeftijd. Daardoor krijg je... Vis mer
Positief van de soorten boekjes die geleverd werden. Alleen voor een 1,8 jarige is een knisperboekje niet meer interessant. Enige minpuntje. Overigens wel heel fijn om samen met zoontje het pakje te o... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Leuke boeken voor een leuke prijs
Leuke boeken voor een leuke prijs! Boekjes waar je zelf niet zo snel op zou komen.
Ook een groot voordeel dar je het aan en uit kan zetten per maand
Superleuke boekjes waar onze kleinzoon…
Superleuke boekjes waar onze kleinzoon heel blij mee is. Ben benieuwd naar de volgende...en het is leuk om cadeau te geven.
De 1e keer was al gelijk leuk
De 1e keer was al gelijk leuk. Kijk uit naar de 2e levering.
We hebben nu 1 keer een boekenpakket…
We hebben nu 1 keer een boekenpakket gehad en we vonden het erg leuke boeken! Er zat wel een kleurboek bij, dat had van ons dan niet perse gehoeven. Maar voor de rest enthousiast.
De eerste keer een erg leuk pakket
De eerste keer een leuk pakketje ontvangen. Toen (na enige communicatie) maanden later pas weer een geslaagde bankafschrijving gehad, maar tot op heden nog niks ontvangen. We hebben voor februari en maart betaald en verwachten nog 4 pakketjes thuis. We wachten af en kijken er naar uit.
Heel leuke boeken voor de beide…
Heel leuke boeken voor de beide kindjes! Leuk dat het zowel lees- als werkboekjes waren!
Hele leuke boekjes
Hele leuke boekjes, rijkelijk pakket. Levering naar België liet langer op zich wachten.
Wat een leuk concept
Wat een leuk concept! Mijn zoontje is altijd heel enthousiast als het boekenpakket toekomt. En zo fijn dat we hiermee boekjes redden van de vernietiging.
Leuke boekjes
Leuke boekjes! Enkel de communicatie was niet zo duidelijk.
Fijn concept
Leuke boekjes mogen ontvangen, heel gepast aan de leeftijd van de kindjes
Hele leuke eerste bestelling ontvangen
Hele leuke eerste bestelling ontvangen! Leuke boekjes voor mijn zoontje van 1. Verder ging alles heel soepel en snel met aanmelden en bestellen
Mooie boeken
Mooie boeken, snelle verzending en duidelijke communicatie
Super leuk pakket voor mijn dochter!
Super leuk pakket voor mijn dochter!
Hele mooie boekjes
Hele mooie boekjes.
Kleurboek viel ook goed in de smaak bij onze kleinzoon
Wat een leuk initiatief!
Wat een leuk initiatief!
Wij hebben hele leuke en mooie boekjes mogen ontvangen. Bedankt!
Elke maand weer een verrassing!
Elke maand weer een verrassing. Leuke diversiteit aan boekjes en wordt verstuurd in een mooie envelop. Goede prijskwaliteit verhouding.
Heel tevreden over de boekjes en de…
Heel tevreden over de boekjes en de snelle service!
Leuke boekjes
Leuke boekjes! Helaas was de verpakking open gegaan maar alle boekjes zaten er nog in!
Goed aangesloten aan de leeftijd
Mooi initiatief
Mooi initiatief, boeken redden. Boeken passen bij de belevingswereld van het kind. Nu de eerste box gehad, hele mooie titels met een goed moraal die passend is voor de fase van onze peuter. Een van de boekjes wilt hij graag voorgelezen hebben steeds! Ook vond hij het een cadeautje om uit te pakken!! Het enige minpuntje vond ik dat een van de boeken een kleurboek was, i.p.v. een voorleesboek. Vandaar de 4 sterren.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.