Vi har lige modtaget vores første tre bøger til vores datter på snart 10 måneder og vi er så glade. Jeg har haft problemer med selv at finde bøger som hun ikke ville rive i stykker, men som også rent... Vis mer

Bobu, verdens bedste bogklub for børn. Bøger der er tilpasset alder og interesser. Gode historier og virkelig lækre kvalitetsbøger. Vi er glade for vores abonnement, som kører hver 3 mdr, men som sagt... Vis mer

Vi har bogabonnement hver 3. Måned til vores datter på 4 måneder, og har fået 2 leveringer indtil videre, som bare passer perfekt til hendes alder og man kan se hun synes er spændende. Det er nogle bø... Vis mer

Genialt med bogklub, vi for hver anden måned, og har fået 3 leveringer nu. Gode lærerige bøger, her er de et hit. Hvis i skal have den sidste stjerne med, så skal i nok lige skrue lidt ned for charme... Vis mer

1. Bokhandel

Bobu er et abonnementskoncept, hvor børnefamilier hver måned får tilsendt nye spændende og lærerige billed- og højtlæsningsbøger. Bøgerne er udvalgt specielt til det enkelte barn baseret på alder, interesser og løbende udvikling. Hos Bobu specialiserer vi os i aldersgruppen 0-8 år. Vi ønsker at gøre børnebøger og gode læseoplevelser lettere tilgængeligt, og vil fjerne besværet ved at vælge mellem de mange tusind titler på tværs af uoverskuelige aldersgrupper og forretninger. Vi udvælger kun de bedste historier og fortællinger, som både kan være lærerige, men som vigtigst af alt er den positive overraskelse, der skaber glæde hos både børn og forældre.

4,7

Enestående

Super god oplevelse med Bobu!

Super god oplevelse med Bobu!
Konceptet er skønt. Herhjemme elsker vi bøger og det er en lige så stor glæde og overraskelse for os voksne at modtage bøger som det er for vores søn.
Tak for rigtig god personlig service, jeg ser frem til flere pakker med skønne bøger og til at følge udviklingen 😊

27. juni 2023

God værdi for pengene

God værdi for pengene.

Vi fik tre fine bøger indenfor emnerne jeg havde noteret som værende af interesse. To af bøgerne nogle jeg ved koster et par hundrede kroner i butikkerne.

Men vigtigere endnu føler jeg konceptet især er fint fordi man som forælder har mulighed for at definere ret specifik hvilken type bøger er relevante. I vores tilfælde har vi en 5 årig der kan læse og har meget specifikke interesser, så muligheden for at få leveret overraskelses-bøger til ham er jeg kæmpefan af.

God personlig service i øvrigt.
Tak for et fint koncert 😊

25. mai 2023

Fantastisk koncept!

Første pakke kom ind af døren i dag. Jeg er kæmpe fan af konceptet og håber at de kommende sendinger lever op til den første. Selvom mit barn nyder at vende siderne, mere end den egentlige oplæsning, er det allerede pengene værd. Han har studeret alle tre bøger nøje, har peget og 'læst', og jeg er sikker på, at han glæder sig ligeså meget som jeg, til de kommende pakker.
Bøger kan man ikke få nok af!

12. mai 2023
Logoen til Bobu

Svar fra Bobu

Hej Line

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den skabte smil og god stemning på hele kontoret. 😃

Vi glæder os til fremover at levere en masse gode bøger og læseoplevelser til jer.

Mvh. Christian

Skønne bøger!

Mit datter elsker simpelthen jeres skønne bøger - virkelig dejligt at få inspiration. Jeres bøger passer rigtig godt til min datters alder. Kan varmt anbefales

17. oktober 2022

Super koncept!

Super koncept!
Rigtig fine valg af bøger, der er alderssvarende og som min søn er vild med 😄
Det er en rigtig god måde at holde ens barn interesseret i at læse bøger, når der ofte kommer nye spændende bøger, som man ikke selv skal køre rundt og lede efter.
Jeg er ikke en gang sikker på at det kunne gøres billigere ved selv at gå ud at købe bøgerne - så rent win-win.

13. september 2022