Nette levering, keurig opde afgesproken tijd. De chauffeur had zich goed voorbereid op levering in mijn smalle éénrichtingstraat.
Se hva andre synes
Het was mogelijk om een gratis sample te bestellen waardoor we zeker wisten dat het grind hetzelfde was als dat we al hadden. Bezorging was fijn. Doordat we kooiaap konden meebestellen (tegen betaling... Vis mer
Levering van 2 BigBags (split en halfverharding). Chauffeurs zijn welwillend. Wel pas bij aflevering de melding dat de split op dat moment niet leverbaar was. Is een paar dagen later nageleverd (evena... Vis mer
Tweede keer besteld. Wederom zeer goede service. Snelle levering. Goed product: yellow sun split 16/22. Levering vlekkeloos. Transporteur heeft de bigbag op een perfecte plek gezet op de oprit. Het wa... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bodem Gigant voorziet u van een levendige en gezonde bodem! Wij zijn uw duurzame partner in bodemverbetering. Zoekt u compost om de gezondheid van uw planten en bodem te verbeteren? Of zoekt u een grondbedekker om uw perken een strakkere uitstraling te geven? Maak gemakkelijk uw keuze uit ons ruime aanbod bodemverbeteraars en grondbedekkers die gemakkelijk in bulkzakken worden geleverd.
Kontaktopplysninger
Zesroedenstraat 1, 6921 PC, Duiven, Nederland
- 0623238284
- info@bodemgigant.nl
- bodemgigant.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Te grote vrachtwagen voor mijn lokatie
Besteld en de levering was er snel.
Nette levering
Scherpe prijzen, snelle levering
Duidelijke website, scherpe prijzen, fijne communicatie en snelle levering en goede kwaliteit producten.
Goed en duidelijk uitgelegd hoe…
Goed en duidelijk uitgelegd hoe hetbedrijf werkt en advies gegeven om eerst een proefmonster te nemen voordat men besteld
De compost is schoon en ruikt lekker!
De compost ziet er prima uit. Ik ben nog geen rotzooi tegengekomen. Omdat ik nu al om een review gevraagd wordt weet ik niet hoeveel onkruid erin zit. Het ruikt wel heel lekker!!
Levering was ook prima .
Alles volgens afspraak
Fijne ervaring!
Bestelling was makkelijk te plaatsen. Zelfs een mogelijkheid tot kiezen van een specifieke dag voor levering (tegen kleine betaling) wat voor ons écht een uitkomst was.
Snelle levering en de 2 big bags met…
Snelle levering en de 2 big bags met grint zijn met zorg in onze tuin geplaatst. Verspreiding was een eitje.
Gewoon Goed
Goede prijs voor de produkten.
Snelle en vriendelijke levering.
Aanrader.
Goed product
Goed product, degelijke prijs, perfecte levering op afgesproken dag , uur en plaats ondanks het niet zo goed bereikbaar adres
Levering niet conform bestelling.
Ik heb ander gaas geleverd gekregen dan besteld.
Goede service en correcte levering
Biologische compost besteld dat…
Biologische compost besteld dat geleverd is vol met kleine stukjes plastic.
Reactie na mailcontact: de leverancier krijgt vanuit verschillende kanalen grondstoffen voor het maken van compost daar kunnen stukjes plastic tussenkomen maar verder is het 100% biologisch.....
Voor mij niet dus!
Houden aan afspraak
Zowel de boomschors en de bezorging was…
Zowel de boomschors en de bezorging was geheel naar wens.
Makkelijk te bestellen
Hele mooie castle stones
Hele mooie castle stones. Keurige aflevering, alles heel netjes bezorgd.
Alles perfect.
Leuke steentjes.snelle levering…
Leuke steentjes.snelle levering .redelijke prijs. Wordt goed bezorgd
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.