Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Så glad for jeg prøvede at købe herfra! Jeg var lidt i tvivl om MAIA leggings ville blive for lavtaljet, da jeg er vant til højtaljede, men de passede perfekt og lige som de skulle. Kvaliteten virker... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er så glad for mit køb! Det er virkelig svært at finde træningstights der lever op til alle de krav jeg har😅 Men de her er virkelig virkelig gode. De bliver siddende hvor de skal under både løb o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte flair pants i sort, og må bare sige jeg er så positivt overrasket!! Kvaliteten er så god, bukserne er vildt bløde og sidder så perfekt. Pakken ankom på præcis 24 timer! Vildt god opleve... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde bestilt et par infinity tights, som desværre gik op i syningen foran. Ekstrem venlig, hurtig og god kundeservice fra Frederik. Fik tilsendt et par nye tights. Lækre og bløde tights, som si... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk

Skrevet av virksomheten

Velkommen til BODEE - hvor styrke møder stil, og venskab møder fitness. Vi er passionerede tilhængere af det moderne og det friske, og vi tror på at klæde de benhårde og dedikerede kvinder i sportsverdenen i tøj, der ikke kun føles fantastisk, men også ser fantastisk ud. I hjertet af vores brand ligger ideen om kammeratskab og fællesskab. Derfor har vi valgt navnet BODEE, en hyldest til venskabets kraft og det sammenhold, der findes i sportsverdenen. Det er her, hvor vi finder vores styrke og motivation til at presse vores grænser, både fysisk og mentalt. For os er træning ikke bare en aktivitet - det er en livsstil. Det er et fristed, hvor vi finder ro, balance og styrke. Det er også et sted, hvor vi møder ligesindede individer, der deler vores passion for selvudvikling og velvære. Vores tøj er skabt til kvinder, der lever og ånder for træning. Det er designet til at følge dig gennem dine mest intense workouts og til at holde dig komfortabel og stilfuld hele vejen. Fordi når du føler dig godt tilpas i dit tøj, kan du virkelig udfordre dig selv og opnå dine mål. Så hvis du er en af de kvinder, der elsker at føle sig stærk, selvsikker og smuk i træningscenteret, så er BODEE det perfekte match for dig. Lad os sammen skabe et fællesskab, der inspirerer og støtter hinanden på vores rejse mod sundhed og velvære. Velkommen til BODEE - dit nye fitness-buddy.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Virkelig god kvalitet

Bodee har virkelig imponeret mig med deres leggings! Jeg købte et par til min kæreste, og hun er vildt glad for dem. Udover den høje kvalitet og det stilfulde design, var kundeservicen også helt i top. De var venlige og imødekommende, hvilket gjorde hele købsoplevelsen fantastisk. Jeg kan varmt anbefale Bodee til alle, der leder efter kvalitetstøj og en fremragende kundeserviceoplevelse!"

17. april 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

God shop med en rigtig god og…

God shop med en rigtig god og overskuelig hjemmeside. Bodee.dk er et trygt sted at handle kvalitetsprodukter. Anbefaler klart Bodee.dk

18. april 2024

Kære Flemming,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er beærede over din anerkendelse og glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores webshop.

Det betyder meget for os at vide, at vores hjemmeside er brugervenlig og giver dig tillid til at handle hos os. Vi lægger stor vægt på at tilbyde kvalitetsprodukter og skabe en tryg shoppingoplevelse for vores kunder, så det glæder os meget at få din anbefaling.

Vi sætter pris på din tillid og ser frem til at fortsætte med at imponere dig med vores produkter og service.

Tak for din støtte!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En website som bare spiller 100%!

En website som bare spiller 100%!

Kære Emil,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi sætter stor pris på din ros og er glade for at høre, at vores website har gjort indtryk på dig.

Det er vores mål at sikre en problemfri og behagelig onlineoplevelse for vores kunder, så det glæder os meget at vide, at vores website lever op til dine forventninger.

Vi værdsætter din støtte og ser frem til at fortsætte med at give dig en fremragende onlineoplevelse hver gang du besøger os.

Tak for din tillid!

God service og kvalitet

Hurtig og god service/levering! Derudover er tøjet i en helt fantastisk kvalitet, der fungerer perfekt både til træning men også som behageligt hyggetøj hjemme.

Kære Sasha,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service og levering.

Det glæder os særligt at vide, at vores tøj lever op til dine forventninger både i kvalitet og funktionalitet. Hos os er det vigtigt, at vores produkter ikke kun ser godt ud, men også føles behagelige og yderst funktionelle, uanset om du træner eller slapper af derhjemme.

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at fortsætte med at levere produkter af høj kvalitet og en service, der lever op til dine forventninger.

Tak for din tillid og for at vælge os til dine tøjbehov!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fede produkter og super service 👍

Kære Otto,

Mange tak for din venlige anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og service.

Vi sætter en ære i at tilbyde unikke og kvalitetsprodukter, så det betyder meget for os at få bekræftet, at vores bestræbelser på at levere gode produkter ikke går ubemærket hen.

Det er vores mål at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, så det er fantastisk at høre, at vores service levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at fortsætte med at imponere dig og være din foretrukne destination for fede produkter og super service.

Tak for din støtte!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Høj kvalitet og service til UG

Skyhøj kvalitet og service til UG. Jeg havde spørgsmål til varen jeg ville købe, og det tog ikke mange minutter før jeg fik et svar retur igen. Og ikke mere end et par dage efter fik jeg varen ind af døren. Top professionel rådgivning, og en super kvalitet ift. den generøse pris det måtte koste. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos bodee. TAK.

17. april 2024

Kære Leander,

Hjertelig tak for din utroligt venlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og service. Det er vores fornemmeste mål at sikre, at vores kunder føler sig godt vejledt og tilfredse med deres køb.

Vi er stolte af at kunne tilbyde produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og værdsætter din anerkendelse af vores indsats for at opretholde denne standard.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en smidig og hurtig kommunikation, samt en hurtig levering. Vi sætter en ære i at yde professionel rådgivning og sikre, at vores kunder modtager deres bestillinger så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til bodee ved en anden lejlighed. Hvis du har flere spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang, tusind tak for din tillid og støtte.

Super lækre produkter

Super lækre produkter! Af høj og fin kvalitet.
- Helt sikkert et godt køb!

Kære Luna,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi sætter pris på din ros og er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter.

Det glæder os at vide, at vores produkter lever op til dine forventninger, både hvad angår kvalitet og design. Vi stræber efter at tilbyde produkter af højeste kvalitet, som vores kunder vil elske, så det er fantastisk at få bekræftet, at vores bestræbelser giver mening for dig.

Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at fortsætte med at imponere dig med vores produkter og service.

Endnu engang tak for din anerkendelse!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kunne man give flere stjerner, havde jeg givet det!

Bodee leverer en fantastisk oplevelse fra start til slut. Deres produkter oser af kvalitet og omhu, lækker at træne i og jeg har været ekstremt tilfreds. Udover den gode kvalitet har deres service været upåklagelig - venlige, hjælpsomme og altid klar til at imødekomme mine behov og spørgsmål. Leveringen har været lynhurtig, hvilket kun har forstærket min begejstring for virksomheden. Bodee er uden tvivl et sted, jeg vil vende tilbage til gang på gang.

Kære Anne Mette,

Hjertelig tak for din overvældende positive anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at læse, hvordan du har værdsat din oplevelse med os fra start til slut.

Det glæder os enormt at høre, at vores produkter har levet op til dine forventninger og har tilføjet en ny dimension til din træning med deres kvalitet og komfort. Vi stræber altid efter at tilbyde produkter, der ikke kun opfylder, men også overstiger vores kunders forventninger.

Vi er også begejstrede for at læse dine rosende ord om vores service. Hos Bodee er vi fast besluttede på at yde en førsteklasses kundeoplevelse, og det betyder meget for os at vide, at vores indsats for at imødekomme dine behov og spørgsmål har været værdsat.

Endvidere er det fantastisk at høre, at du har oplevet lynhurtig levering. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at få deres ordrer hurtigt, og det glæder os at vide, at vi har formået at opfylde denne forventning.

Vi sætter stor pris på din loyalitet og ser frem til at byde dig velkommen tilbage til Bodee hver gang du har behov for kvalitetsprodukter og en enestående serviceoplevelse.

Endnu engang tak for din tillid og støtte!

BODEE

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv