Bo-Drinks.be Anmeldelser

4,4

Super toffe mensen en goede prijzen. Goede informatie, en alles kan, laten opsturen, afhalen,... Echt een goede shop waar de klant nog koning is! Het was allemaal nieuw voor mij, maar op de webpagi... Vis mer

Ruim assortiment, écht onderscheid in de diverse smaken. Jammer alleen is dat de transport verpakking weinig representatief is.

Levering was niet compleet, maar zonder problemen is de bestelling achteraf nog geleverd. Het proefpakket bevat lekkere smaakjes. Wij zijn thuis allemaal fan.

1. Brusutsalg
  2. Brusleverandør

Bo-drinks.be is dé specialist in suikervrije drankpoeders, Bolero® smaken en handige drinkaccessoires. Vanuit onze passie voor gezondere alternatieven helpen we dagelijks klanten om meer water te drinken zonder toegevoegde suikers. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment Bolero® drankpoeders met fruit-, ice tea-, energy- en exotische smaken. Daarnaast bieden we praktische accessoires zoals drinkflessen, organizers en de populaire Bolero Soda Maker aan. Zo maak je eenvoudig heerlijke frisdranken, ice tea of bruisende drankjes thuis, op het werk of onderweg. Wat Bo-drinks onderscheidt, is onze persoonlijke service, snelle levering en uitgebreide productkennis. We testen onze producten zelf en staan klaar om klanten te helpen bij het kiezen van smaken, accessoires of het gebruik van onze producten. Klanttevredenheid staat centraal. Daarom luisteren we naar feedback en streven we ernaar elke bestelling zorgvuldig en snel te verwerken. Dankzij duizenden tevreden klanten blijven we ons assortiment en onze dienstverlening voortdurend verbeteren. Bij Bo-drinks.be geloven we dat lekker drinken en bewust leven perfect samengaan. Daarom blijven we voortdurend op zoek naar nieuwe smaken, innovatieve producten en handige oplossingen die het drinken van water leuker en gemakkelijker maken. We waarderen de mening van onze klanten enorm en gebruiken feedback om onze webshop en service steeds verder te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een suikervrij alternatief voor frisdrank, nieuwe smaken wilt ontdekken of handige drinkaccessoires zoekt: bij Bo-drinks.be ben je aan het juiste adres. Bedankt voor het vertrouwen en voor het delen van je ervaring via Trustpilot.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

27 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Heerlijk en mooi verpakt

Heerlijk en mooi verpakt, alleen duurde levering erg lang, maar dat lag meer aan post.nl

13. juli 2026

Svar fra Bo-Drinks.be

Dank je wel Bianca voor de leuke review en sorry voor het wachten door de vertragingen bij de pakketdienst. We proberen te leren van de reviews die we krijgen en zijn hierdoor nu sinds enkele weken aan het verzenden met een andere bezorgdienst. Dit lijkt tot op heden heel goed te gaan. Dus laat ons hopen dit in drukke periodes ook zo blijft. Nogmaals bedankt voor je begrip en de 5 sterren :-)

Super toffe shop, perfecte service!

Echt een goede shop waar de klant nog koning is!
Het was allemaal nieuw voor mij, maar op de webpagina vond ik alle informatie voor een goede start.

2. juli 2026

Svar fra Bo-Drinks.be

Dit is zo fijn om te lezen! Hier doen we het tenslotte voor :-) Dank je wel!

Netjes en goed verstuurd!

Netjes en goed verstuurd en op tijd ontvangen.
Er gingen wel veel mailtjes aan vooraf.

29. juni 2026

Svar fra Bo-Drinks.be

Ja langleve de mailbox hihi. Dank je wel voor de mooie review!

Top!

De switched naar B post is de oplossing. Vrijdag besteld, maandag geleverd. Dat is pas service.

Ps. Bedankt Nancy voor de persoonlijke touch.

9. juni 2026

Svar fra Bo-Drinks.be

Wow kei tof 5 sterren, dank je wel. 😊 En die touch... ? Dat is heel graag gedaan hoor!

Snelle levering

Snelle levering, heel veel keuze in smaken, ik neem nu 750ml bruiswater met 1 zakje van 3 gram smaak en dat is perfect. Zijn super lekkere smaken.

3. juni 2026

Svar fra Bo-Drinks.be

Ja heerlijk he ! Dank je wel voor de mooie review :-)