1. Bilmegler

Verkoop je auto snel, veilig en zonder gedoe via bodengo. Na je aanmelding ontvang je biedingen van erkende dealers uit ons netwerk, waarbij je altijd eerlijk en passend bod ontvangt. Wij begeleiden je persoonlijk tijdens het hele proces, van aanmelding tot het ophalen van je auto.

4,4

Enestående

Top afhandeling bodengo

Anderhalf maand via marktplaats geprobeerd mijn Nissan te verkopen. Veel reacties en telefoontjes verder met opdringerige autobedrijven. Ondanks dat ik sceptisch was, toch via jullie geprobeerd en meteen binnen enkele dagen mijn auto verkocht. Geen gezeur ter plekke, gewoon een vlotte afhandeling. Bedankt!

Svar fra bodengo

Bedankt voor je review. Fijn dat het via ons snel en zonder gedoe is gelukt om je auto te verkopen.

Auto snel verkocht via Bodengo.nl

Auto snel verkocht via Bodengo.nl. Zeer nette en behulpzame man aan de lijn gehad die binnen no time een koper bij mij in de buurt heeft gevonden. Ik kon de auto zo langs brengen.

5. mai 2026

Svar fra bodengo

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de verkoop zo snel is gegaan en dat er vlot een koper in de buurt is gevonden. Fijn dat alles zo makkelijk geregeld kon worden.

Snel en correct

Super snel reactie gehad van bodengo.nl . Zeer netjes en behulpzaam te woord gestaan en geholpen bij de verkoop van mijn auto. De koper stond zoals afgesproken vandaag om 10.30 vandaag voor de deur en heeft de auto meegenomen voor het afgesproken bedrag.
Al met al n top bedrijf 👍🏻

Svar fra bodengo

Bedankt voor je review. Fijn dat alles snel en volgens afspraak is verlopen.

Top service!

Bedankt voor de goede service! Auto gisteravond aangemeld en vandaag al een telefoontje gehad met goed nieuws. Zelf de afspraak ingepland met de koper om de auto op te halen.

Svar fra bodengo

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen. We waarderen het vertrouwen en wensen je veel succes verder!

Super goede service!

Super goede service en vriendelijke mensen! Ik ben ontzettend snel geholpen en het was een hele fijne ervaring.

1. mai 2026

Svar fra bodengo

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je zo snel geholpen bent en een fijne ervaring hebt gehad.

Top service

Top service! Heel snel en professioneel geholpen bij de verkoop van mijn auto!

29. april 2026

Svar fra bodengo

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service.

Overweldigd door alle bieders bij de…

Overweldigd door alle bieders bij de verkoop van de auto, voor mij de eerste keer. Via Marktplaats werd ik ook door hen gecontacteerd en volledig ontzorgd bij alle telefoontjes van overige bieders en kreeg een prima tarief hiervoor terug. De auto werd binnen 15 min verkocht. Zeker een aanrader!

17. april 2026

Svar fra bodengo

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn dat we je hebben kunnen ontzorgen en dat de verkoop zo snel is verlopen.

Duidelijk en snelle communicatie

Duidelijk en snelle communicatie, compleet ontzorgd bij het verkopen van onze auto!

17. april 2026

Svar fra bodengo

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles duidelijk en snel is verlopen en dat we je goed hebben kunnen ontzorgen.

Eerlijk bod

Ik heb mijn auto bij twee anderen te koop aangeboden maar hier kreeg ik en het beste bod en ik werd tenminste serieus genomen en kreeg ik een fatsoenlijke persoon aan de lijn die mij echt wilde helpen.

14. april 2026

Svar fra bodengo

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze aanpak en het eerlijke bod zo positief hebt ervaren.

Super snel

Ik ben zeer snel geholpen. Ik had dezelfde dag al een bod en een afspraak voor het ophalen van mijn auto. Dat verbaasde mij wel eerlijk gezegd had niet verwacht dat het zo snel kon gaan. Maar super blij mee geen gedoe.

13. april 2026

Svar fra bodengo

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen.

Prettige ervaring

Fijne ervaring met bodengo.nl. Communicatie is snel en voor mijn gevoel heb ik een goed bod ontvangen. Aanrader!

13. april 2026

Svar fra bodengo

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en het bod.