boba racketsports Anmeldelser 56

4,8

Super vriendelijke topservice! Ik ging naar de winkel zonder precies te weten wat ik wilde, maar daar werd ik uitstekend geholpen. Al mijn vragen werden beantwoord en mijn opties werden teruggebracht... Vis mer

Eerlijke en onderbouwde feedback. Hier weten ze duidelijk waarover ze spreken. Ik kon 2 padel racketjes uittesten en ben daarna over gegaan tot de aankoop. Ik kom hier terug voor al mijn padel gerela... Vis mer

Boba Racketsports is de ideale winkel voor iedereen die padel of tennis speelt. Het assortiment is uitgebreid en biedt alles wat je nodig hebt, van rackets en ballen tot accessoires en kleding. Wat... Vis mer

1. Sportsbutikk

boba racketsports – More than a store, an experience! At boba racketsports, we are driven by a passion for racket sports. We specialize in padel, tennis and badminton, with a unique focus on experience and expertise. Our store combines a wide product selection with testing opportunities, expert services and advice. 🎾 Test & Experience: Try out rackets padel, tennis and badminton before you buy, and buy with confidence 🏸 Professional advice: our team consists of experienced players and experts who help you make the right choice. 🛠️ Service & maintenance: we provide in-house stringing, grips, and racket balancing for peak performance. 🤝 B2B & B2C: we cater to both individuals and businesses with tailor-made solutions. At boba racketsports, we are committed to top-tier service, innovation, and building a strong racket sports community. Visit us and experience the difference! 📍 Located 15 km west of Antwerp. Experience it yourself – #PlayTheBOBAWay! www.bobaracketsports.be

4,8

Enestående

Een correcte vakman 👌

Er was tijdens het spelen een breuk in mijn Padel racket gekomen, dus ik ging naar Boba om een nieuw te kopen. De verkoper wist me te zeggen dat de breuk een garantie was zonder dat ik hier nog maar aan had gedacht! Super goede begeleiding voor het kiezen van een voor mezelf en zoon passende racket👌 Een correcte vakman die tijd en aandacht aan zijn klanten schenkt 👌

14. november 2025

Service zoals het hoort

Altijd fijn om te winkelen bij mensen met een passie en kennis voor hun zaak. Een gevoel dat geen enkele website je kan geven

17. november 2025

Merci voor deze mooie woorden Junior! 🙏🏻
Heel fijn om te horen dat onze passie en kennis zo voelbaar zijn, das exact het verschil dat we elke dag willen maken (en wat je inderdaad nooit van een website krijgt). 🙂

Goede service en vakmaatschap

Goede service en vakmaatschap ! top !

3. april 2025

Bedankt voor je positieve beoordeling, Camille! 🙏🏻
We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en vakmanschap. We streven ernaar om altijd de best mogelijke ervaring te bieden. Hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,

Zeer tevreden!

Zojuist een nieuw raket & schoenen gekocht. Zeer tevreden van de service, vriendelijke man & uitgebreide uitleg. Bedankt!

25. oktober 2025

Beste Klaas,

Bedankt voor je positieve beoordeling en het delen van uw tevredenheid over onze service. Het doet me plezier om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop en onze uitleg. We streven ernaar om onze klanten altijd de beste service te bieden.

Veel plezier gewenst met je nieuwe racket en schoenen!

Met sportieve groeten,

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, goede informatie

3. oktober 2025

Svar fra boba racketsports

Bedankt voor je positieve feedback, Guy. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en informatie. We dragen de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.
Met vriendelijke groeten,